• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Kiz benim bir de reglde olan kramplarim oluyor ara ara ki, hic bu kadar yogun da olmazdi, her seferinde korkup tuvalete kosuyorum. Butun gun tuvalette beklesem rahatlicam yani:KK17::KK59:
Yaaa ne endişeli bi topik olmuşuz biz ! :KK20:
Rahat olun gençler. Uğurlu burası uğurlu:nazar:
Yanlız çok başım ağrıyo başım dönüyo ve midem de bi garip herşeyden tiksinmeye başladım. Mutfağa bile girmek istemiyorumo_O
Hepimiz hamile olmusuz tam :21:
Hepsi normal kızlar
Bebisler büyüyor allahın izniyle
9 ay rahat yok daha
Adet ağrısı gibi olması gerçekten korkutuyor insanı akıntı da olunca ama hepimizde var araştırdım ben çok çok normaliz rahat olun

herkese hayırlı cumalar kızlar...bol bol dua edin. güzel düşünün güzel olsun..belirtilere takılmayın lütfen.bedenimiz beynimiz bize oyun oynuyor inan ki ben bunu çok yaşadım. şimdiye kadar yaşadığım hiçbir şeyi belirti olarak görmedim..ama bundan sonra görürüm heralde. bebeğim yer arıyor derim artık:KK54:

İnşallah cnm. Ben hep dondurulcak diye beklerken bir anda tel gelince ve 7 hücreli olunca çok umutlu değilim ama tabi herşey Yaradan dan. Ol derse olur. Ama ağlamamı durduramıyorum. Dualarınızı esirgemeyin, çok yorucu bir süreç
Yanıdayız merak etme. Beraber geçiriyoruz destek oluyoruz birbirimize.

Esmacim , bulantı için taze zencefil dene bir parça kesip cigniyorsun hem bebeğe yararli hem de ıyu geliyor. Hamile bi arkadaşım dan öğrenmiştim
Bu arada yazı çok guzelmis çok beğendim.
Sütte de organik süt içiyorum ben yoğurdumu da kendim yapıyorum allahà şükür bulabiliyorum burada rahatlıkla
Zuzu en azından yoğurt yemeyi dene annede ilerde kemik erimesi bile olabilir mis yeterli kalsiyum alinmazsa bebegin kemikleri için zaten gerekli
en güzelini yapıyorsun canım. Ben de açık süt ve ev yoğurdu dışında tüketmiyorum. Zaten zeytinyağı tereyağı gibi doğal yağlardan zarar gelmez. Light gıdalardan uzak durun kızlar.

İnşallah cnm. Ben hep dondurulcak diye beklerken bir anda tel gelince ve 7 hücreli olunca çok umutlu değilim ama tabi herşey Yaradan dan. Ol derse olur. Ama ağlamamı durduramıyorum. Dualarınızı esirgemeyin, çok yorucu bir süreç
canım hiç üzülme. Arkadaşım 2 gün embriyosu transfer oldu 4 hücreli. Ve birçok merkezde 2. Gün embriyosu transfer bile edilmez kalitesiz ve tutma ihtimali düşük olduğundan. Ama arkadasin tuttu. Ayrıntılara takılma Allah ol derse olur gerisi hikaye..

Slm kızlar..Ben henüz beklemedeyim sonucum belli olmamasına rağmen yani ortada bişey yok,ama hani şu yeşil yeşil küçücük acı biber turşusu olur ya işte onlardan yiyesim geliyor hatta abartıp kahvaltıda bile yiyiyorum..Zararı olmaz inşallah...
bn yiyorum cnm sorun olmaz. Rahat ol

Insallah canim bu hamilelik hepimizi panik yapti her an bi korku bi merak...sanirim tedaviyle oldugu icin cevremde dikkat ediyorum dogal yolla kalanlar ne rahat yasiyolar..yedigim en ufak seyi bebeğimi dusunerek yiyiyorum resmen cilt bakim ürünlerimi internetten arastirip kullanip kullanmayancağima baktim...zor olunca bu kadar kıymetli oluyor işte :))

canım hayırlı olsun :)) çok sevindimmmm. ruj zararlı mıymış? ben hergün sürdüm valla :KK70:

İlk denemenizde dediğine göre mikro çiple gebelik oluşmadı sanırım :KK43: Siz nerede yaptırdınız, mikro çip tecrübelerinden bahsedersen sevinirim.
Küçük cam gibi küçük bi şeyin içine spermleri enjekte ediyolar. Küçük delikten büyük deliğe ulaşanlatı seçiyolarmış. İlk denemede kullandık ama olmadı. 2. De kullanmadık

Merhaba canım benim ki 6 hucreli iki embriyo koydular
2 tane daha 6 hucreli vardı ama onları da dondurmadilar
Önemli olan senin karnında bölünmeye devam etmesi anne karnı embriyolari oluşturulduğu yerden daha sağlıklı içini ferah tut
Eve geldim dinleniyorum biraz daha içim rahatladı

Back
X