• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Evet yaa yaz dönemi niye işler bu kadar yoğunki , her sektör böyle valla işler kötü diyen yok herkes yoğun tempo çalışıyor.
Tatile çıkmak istiyoruuuummm, Dinlenmek istiyorumm, bayram tatilinden birşey anlayamadım. Bebeğim olursa inşallah onunla birlikte tatil yaparım evde :KK39::KK36::KK36::KK36:
bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla
izinimi transfer günüme saklıyorum inş.
sen bebiş tutunca çalışmaya devam edecek misin ? canım :KK39:

merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum :confused:
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş :KK68::KK68:
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.:KK36::KK36:
Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile :KK53::KK53:

Canim kolay gelsin. ben hsg yaptirdim yarin histereskopi yapilacak. Be artik adim adim basliyom. Insallah hepimiz hamile kaliriz hayirlisi ile :KK53::KK53:
oh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim :KK68:
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş. :KK76::KK76::KK76:
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak

bende aynı durumdayım canım ya tatil istiyorum bende bayramdan bişey anlamadım valla

bende iznimi transfere saklıyorum :KK39:
Evet allah izin verirse çalışmaya devam edicem,

oh ne güzel maşallah başlamışsın tedaviye hadi hayırlısı olsun canım benim :KK68:
hepimiz güzel sonuçlar alacağız inş. :KK76::KK76::KK76:
bende adet olmazsam c.tesi doktra gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olacak
Insallah canim. Valla heyecan dorukta hepimizde. Sen de git bakalim doktor ne diyecek canimm

Hoşbuldum canlar evet bende başlıcam ama henüz Dr.a bile karar veremedik :KK43:aşamaları nelerdir ilk nelerle karsilasiyorsunuz:KK17:bunlar bende hep merak konusu ve cok heyecanlaniyorum:KK17:

Hoşbuldum )) İstanbul Behçecide tedavim.Tek embriyo istiyoruz biz.

Hadi hayirlisi canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin..

dün başladım yürüyüşe canım birazda dikkat ediyorum yediklerime dondurmayı azalttım :-)

Magnum en
Bi sevdigimmmmmmm...

merhaba canlarım benim nasılsınız bakalım işler çok yoğun yeni bakabiliyorum :confused:
yeni gelen arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş :KK68::KK68:
bu topik hepimize uğurlu gelir inş. kızlar herkes hamile kalır inş.:KK36::KK36:

Insallah canim yaaaa.. Amin aminnnn..

Evet yaa yaz dönemi niye işler bu kadar yoğunki , her sektör böyle valla işler kötü diyen yok herkes yoğun tempo çalışıyor.
Tatile çıkmak istiyoruuuummm, Dinlenmek istiyorumm, bayram tatilinden birşey anlayamadım. Bebeğim olursa inşallah onunla birlikte tatil yaparım evde :KK39::KK36::KK36::KK36:

Insallah bebislerinle cikarsin canim onlara cicili bicili esyalar alirsin :-)

Calismak biraz kafa dagitie herhalde canim. Evde insan hep kendini dinler sanirim. Yani ben öyle takintili oldugum icin kendimden konusayim :-)

Hadi hayirlisi canim.. Sen masallah arka arkaya hepsini yaptiriyorsun :-) ne mutlu.. Insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz.. Heyecan dorukta..

bende iznimi transfere saklıyorum :KK39:
Evet allah izin verirse çalışmaya devam edicem,
Aynen bende canım ÇOĞU arkadasım çalışamazsın nasıl çalışacaksın tutarsa 4 at yatmak gerekiyor kimi 9 ay yatıyor diyorlar be her bünye bir değil ki dedim doktor yatacaksın risk var derse çıkar yatarım Allah'ın izniyle gerek kalmaz çıkmama inş

Hadi hayirlisi canim. Rabbim
Kalbine gönlüne göre versin..

Magnum en
Bi sevdigimmmmmmm...

Insallah canim yaaaa.. Amin aminnnn..

Insallah bebislerinle cikarsin canim onlara cicili bicili esyalar alirsin :-)

Calismak biraz kafa dagitie herhalde canim. Evde insan hep kendini dinler sanirim. Yani ben öyle takintili oldugum icin kendimden konusayim :-)

Hadi hayirlisi canim.. Sen masallah arka arkaya hepsini yaptiriyorsun :-) ne mutlu.. Insallah hepimiz güzel sonuclar aliriz.. Heyecan dorukta..
Bende Magnum severim bademli :) ama bu sene Algida Maraş usulü dondurma varya ondan alıyorum 1 kutu gidip gelip yiyorum eşim yemiyor hatta sen kaçıncı kutuyu yiyorsun diyor :))))

prensess38 prensess38 canikommm gece yazismalarimizi özledim nerelerdesin kuzum. Pek bi sessiz kaldin :-)
Kuzucum bu aralar depresif takılıyorum birazcık:110: gunler yaklaştıkça tuhaf oluyorum. Girip yazılarınızı da okuyorum ama nesem gitti sanki yazasim yok. Sizin de moralinizi düşürmeym sadece okumayla yetineyim bi süre dedim:KK14:

Back
X