• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Amin sağolun arkadaşlar .2 tane bebegimi kondurup geldim inşallah annelerine sıkıca tutulurlar. 2 saat kaldım hastanede şimdi eve gidiyorum ilaçlara devam 1 iğne verdi yarın yapmam için 3 gün istirahat sonra kendimi yormadan günlük hayata devam. 31 i test günüm
Hayirsli olsun ins tutunurlar ikisi de...ben de bugün 16.30 da transferim olacak cok heyecanliyim...

Slm herkese benim 334 cikti değerim acilde ki doktor az dedi
Bu degere mi az demis. O diplomayi nerden aldi acaba. Kagitta bile yazar su degerden sonrasi gebelik diye.5 li 10lu degerlerle saglikli ilerleyenler var
.inemli olan katlanarak artisin olmasi.

Bize anca hayirli olsu demek duser canim. Bebisib dogunca doktorada el opturmeye goturursun artik insallah:-)

kizlar hayirli gunler olsun hepinize. benim dün opu olmustu sabah 10.30 civarinda. yarin ogleden sonra 4 gibi cagirdilar. erken degilmi daha. yani yarin 3. gun mü oluyor bu durumda. ilk denemem oldugu icin biraz bilgi yoksunluğu var kusura bakmayin kizlar inşallah ilk ve son olur da...

kizlar hayirli gunler olsun hepinize. benim dün opu olmustu sabah 10.30 civarinda. yarin ogleden sonra 4 gibi cagirdilar. erken degilmi daha. yani yarin 3. gun mü oluyor bu durumda. ilk denemem oldugu icin biraz bilgi yoksunluğu var kusura bakmayin kizlar inşallah ilk ve son olur da...
Ikinci gun oluyor canim dun opu olduysann cunku opudan sonraki gun 1.gun sayiliyor diye biliyorumm

yarın transfer için mi çağırdılar ? yarın 2. gün oluyor biraz erken ama 2. günle de hamile kalan bi dünya insan var sen neden olmayasın. kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı döllenmişti?

Slm kizlar maşşallah tedavilerde çok ilerleyenler var inş bu sayfada gebelik patlaması olur :KK31::KK31:

Salı günü histeroskopimi oldum yapışıklık varmış yine ve o şekilde bana 3 tüp bebek yaptılar :KK43::KK61: umutlarımla oynadılar psj imi bozdular ve defalarca söylemiştim bu durumu hakkımı helal etmiyorum o Dr lara

Çarşamba günü kontrolum var iğnelerin verilecek galiba inş güzel olacak hersey
canım bugün kontrol vardı nasıl durumlar başlıyor musun tedaviye?

yarın transfer için mi çağırdılar ? yarın 2. gün oluyor biraz erken ama 2. günle de hamile kalan bi dünya insan var sen neden olmayasın. kaç yumurta toplanmıştı canım kaçı döllenmişti?[/QUOOTE]

10 yumurta toplanmisti 7 tanesi döllenmişti canim. kafam karisti ya ugrasmak mi istemiyorlar anlamadim valla bu kada erkenolmasi tuhaf geldi

Back
X