• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

merhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..

inşallah hepimizin gönlüne göre olur

Aramiza hisgeldin canim. Hayirli olsun tedavin. Insallah hayirli sonuclar almak nasip olur. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunnnn.

merhaba arkadaşlar ben bursadan kasım ayında 4 yıl olacak evleneli..hiç bir sorun olmamasına ragmen gebelik olmadı..1 negatif aşılamam var..
2 agustos adet oldum dün de tüp bebek için ilk muayeneye gittim ve iğnemi vuruldum..187.5 doz gonal f le başlandı..sizler kaç doz la başladınız..

bende gonal f 187,5 ile başlamıştım, hayırlı olsun tedaviniz

Hadi kızlar ha gayret sayfa 400 u buluyo :nazar: ama ben simdi uyucam sabah görüşürüz artık hepinizi optum :KK60: iyi geceler tatli rüyalar ruyanizda güzel şeyler gorun inşallah :KK31:

Basardik 400. sayfayi :-)

Nasilsin bugün canim? Toparlanabildin mi?

bende dondurulmuşlarla tedavi oluyorum bu ay estrofeme ek prodnil ve rullin diye bir ilaç verdiler, bugün de transferim var hayırlısıylao_O
Ben daha dün ilaca başladım doktor önümüzdeki hafta tekrar çağırdı ona göre devam ederiz dedi belki o zaman başka ilaç verecektir bilmiyorum ki
İnşallah bebişler sana sıkı sıkı tutunur

Son düzenleme:

Hosgeldin canim. Tedavin hayirli olsun insallah. Ben adeti bekliyorum henuz baslamadim :KK45::KK45:

Canım benim aynı tedaviyi görüyoruz, benimde herşey normal ilerliyor. merional iğneyi kaç doz vuruyorsun. ben 225 vuruyordum dünki kontrolden sonra e2 değerin 790 çıktı - 150 ye düşürdü doktor. Birde Lucrin vuruyorum
sizde sorun neydi?
Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...

Canim ben 300 le basladim dozu...cumartesi bakalim kaca düşürür baska kullanmiyorum lucrin niye sende? Benim esimde sayi ve morfoloji sorunu var 3 asilama yaptrdim tutmadi...

Benimde eşimde hareket problemi var canım. Lucrin i yumurtaların erken çatlamaması için kullanıyorum kontrol altına alınması için.

Benimde eşimde hareket problemi var canım. Lucrin i yumurtaların erken çatlamaması için kullanıyorum kontrol altına alınması için.
Benim esimde hız sorunu yoktu ama olmuyor işte sayi ve morfoloji :( erken catlamama ignesi cumartesiden sonra kullanicam bahsettiler çünkü orda...

Back
X