Aşılama 2015 Ağustos Ayında yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ahsencim ilk aşılama tutma ORANI %15 ikinci %60 civarıymış baya bir araştırdım ikinciyi yaptırmayı düşünmüyor musun

Ahsencim ilk aşılama tutma ORANI %15 ikinci %60 civarıymış baya bir araştırdım ikinciyi yaptırmayı düşünmüyor musun

selam çok yakın arkadaşımın da çocuğu olmadı onun da ikinci aşılamasın da tuttu aslında şuan beklemedeyim aşılamaya başladığımda her şey normal denildi 3, günü rahim içinde polip fark edildi ve hemen ameliyat yapıldı doktorum aşılamada engel değil dedi ama yine de aşılamam tutmadı

selam ben haziran ayında denedim ve tutmadı aşılamam:mad:
Canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatların olur hiç üzülme. Bize yardımcı ol nolur. Süreci anlat. Şimdi ben ağustos adetini olup doktora gitçem hsg isticek mi acaba? Bi de kaça yaptırdın? Nerde yaptırdın. Maddi olarak rahat olsan direkt tüp yaptırcaz çünkü eşimin değerleri çok kötü. Ama malesef yok

Canım benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatların olur hiç üzülme. Bize yardımcı ol nolur. Süreci anlat. Şimdi ben ağustos adetini olup doktora gitçem hsg isticek mi acaba? Bi de kaça yaptırdın? Nerde yaptırdın. Maddi olarak rahat olsan direkt tüp yaptırcaz çünkü eşimin değerleri çok kötü. Ama malesef yok

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsun
öncelikle hsg mutlaka isticek çünkü tüplerin açık mı kapalımı bunu bilmeden aşılama yapılmıyor ben pendik yüzyılda 300 tl ye çektirmiştim 8 ay önce

amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin zor bir durum allah hepimizin yardımcısı olsun
öncelikle hsg mutlaka isticek çünkü tüplerin açık mı kapalımı bunu bilmeden aşılama yapılmıyor ben pendik yüzyılda 300 tl ye çektirmiştim 8 ay önce

ben aşılamayı özelde yaptırdım aşılama ücreti 1000 tl idi ama ilk muayene sperm testi falan derken bize 1400 mal oldu pendik yüzyılda handan namlıya yaptırdım çok iyi bir doktordu çok illgili anlayışlı ama tutmadı eğer eşinin sperm sayısı yetersizse zaten aşılama önermiyorlar nerde oturuyorsun başıma çok ilginç bi olay geldi yakınlardaysan sana da gitmeni öneririm

aşılama süreci çok basit reglinin 2, veya 3, günü gidiyorsun doktor vajinal ultrasonla muayenen ediyor sonrasında sana uygun olan ilaçları yazıyor genelde iğne kullanılarak yapılan aşılamamalar deneniyor yaklaşık 10 gün bu kişeye göre ve doza göre değişiyor iğneleri kullanıyorsun doktor 3 günde bir kontrole çağırıyor yumurtaların büyüklüğüne rahim duvarının kalınlığına bakılıyor ve son olarak çatlama iğnesini kullanacağın günü belirliyor ilişki öneriyor ve aşılama gününü belirliyor aşılama günü idrara sıkışık olmak şart muayene odasında hemşire karnında ultrasonu gezdiriyor doktorda rahimi temizleyip şırınganın içirişinde ki spermleri rahimin içerisine bırakıyor zaten yapılan bütün işlemi anlatarak yapıyor ve ekrandan sana izletiyor çok basit ağrı sızı yok muayene olmaktan daha kolay sonrasında 30 dk kadar dinleniyorsun ve düşük teklikesine karşı vajinal tablet veriyor 15 gün sonra sonuç belli oluyor

Ahsen çok güzel anlatmış bebeğim aynen öyle ama ben üniversite hastanesinde yaptırdım aşılamayı mecburiyetten çünkü doktorum orda öğretim görevlisi doçent adetin 2. Günü gidiyorsun mutlaka 3. Günü iğneye başlamak için en güzel zaman çünkü geç kalma. 2. Günü gittiğinde doktor vajinal muayene yapıyor eğer kist vs yoksa ve Yumurtalık durumunu biliyorsa ya klomen ya da iğne veriyor adetin 3. Günü başlıyorsun beş gün süreyle beş gün sonra kontrole gidiyorsun doktorbakıyor olgunlaşmış yumurtan varsa çatlatma iğnesini veriyor sen çatlatma iğneni yaptırıyorsun iğneden 36 saat sonra doktora gidiyorsun eşin sperm veriyor onlar yıkanıyor içlerinde en hareketlileri ve kalitelileri seçiliyor. Sen masaya yatıyorsun önce spekulum takıyorlar sana takarken biraz acı olabilir ama sakınkasma kendini sonra iki dk da spermler enjekte ediliyor doktor zaten bacak bacak üstüne attırıyor sana yarım saat yatıyorsun o gün eve geldiğinde hiç iş yapma kendini yorma ertesi gün hayatına devam et doktor aşılamanın kolay tutması için progestan veriyor her ihtimale karşı. Sonra da ilişkiye devam. Aşılamadan sonra 12-15 gün arası test yapçaksın böyle işte tatlım :) matsiyahoje matsiyahoje

Evet tatlım dün gittim doktora geçen ay kistim olduğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım dün gittiğimde doktor sağ ve sol Yumurtalık tertemiz tedaviye başlayalım dedi iğne verdi Yarından itibaren kendime yapçam iğneyi beş gün. Beş gün sonunda kontrol e çağırdı eğer yumurtam olgunlaştıysa 2. Aşılamayı yapacak heyecan ve umutla bekliyorum :)

Evet tatlım dün gittim doktora geçen ay kistim olduğu için doğum kontrol hapı kullanmıştım dün gittiğimde doktor sağ ve sol Yumurtalık tertemiz tedaviye başlayalım dedi iğne verdi Yarından itibaren kendime yapçam iğneyi beş gün. Beş gün sonunda kontrol e çağırdı eğer yumurtam olgunlaştıysa 2. Aşılamayı yapacak heyecan ve umutla bekliyorum :)

RABBİM HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞALLAH EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI EVLAT KOKUSUNU DUYARAK VERSİN İNŞALLAH:emir_bebek:

Âmin canım benim cümlemizin inşallah miye bilmiyorum ama bu ay çok umutluyum

Morelini bozmak istemem ama yine kendini fazla heveslendirme çünkü hevelenip hayal kırıklığı yaşamak oldukça zor oluyor içindeki umudu kaybetme ama fazla olacak hissine kapılma

ilk doktora gittim ilaç tedavisi verdi 3 ay bekledim hevesle heyecan la test almaya gidiyordum 1 gün reglim gecikse uyuyamıyordum ama her test yapışım da tek çizgi çıkıyordu ve testten 1 saat sonra hep regl oluyordum hiç isyan etmedim rabbimin takdiri bizim imtihanımızda bu en son 2 kez daha ilaç tedavisi oldum yine aynı duygular son kez aşılama denedim ama kendimi hazırladım tutmayabilir diye ama çok başka duygular ister istemez hevesleniyorsun negatifi görünce yıkılıyorsun şuan o kadar değişik duygular içindeyim ki ne hissettiğimi bilmiyorum bile

Canım bir sene boyunca aynı Duyguları bende yaşadım hep hamilelik belirtisi yaşadım her sederinde test yaptım hep negatifti ama ikinci çizgiyi hayal olarak bir tek ben görüyordum burda resmi paylaştığım da kimse çizgiyi görmüyordu bir ben görüyordum ama yine de kendimi pozitif e inandırıyordum ve sonunda hasta oluyordum umudumu kaybedersem herşeyimi kaybederim her zaman umutlu oldum ama isyan edecek kadar kendimi mahvedecek kadar üzülmedim hiç bir zaman. Ne geliyorsa Allahtan Allah en uygun zamanını biliyor şimdi ben kendimi kandırıp olmayacak biliyorum dersem yalan söylemiş olurum kendime çünkü mutlu başlamak istiyorum sonuç ne olursa olsun herşey Allahtan

X