• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Allahim hep hep mutluluktan aglatsin ins.bizi.
pozitifleri duyunca aglatsin. Gumbur gumbur atan minik kalplerini duyunca aglatsin. Mis gibi kokusunu icimize cekince aglatsin. Ilk anne baba deyisine ilk emeklemesibe ilk yurumesine aglatsin insallah. Gozyaslarimiz hep mutluluk gozyasi olsun insallah

Allahim hep hep mutluluktan aglatsin ins.bizi.
pozitifleri duyunca aglatsin. Gumbur gumbur atan minik kalplerini duyunca aglatsin. Mis gibi kokusunu icimize cekince aglatsin. Ilk anne baba deyisine ilk emeklemesibe ilk yurumesine aglatsin insallah. Gozyaslarimiz hep mutluluk gozyasi olsun insallah
Aminnnnnnnn canım mmm

Canım tabiki bir ay kısa bir süre ama dersenki ben haftanın 4-5 günü egzersiz yaparım o zaman etkisini görürsün mutlaka.Bir pilates studyosuna 1 aylık kayıt yaptır ve bol bol cardio ve diyet tabiki.Ne kadar formda hamile kalırsak o kadar sağlıklı.
tamam canım çok sagol :)

Keşke listemiz olsaydı kızlar ne kadar güzel bir liste olurdu. herkese Moral olur bu topikk yeni basliycaklara ozellikle
cunku inaniyorum ki buraya girdikce hep pozitif haberi aldik hergun bu da bize moral oldu bizi pozitif tuttu. en azindan ben buraya baktikca hep mutlu oldum
inşallah hepimiz devamını da sorunsuz sağlıklı bir şekilde atlatiriz :)
kesinlikle haklısın canım

Back
X