2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

slm tecrübeli arkadaşlarsize bir sorum olacak 4 gün önce transferi oldu haftaya cuma kan testi yaptiracam ...benim kasıgım ın sağ tarafında pıt pıt diye atıyor sizce tutundumu bebisim:-(:-(:-(

slm tecrübeli arkadaşlarsize bir sorum olacak 4 gün önce transferi oldu haftaya cuma kan testi yaptiracam ...benim kasıgım ın sağ tarafında pıt pıt diye atıyor sizce tutundumu bebisim:-:-)-:-)-(

inşallah canım, belirtilere fazla takılma iyi düşün iyi olsun, güzel haberler al inşallah

Olmadı bi umudum bi hayalim daha son buldu. Yetişemedim size hamiş topiğinde sözümü tutamadım. 16 aralıkta başladığım dondurulmuş tedavim bugün sona erdi. Saat 3 te transferim vardı ama sağlıklı çözünmedi bebişlerim. Tekrar nerden ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum. Benim için dua edin. Hepiniz benişerinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah yol arkadaşlarım yolumuz burada ayrıldı herşey gönlünüzce olsun....

Olmadı bi umudum bi hayalim daha son buldu. Yetişemedim size hamiş topiğinde sözümü tutamadım. 16 aralıkta başladığım dondurulmuş tedavim bugün sona erdi. Saat 3 te transferim vardı ama sağlıklı çözünmedi bebişlerim. Tekrar nerden ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum. Benim için dua edin. Hepiniz benişerinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah yol arkadaşlarım yolumuz burada ayrıldı herşey gönlünüzce olsun....

Canim uzulmekte haklisin ama her iste vardir bir hayir.. umarim en kisa zamanda sen de saglikla bebegini kucagina alirsin. Yolumuz falan da ayrilmadi, guzel habetlerini paylasacagiz..

minik kelebeğin kesesini gördük daha canım.kalp atışı için bi 10 gün sonraya randevu aldık.Bi on günkese için saymıştım şimdi bi on günde kalp atışı için sayıcam inşallah onuda duyarız.İlaçlar aynen 12.haftaya kadar yani 3 aylık olana kadar devam dedi.Bebeklerimiz için aynen dayanıcaz cnım.İğne gidip gelmesi zor oluyo dediğin gibi.Yani kaşıntı evet dayanılmaz oluo şuan ama biraz daha dayanmaya çalışıcam yoksa olmadı bi hafta iğne bi hafta fitil olarak devam ederim artık.
Sen ne zaman gidiceksin doktora keseyi görmüş müydün sen
Ben bi on gün önce gitmiştim canım ama daha çok küçüklerdi zaten karından bakıyo doktorum net bir şey diyemedi sadece ikiz gibi bir ihtimal var dedi bugün de 3d ultrasonda herşeyini görecektik ama malum tatile denk geldi randevu ise salıya verildi benimki biraz nazlı çıktı öyle bekliyorum.Zaten tüp bebek doktoruna son kez daha gidicem diye bekliyorum sonra rutin takibe geçerim.İnan evde o kadar komiğim ki köyün delisi gibi elim şeyimde geziyorum:)

slm tecrübeli arkadaşlarsize bir sorum olacak 4 gün önce transferi oldu haftaya cuma kan testi yaptiracam ...benim kasıgım ın sağ tarafında pıt pıt diye atıyor sizce tutundumu bebisim:-:-)-:-)-(
Güzel haberlerle bekliyoruz seni de buraya. O ağrılara takılıp kendini dinleme. Ilaçların etkisi çoğunlukla. Aksi ispatlanana kadar hamilesin. Keyfini çıkar:)

Ben bi on gün önce gitmiştim canım ama daha çok küçüklerdi zaten karından bakıyo doktorum net bir şey diyemedi sadece ikiz gibi bir ihtimal var dedi bugün de 3d ultrasonda herşeyini görecektik ama malum tatile denk geldi randevu ise salıya verildi benimki biraz nazlı çıktı öyle bekliyorum.Zaten tüp bebek doktoruna son kez daha gidicem diye bekliyorum sonra rutin takibe geçerim.İnan evde o kadar komiğim ki köyün delisi gibi elim şeyimde geziyorum:)
Ay tahmin edebiliyorum canim ya bnde oleyim:) hele yatarken her gece saat 4 fiks oldu kasintiyla kalkiyorum evin icinde dolasiyorum.bi arkadas sirkeli su dedi ilik suya elma sirkesi dokuosun onu pamukla suruyorum az biraz rahatlatio krem faln suremicekmisim mecbur bunla rahatlamaha calisiyorum ama 3 aya kadar nasi olur bu bilemedim arada tirlatirsam bi 5 gun igneye donerim olmadi snra fitil bole bole kafayi yerim artk :) insallah sali gunu guzel haberlerini bekliyorum bnde 10 gun snra kalp atisi icin gidicem hayirlisiyla onuda atlatirsam tup bebek doktoruma bnde gitmicem artik.ondan onceki doktoruma devam ederim diye dusundum

Canım bu mübarek gecenin hürmetine rabbim tez zamanda seninde muradını versin her şerde bir hayır vardır inşallah kısa bir zamanda seni burda hamile olarak görürüz kandilin mübarek olsun

Günaydın güzel Anneler ve anne adayları
Sabah başımdan geçeni paylaşmak istiyorum
Dün geceden beri baş ağrısı ile mücadele ediyorum hiç yatamadim :(
Bu Sabah saat 09:30 ağzım tükürük dolmaya başladı kusucagimin bir işaretiydi koşa koşa wc ye gittim. Böğürmekten başka bir şey yapamadım hicbirsey çıkmadı yüzüme sürekli soğuk su vurdum suanda mide bulantısı geçti ama baş ağrım devam ediyor. 7+6 günlük hamileyim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepinizi öpüyorum

Ne demek nerden başlicam yeniden tedavi olup taze embriyonla hamile kalcaksın çözünüp tutunamasaydı daha çok üzülürdün..umut hiç bitmez..

Günaydın güzel Anneler ve anne adayları
Sabah başımdan geçeni paylaşmak istiyorum
Dün geceden beri baş ağrısı ile mücadele ediyorum hiç yatamadim :KK43:
Bu Sabah saat 09:30 ağzım tükürük dolmaya başladı kusucagimin bir işaretiydi koşa koşa wc ye gittim. Böğürmekten başka bir şey yapamadım hicbirsey çıkmadı yüzüme sürekli soğuk su vurdum suanda mide bulantısı geçti ama baş ağrım devam ediyor. 7+6 günlük hamileyim
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepinizi öpüyorum
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin

Aranızda başı dönen var mı birkaç kez olmuştu ama yarımsaattir ayaga kalkamıyorum benim de ilk belirtim bu sanıyorum

Merhaba kızlar,
Bugün 2.kontrolüm vardı. 9.haftada. Benim doktorum 12 aya kadar vajinal kontrol yapıyor. Çok net olarak gördük kuzumuzu:) Hatta kolları, bacakları oynuyordu. Kalbi de gümbür gümbürdü. Bugün bir takım testler istedi. Bir sonraki kontrol 12. Haftada. Testlerin fotoğrafını koyayım sizlere de. Boyu da 2.2cm olmuş, kalamata zeytini:) image.webp
image.webp

Bu arada crinone jeli de bıraktım artık. Sadece vitaminle yola devam.

Merhaba kızlar,
Bugün 2.kontrolüm vardı. 9.haftada. Benim doktorum 12 aya kadar vajinal kontrol yapıyor. Çok net olarak gördük kuzumuzu:) Hatta kolları, bacakları oynuyordu. Kalbi de gümbür gümbürdü. Bugün bir takım testler istedi. Bir sonraki kontrol 12. Haftada. Testlerin fotoğrafını koyayım sizlere de. Boyu da 2.2cm olmuş, kalamata zeytini:) Eki Görüntüle 1360665 Eki Görüntüle 1360667
Bu arada crinone jeli de bıraktım artık. Sadece vitaminle yola devam.

Canim maşallah maşallah 9 haftalik degil mi yanlis anlamadim minik kelebek büyümüş maşallah annesi ne tatlı o öyle yaa Rabbim ne güzel yaratıyor çok şükür Rabbim kucaklarimiza almayi opup koklamayida nasip etsin inşallah amin

Canim maşallah maşallah 9 haftalik degil mi yanlis anlamadim minik kelebek büyümüş maşallah annesi ne tatlı o öyle yaa Rabbim ne güzel yaratıyor çok şükür Rabbim kucaklarimiza almayi opup koklamayida nasip etsin inşallah amin
Âmin canım, inşallah hepimizinki sağlıkla doğar. 9.haftada teyzesi:)

Back
X