- Konu Sahibi _oceanshine_
- #5.221
Evet dış gebelik geçirince iç kanama oldu laparoskopi yapıldı . Diğer tüpüm hem kapalı çıktı hemde hafif hidrosalpenks vardı. Dr ların açılır dediğine bakmayın. Ben inanmıyorum milyonda 1 şans. Tüp bir kez işlevini yitirdi mi bir daha eski Görevini yapamıyor. Benim dr um bir daha Bıçak altına yatma ben yapmam ameliyatını çünkü bu imkansız dedi. Hatta hidrosalpenks var diye alalım dedim hayır dedi tutmaz diye birşey yok çünkü yoğun değil dedi. Once tüp bebek deneyelim tutmazsa belki diğerini de almayı değil bağlamayı düşünürüz dedi kendisi Prof cerrahpaşa da , ben international Yeşilköy'e. Gidiyorum çok güveniyorum dr Uma .
Ben Antalya'da laparoskopi olmadan önce 3 doktorla görüştüm. Hepsini de araştırdım, alanında uzman olduğu söylenen, bir sürü kişi tarafından tavsiye edilen doktorlardı. Üçününde ortak olduğu tek konu vardı, hasar görmüş özelliğini yitirmiş tüp bir daha eski haline gelmez demeleriydi. Tedavi olarak 2si tüpün kapatılmasını önerirken, 1 tanesi tüpün tamamen alınmasını söyledi. Bende tüpümü kapattırmayı tercih ettim. Sonuçta içinden 1 organın eksilmesi daha iyi olamazdı. Birde 2 doktorda daha emin ve güvenilir geldi. İyi ki de öyle yapmışım laparoskopiyi biraz ağır atlattım. İyileşme sürecim herkese göre zaman aldı. Cildim tepki verdi, ameliyat yerlerinde şişlikler oluştu. Doktorum bile inanamadı. Çok hassas bi cildin varmış dedi. Verdiği antibiyotiği midemde gastrit olduğu için içemedim, ağır geldi. Gibi bir sürü sıkıntı yaşadım ama hepsine deydi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah....