• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

benimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..
Tetra enfeksiyon oluşmasın diye veriliyor genelde herkes kullanıyor :)

Bir
kaç yumurta toplanmıştı sizin? dondurulmuş mu denediniz ikinciye?
bir defa denedik biz o da olmadı. 8 yumurta toplantı 1. Kalite olan ikisi transfer olmuştu ama 7. Gun kanamam başladı negatif oldu. Yarin 1 ay olacak sürekli kanamam var hala devam ediyor. 2. Su an için düşünmüyoruz. Kendiliğinden gelsin insallah artık. 3 yıllık evliyim yaşım 32

Günaydın canım kahverengi ise korkulacak bir şey yok bence, benim opum 9 gun once yapıldı gebetige gittigi icin transfer edilmedi ve hala kahverengi lekelerim devam ediyor transfer olsaydı ona baglayacaktim kirkacaktim o lekeler muhtemelen opu dan kalmadir rahat tut kalbini.
Canim benimki dondurulmuş transferi dün pozitifi gördüm şükür ve geceden başlayan kahve rengi akinti lekelenmem var

benimde cuma toplandı.o gun başladım dostinex e .pazartesi transfesim oldu.ilaç listemi yazmışlar dostinexi yazmamışlar acaba önceden 7 gün kullan diye söyledikleri için mi yazmamışlar.bana doktorum tetra diye bi antibiyotik verdi toplamadan beri kullanıyorum sanırım kimsede yok bu ilaç.bir de transferin 4.günü E2 tahlili istediler acaba bu ne içindir.*ayyy çok soru sormuşum hakkını helal et cnm..
Prolaktin inizmi yüksek kızlar bende normalde kullanıyordum 15 günde çeyrek ama tedaviye başlayınca bıraktım drum ister kullan ister kullanma demişti kullanmadım bende

canım tetradox antibiyotik. Yumurtalar toplaniri en 4 gün kullanıp bırakmıştım. Transferim 2 ay sonra oldu o zaman da 4 gün kullan bırak demişti dr

Back
X