• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Kizlar bisey sorucam gebeligi ogrendikden ne kadar sonra keseyi gormeye gittiniz...bana 1 ay sonraya gun verdilerde cok gec deyilmi

Kizlar bisey sorucam gebeligi ogrendikden ne kadar sonra keseyi gormeye gittiniz...bana 1 ay sonraya gun verdilerde cok gec deyilmi
bencede cok gec ve sacma ,kim dr un merak ettim acikcasi,sonucta tup bebekle sahip olunan bir gebelik,bana dr um 10gun sonra geldedi,ve bir suru kan tahlili yapicak benle ve bebekle ilgili,hayir yani daha keseyi gormeden kalp atisini duymadan nasil emin olup bir ay sonraya veriyo sasirdim acikcasi yani,normalde ilj 3aya kadar 15gunde bir kontrele cagrilir,bence arkadasim ya sen erken randevu al yada dr unu degis canim

Selam kızlar bugün allhın izniyle bende hamile olarak giriyorum 2015 e.. değerim 684 çıktı.. tekrarlama yapmak istemedi doktor ..13.de kontrol var kalp atışını duyabilirmiyiz ki ?

Selam kızlar bugün allhın izniyle bende hamile olarak giriyorum 2015 e.. değerim 684 çıktı.. tekrarlama yapmak istemedi doktor ..13.de kontrol var kalp atışını duyabilirmiyiz ki ?
Hayirli olsun canim,allah saglikla kucagina almayi nasip etsin,kalp atisi icin bisey diyemicem ama keseleri gorursun ama,7.haftada kalp atisi duyuluyor sanirim ;)

Ay kızlar ne tatlısınız yaaa, sizmi daha tatlısınız yoksa bebişlerinizmi? Karar veremedim. Galiba bebişler ağır basıyor :KK68:
Benim de bebeğim 11 günlük :KK70:
Şimdi bu kız da kim nerden çıktı diceksiniz haklı olarak.
Ben 8 yıllık evliyim, şimdi 2.tüp deneme aşamasındayım, bugün son iğnelerimi oldum, yarın çatlatma iğneleri, cımartesi opu, salı da transferim var inşallah. Arada bir girip okuyorum bu topiği, aranıza katılmayı öyle çok istiyorumki,
Henüz hamile değilim, haddim olmayarak daldım topiğinize, ne olur kusuruma bakmayın.
Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar diliyorum, duanızda bu kardeşinizi de unutmayın

Kaşıntı jelin posası geri gelip birikince oluyor ben bazen kulak çubuguyla temizliyorum dikkatlice anında yanma geçiyor...sizde jel sarı bi şekilde geliyo mu akıntı gibi sarı geliyo korkutuyo bazen..
canım bizimki jel değil işte fitil olarak atıyoruz sonra krema gibi çamaşıra her yerimize yapışıyor ve genelde rengi beyaz oluyor

canım benimkisi jel değil.progestan hapı fitil olarak kullanıyorum.iki kutu biticek neredeyse artık iyice kaşıntı had safhaya ulaştı.cuma günü doktora gidicem.ozamn sölücem doktora
canım senin iki kutuysa iyi yine ben sabah akşam 2'şer atıyorum kaçıncı kutu bilmiyorum artık ama sen benden önce gidiyorsun doktora bir sor bakalım canım bana da haber verirsen sevinirim normal mi bu durum diye

canım senin iki kutuysa iyi yine ben sabah akşam 2'şer atıyorum kaçıncı kutu bilmiyorum artık ama sen benden önce gidiyorsun doktora bir sor bakalım canım bana da haber verirsen sevinirim normal mi bu durum diye
Veririm canim.valla gun sayiyorum doktora gitmek icin artik kasintidan uyuyamiyorum.icinde 30 tane oluo ben basladigimdan beri gunde 3 kez sabah ogle aksam yatarken atiyorum.bi ara birakip transferden hemen snra 5 gun igne vermisti.snra fitile devam.kimbilir daha kac kutu bitirmem gerekcek

Tedavinin başından beri 4müydü peki..kalp atışını gördün ama hala devam mı kimisi 6.haftada bırakıyor kafam karışıyor gidince sorcam inş..

Cnm bnm dondurulmuş transferiydi. Adetin 3. Günü 2 tane ile başladı 3er gün aralıklarla günde 3e ve 4e çıkardı. Yani birbuçuk iki aydır 4 tane günde. Henüz kalp atışı duymuya gitmedim. Yarın inşallah. Bi gelişme olursa yazarım ama

Fıstıklar hepimize bebişlerimizle sağlıklı ve mutlu bir 2015 diliyorum. Umarım üzüntülerimiz de 2014 gibi tarihe gömülür... Bu yıl bizim yılımız olsun:KK46:
Amin canım inşallah senin kalp atışını duymaya niye bu kadar geç gisiyorsun seninle biz aynıyız ben iki kere duydum senin dr biraz ağır galiba:110:

Günüm hastanede geçti öğlen kahve pıhtı leke gelince telaşla acilin yolunu tuttuk...pruloton iğne ve progestan hap verdi doktor önlem için..kırmızıya dönüşmesin diye..koca şehirde iğne yok..hapla bugun idare edicem..bol su iç dedi...beta hcg tekrarlandı artış çok iyi neyse ki..ama kaybetme korkusu çok kötü sakin olmak çok zormuş onu anladım..dua edip dinlenicem..

Amin canım inşallah senin kalp atışını duymaya niye bu kadar geç gisiyorsun seninle biz aynıyız ben iki kere duydum senin dr biraz ağır galiba:110:
Ewt cnm yaa bnm doktor bnm sabrımı sınıyo galiba anlamadım kineyse geç olsun da güç olmasın razıyım napalım.. Zaten sanırım bir ya da iki kere daha giderim. Sonra gebelik takibi için başka doktora gitmeyi planlıyorum. Senin bir dahaki randevun ne zaman?

Back
X