Bende maslak acıbadem Bülent Beyin hastasıyım canım. Allah kısmet ederse de doğuma kadar onla devam edicem. ağutosta transferim yapıldı şuan ikiz bebeklerimin keselerini gördüm. Allah kısmet ederse 15 eylülde de kalp atışlarını duyucaz. 5hafta 3 günlükler. İlk denemem bu benim.
Geçen sene düşükten sonra gittiğimde hoca bana hem yaşın küçük hemde tek düşük araştırmayı gerektirmeyen bişey demişti. Biz tanışmış olduk bu vesileyle. Sonra 5 ay sonra bi düşük daha yapınca incelemeye başladılar. Morfoloji sorunumuz bizim eşimin sperm kalitesi düşük. Şuan yaşım 27 ama en sağlıklısının tüp bebek olacağına karar verdik. Allahın izniyle de tedavim olumlu gidiyo. Yanlız şunu söyleyim hoca ilk görüşmede ve transferde oluyo. Genelde yumurta takibini ve yumurta toplamayı Ayşe hnm yapıyo yardımcısı. Çok havalı bi doktor

ama elektriğin tutucaktır onlada. Hepsi işin de çok iyi. bildiğim kadarıyla en iyi teknolojileri kullanıyolar. Tüp bebek 5.750tl ilaçlarda 1500-2500 arası tedavi sürene bağlı. Embriyo dondurmada 5yıl için 1165tl. Sonrasında devam etmek istersen sağlık sigortan yoksa hocanın ücreti ne yazıkki biraz pahalı 400tl muayene. Ama sen başka şehirden geleceğin için heralde sonrası için İstanbul düşünmezsin