İnşallah sende de güzel haberleri alırız canım...
Rabbim muradını gönlüne göre hayırlısı ile versin canım.
Benim de opu öncesi yapılan iğnelerde ilk birkaç gün çok ağrım olmuştu ve birkaç gün yürürken yatarken falan zorlanmıştım. Sonra iğne yaptırdığım bir hemşireye durumdan bahsedince enjeksiyon esnasında refleks ile popomu sıkmamamı ve derin nefes almamı söyledi aksi taktirde ilaç dağılmaz ağrı yapar dedi. Sonraki denemelerde kadıncağızın söylediklerini yaptım ve ağrılarım cidden azaldı...Sen de bir dene istersen ...
Rica ederim canım. Cidden aldığımız olumsuz haber ile dünyamızı karartmak, sabır gerektiren bu süreçte kendimize yapacağımız en büyük kötülük olur diye düşünüyorum. Ayrıca bunda da vardır bir hayr diyerek olayı değerlendirmek lazım...
Amin canım. Allah razı olsun :)
Canım moral bozmak yok...Elbet bunda da vardır bir hayr demek ve tekrar denemeye kadar kazandığımız zamanı iyi değerlendirmek gerek diye düşünüyorum. mesela ben sigara konusunda çok iradesizdim ve bir türlü bırakacak gücü bulamıyordum kendimde ... Ama aldığım negatif sonuç bana bu konuda motivasyon sağladı ...İnşallah bir dahaki denemeye kadar bırakacağım bu zıkkımı

Eşimin de kilo vermesi gerekiyordu ama ne yaptım ne ettimse yemekten vazgeçiremiyordum onu ....Şimdi ona da dank etti ve yarından itibaren spora ve diyete başlama kararı verdi :)
Allah razı olsun canım ...Ben de aynen senin gibi düşünüyorum ...İlk denememizde açıkçası kendi sağlığımızı pek önemsemiyorduk ve bunun yansımalarını görünce bize verilmiş bir zaman olarak düşündük bu negatif sonucu ...Bu arada tebrik ederim seni de. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah minik meleğini :)