2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canim ben mustela alirken eczane bunlar onleyici, pisik olursa tedavi amacli hametan tarzi bir sey bulundur evde demisti hamazinc diye bir krem verdi. Kizim cok kaka yapiyor alttan gaz cikarirken hep cikiyor ust uste 3 kere bez degisiyorum. Bazen gozden kacirdigim mi oluyor bilmiyorum kizardiginda cok nadir bunu surdum hemen etki etti
Senin gaz çıkartma yeteneğine ve anlamana hayranım. Ben asla anlamıyorum gazı var mı yok mu. Nasıl yapıyorsunnn. 10 15 dk sırtına pıt pıt yapıyorum çıkmıyor, karnı ağrıyor çığlıkla uyanıp ağlıyor karnına masaj yapıyorum bazen pırtlıyor bazen o da işe yaramıyor. Nasıl yapıyorsun anlatır mısın müsait olunca

Senin gaz çıkartma yeteneğine ve anlamana hayranım. Ben asla anlamıyorum gazı var mı yok mu. Nasıl yapıyorsunnn. 10 15 dk sırtına pıt pıt yapıyorum çıkmıyor, karnı ağrıyor çığlıkla uyanıp ağlıyor karnına masaj yapıyorum bazen pırtlıyor bazen o da işe yaramıyor. Nasıl yapıyorsun anlatır mısın müsait olunca
Canım gazını cıkaramadığı için zaten gaz sıkıntısı cekiyoruz.
Benimki emdikten sonra sırtına vurunca cıkarır ama cıkarmazsa huzursuz oluyor bunu anlarsın.
Mesela bugün cok huysuzdu uyumadı yada sürekli uyandı dedim bu alttan pırtlamadı ondan böyle huzursuz.
Alttan salmaya başlayınca rahatladı ve uyudu bebeğini tanıyınca hersey kolay☺️

Canım gazını cıkaramadığı için zaten gaz sıkıntısı cekiyoruz.
Benimki emdikten sonra sırtına vurunca cıkarır ama cıkarmazsa huzursuz oluyor bunu anlarsın.
Mesela bugün cok huysuzdu uyumadı yada sürekli uyandı dedim bu alttan pırtlamadı ondan böyle huzursuz.
Alttan salmaya başlayınca rahatladı ve uyudu bebeğini tanıyınca hersey kolay☺️
Şu bisiklet ve karına bastırma hareketinden korkuyorum kalçasına zarar veririm diye🥲 bende baya masaj yapıyorum. Önce yanlardan toplayıp karnına saat yönü masaj, peşine yukarıdan aşşa ve ı love u yöntemini yapıyorum. En son bacakları bastırıyorum. Ama sanırım çok bastıramadığım için iyi çıkmıyor🥲

Şu bisiklet ve karına bastırma hareketinden korkuyorum kalçasına zarar veririm diye🥲 bende baya masaj yapıyorum. Önce yanlardan toplayıp karnına saat yönü masaj, peşine yukarıdan aşşa ve ı love u yöntemini yapıyorum. En son bacakları bastırıyorum. Ama sanırım çok bastıramadığım için iyi çıkmıyor🥲
Bende bastırıyorum annem sürekli yapma kalçası cıkar diye uyarıyor☺️ bazen cıkıyor bazen çıkmıyor o masajlarıda yaptırmıyor eğer cok sancısı varsa

Kızlarrr, konumuz mastit:

Dün gündüzden beri bir mememin iç kısmına arada iğne batar gibi . geceden beri de çılgıncasına ağrıyor acıyor, ve ateşim 38.5 - 39.5 arasında oynuyor. Devamlı emzirmeye çalışıyorum, biraz rahatlıyor ama çocuk memeyi bıraktığı anda yeniden acısı artıyor. Emzirmeden once sıcak kompres sonrasında da soğuk buz koydum. Var mı başka öneriniz. Bu lanet şeyi nasıl atlattınız?
Duşta akıt masaj yap ağrıyan yere bastırarak canın acısa da devam et. O göğüs akıp boşalana kadar özellikle ağrıyan süt bezesini bastırarak masajla çöz. Duştan çıkınca soğuk kompres. Geçmezse antibiyotik gerekebilir

Kızlar keyfi yerindeyken meme sundum yine kıyın kıyın kenardan. Tuttu 20dk emdi çıkardı sonra. Çok mutlu oldum. Dua edin tutsun lütfen 🥹

Kızlar pişik problemi yaşayan var mı? Bizimki pütürcüklü böyle bepanten mustela ve sudocrem denedim geçmiyor. Islak pamukla sildim hep altını sık değiştirdim bez markası değiştirdim ama geçmiyor. Doktora söyledim bakmadı bile netten baktım mantar diyor kadın yok pişik bu dedi sinir oldum. Önerisi olan var mı?

Bizde oldu, çocuğumun kötü çok kötü kızardı on gün önce. Mahvoldum tabi ben. Eczacı bi krem verdi şu an evde değilim bakamıyorum o kremden günde 3 kere sürdüm, sürekli bez değiştirdim popoyu hep yıkayıp kurulayıp öyle krem uyguladım birkaç günde ancak toparladı. İhtiyacınız olursa kremin adını yazarım

Back
X