- 14 Haziran 2015
- 1.000
- 1.418
- 48
- Konu Sahibi _oceanshine_
- #3.681
Kivicik bende başladım uzun purotokol çarşamba rahim filmi çekildim amh testi verdi doktor onu yaptırmaya çalışıyom medipol mega DÇ ebrü öztürk le devam inşallah hayırlısı benim için tüm tedavi gören arkadaşlarım içinallah yar yardımcımız olsun
Hadi hayirlisi canimsin... Bizim bulusma ne olduuuu?
Hadi hyurlisi canim. Sizler bizden önde gidionuzMerhaba Kızlar. Nasılsınız?
Bugün hastanedeydim. Ultrason muayenesi yaptı doktor her şey yolunda dedi. 6+6 12 yumurtam görünüyormuş şimdi. Hemşire sizden 10 tane yumurta toplamayı planlıyoruz dedi. Hemsi gayet iyi şuanda dedi.
Bugün Menogon a başlıyorum 4 gün yapıcam, Ve antibiyotik ile dostinex verdi. Lucrin ve FolicAsit'e devam. salı günü tekrar kontrolüm var. Ortalama Ağustosun 10'unda OPU yapılır dedi.
Heycanlı bekleyiş devam ediyor.
Bende durumlar böyle, ya sizde...
Evet bu ara bayagi bi dusunuyodum ne olacak nasil olacak diye belki de stresten sicaklardan erken geliverdi. Doktorumu aradim ama toplantidaymis 4den sonra arayacam bakailim ne dicek? Pazartesi gunu gitmeyi dusunuyoduk zaten. adetin 3.gunu oluyo hem muayene etmis olur diye dusundum. Bakalim![]()
Canim hayirlisi...
Enteresan benimkide 5 gün erken geldi. birşeyler oluyor bize kızlar.![]()
Bendede gecikme oldu piskolojikmen..
Kizlaaaarrr nerelere gidem napam ben yaaaysun hanim eylul sonuna kadar izinliymiiss.. Doktorun izne çıkacağını hic hesaba katmamistik keske daha once arasaymışım
sertac beye muayene olun ara kanama mi normal adet mi oldugunu anlayalim dedi. Ama esim erkek doktor istemiyo ki
ben sizden bayagi geride kalcam anlasilan canlarim
![]()
Canim üzülme.. Herseyde bi hayr vardir.. Esinde istemiyosa üzme kendini canim.. Allahtan hersey.. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun,, skma o tatli güzel gayserili canini