• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Agustos ayi Tüp Bebek düsünenler

Normal doğum farklı sezeryan farklı epidural farklı ama yanlış hatırlamıyosam 7500 tl den başlıyo en yüksek 12.500tl ydi. Bi önceki gebeliğimde sormuştum ama düşük olınca tabi gerek kalmadı. sonra tekrardan sormadım ama çok değiştiğini sanmıyorum. Ama 444 lü numaradan arayınca fiyatlandırma bölümü herşeyin fiyatını veriyo cnm
Tamam canım çok sağol

Acıbadem Hastanesi iyi para kazanıyor ama çok memnunum ben çok temiz çok güler yüzlü hemşirelerim var operasyona giderken el sallayan hemşirem vardı operasyon odasında diğer hemşirem hoşgeldin hoşgeldin diye şarkılarla karşıladılar doktorum on numara bir insan Prof.Dr Volkan Noyan hakkını ödeyemem çok bilgili ve ilgili anestezi uzmanı Mustafa bey şimdi uyuyacaksın sonra görüşürüz değip uyuttu Allah hepsinden razı olsun ayıldığımda odamda hemşirem başımda tansiyonumu ölçüyordu işte geldiniz diye espri yapmıştı onlar benim ailem oldu artık :)

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu:nazar::anneadayı::KK46:
Ne güzel tatlım kalp atışını duymuşsun diğerinide duyarsın inşallah darısı bize

Kalp atışını duydum rabbime şükürler olsun 6+5 gunluklermis bir kese daha geriden geliyor onun daha kalp atışını duymadık doktor 15 gün sonra gel bakalım dedi olurmu olmazmi belli değil inşallah onunda kalp atışını duyarım çok istiyorum dua edin lütfen böyle olan varmı aranızda daha sonra kalp atışlarını duyan dualarım sizlerle inşallah sizde duyarsıniz kalp atışlarını çok güzel bir duygu:nazar::anneadayı::KK46:

Tebriklerrrr :KK50:

Back
X