• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Ciksinlar ama minnosum:KK53:siz denemediniz ki, hamis olup da erken test yapanlar gormus hep pozitifi, deneseniz sizinkiler kesin pozitifti-ikizler bi de:cool:
Onceden sutten agzimiz yaninca napalm yavyum. Cesaret edemedik.3.de anca tuttruduk cok sukur.ondada 11.gun gidelim diye anca ikna ettim bizim keciyi. Ama iki kez idrar testi yaptim.oda kan sonucundan sonra. Nasil bir testse onda bile silik cikmisti. Allahtan kalpleri duydumda rahatladim :-)

Onceden sutten agzimiz yaninca napalm yavyum. Cesaret edemedik.3.de anca tuttruduk cok sukur.ondada 11.gun gidelim diye anca ikna ettim bizim keciyi. Ama iki kez idrar testi yaptim.oda kan sonucundan sonra. Nasil bir testse onda bile silik cikmisti. Allahtan kalpleri duydumda rahatladim :-)
Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo:KK68:
Kiz bu testlerin referans hcgsi 500 mudur nedir, benimki de silik kaliyor:KK73:

Oyy ben sana hic kiyamam ama bak bu kez ne guzel tuttu hem de iki minnos geliyoooo:KK68:
Kiz ne bilim. Benimki en son 15.000i gecmistim anlamadimki kaca cikmasi lazim kopkoyu gormek icin. Ama inat ettim. Siz.kendimi tatmin etmek icin 5.ay civarinda yada dogumdan once yapabilirim:-)

Simdiiiikkk azcik matematigimi konusturmak istiyorum :-):-)
2+2 kac eder cocuuuuuuummm.
Ben solucem ortmenim ben solucemmm ben bennn.
Doooooooooooooooooort eder ( Buda 9ay sonraki aile mevcudunuza esittir)
Yada sorumuzu soyle de degistirebiliriz. Evde 2tane cevizin vardi.2cevizde doktor amcan verdi. Bunlari on iki gun boyunca kirip yemedin. 12.gun kac cevizin olmus olur :-):-):-D
amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss:KK31:

kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim:confused:

amann nn o cevizleri yirimmmmmm yirimmmmm ağzından bal damliyor kisssss:KK31:

kan testim 1744ken silik çıktı o kadar mı dandikler anlamadim:confused:
Benim 10 gün silik 11.gun ve 12 gün koyu çıktı bende ikiz sandım ama keseye baktığımda doktor şimdi bir kese görünüyor dedi ikiz çok istiyordum:KK46::KK46:

Kizlar bu arada daha erkenmi bilmiyorum ama hani si bildigimiz tombik gri tüpler varya. Onun seklinde fotograf cercevesi ariyorum. Aklinizda bulunsun. Gorurseniz kesin haber bekliyorum.
Nette bulamadim. Uretime gecsem satilirmiki :-)

Bana ikiz deseler oracıkta düşer bayılırım :))))
Hahaayy
Seni haberlerde gorurduk ozaman heralde. Istediklerine izin vermedigi icin doktorunu yedi yerinden bicaklayan hamile kadin sinirini doktorundan alamayinca once kamerani patakladi sonrada kocasina saldirdi.evet simdi goruntulere bakalim :-)

Back
X