2015 Ağustos-Eylül'de doğum yapacak tüp bebek anne adayları

Selam kızlar benim test sonucum 31 aralıkta 12.gün beta 684 çıktı,en son adetm 3 aralık.. heyecandan doktorada soramadım açıkçası kafamda karıştı 4 .haftalık mı 5.haftayamı girdim.. nasıl hesaplanıyor? tüp bebekle normal gebelik hesaplaması farklı değildir herhalde?

kızlar bende bugün 7 haftalık hamileyim, ama hiç bulantı falan yok. herkes de var mı bulantılar? acaba bizde mi br sorun var:KK43:
Bence bebegin kalp atışları varsa bulantiyi hic takma, herkeste olmak zorunda değil, bence sen şanslı grup tasin şükür et Allaha

Canım cok geçmiş olsun, benimde çok zor geçiyor boyle olacağımı hic tahmin etmiyordum, mide bulantilarim kusmalarim i geçtim hicbisey yiyemiyorum :KK43: dun bi açma, 1 elma, 1 başlamış patatesle bitirdim günü :KK43: yaklaşık 20 günde 4,5 kg vermisim :KK43: yemekten nefret ediyorum girmek hatta adini duymak bile istemiyorum :KK43: bugün 9+0 im 12 hafta biter diyorlar inşallah kısa zamanda geçer, artik psikilojim bozuldu zor geçtiği için nasıl doguracagim diye düşünüyorum :KK43:

Hanımlar biryerde izlemiştim midesinde reflu olan varsa hamilelik bunu dahada arttırıyormuş. Bende var 5+3 olmama rağmen bugün mide bulantılarım başladı. Internetten araştırma yapicam reflüye ne iyi geliyorsa ondan tüketicem artık. Leblebi iyi geliyor diye biliyorum. Hadi hayırlısı.

Gercekten test sonucu ögrenmekle bitmiyomuş bu işler cuma gunü keseyi gorduk cok sukur 10 gun snra kalp atisi icin cagirdi.gun sayiyorum resmen.bgunde bitmek uzere kaldi 8 gun.nasi gecicek bilmiyorum cok korkuyorum duyulmazsa gorulmezse diye.Allahim insallah bir sorun olmadan duyabilirim bende.Hakkimizda hayirlisi insallah amin

Hanımlar biryerde izlemiştim midesinde reflu olan varsa hamilelik bunu dahada arttırıyormuş. Bende var 5+3 olmama rağmen bugün mide bulantılarım başladı. Internetten araştırma yapicam reflüye ne iyi geliyorsa ondan tüketicem artık. Leblebi iyi geliyor diye biliyorum. Hadi hayırlısı.
Bendede var reflü ilk kusmamida 5+3 yaptım :( 9+0 oldum 5+3 ten hava siddetli bi şekilde devam ediyor :(

Merhaba kızlar,
Bugün 2.kontrolüm vardı. 9.haftada. Benim doktorum 12 aya kadar vajinal kontrol yapıyor. Çok net olarak gördük kuzumuzu:) Hatta kolları, bacakları oynuyordu. Kalbi de gümbür gümbürdü. Bugün bir takım testler istedi. Bir sonraki kontrol 12. Haftada. Testlerin fotoğrafını koyayım sizlere de. Boyu da 2.2cm olmuş, kalamata zeytini:) Eki Görüntüle 1360665 Eki Görüntüle 1360667
Bu arada crinone jeli de bıraktım artık. Sadece vitaminle yola devam.
Masllah canm çok sevindim adına allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşallah :) ben bi türlü kendime iyi bir doktor bulamadım sürekli doktor deniyorum kimse benden test falan da yap demedi istemedi direkt 11 ile 14 hafta arası 2 li test yaptir dediler anlamadım valahi bu testleri ben de yaptırmaya karar verdim suan tatlım allah razı olsun senden böyle bilgileri iletirsen biz de yararlanıriz sayenizde kızlar hepinizden ricam kontrollerde doktorunuz ne dedi ne kadar sürede bir çağırdı vs detaylı yazarsak bilgi edinmiş oluruz ;)

Bende dun gittim bana ustten bakti ilk kez o yüzden ben senin kadar ayrıntılı göremedim bulantim içinde zofran veya zofer iç dedi ama bulunması zor dedi bulamadım bende :KK43: bende tatlıdan nefret ediyorum, hatta eşim dalga geçiyor sana profiterol alayimmi diye :KK43: ama ben normal yemekte yiyemiyorum et, tavuk, balık, sebze, igreniyorum resmen. Sabahlari tost yiyorum sadece o kadar, sut yoğurt falanda yiyemiyorum :KK43:
Bulantı hepimizde ortak sanırım ben de özellikle kokulara karşı bir hassasiyet oluştu öyle boş boş midem kalkıyo ve 2 kilo vermişim ben de tatlı yemek istemiyorum hatta midem daha çok bulanıyo bizimkiler de tamam cinsiyet belli kız olacak diyolar:)Hatta şimdiden hiç yemediğim bir sürü yemek oldu görünce bile tiksiniyorum

ArkadaslarQUOTE="marpesa, post: 38650517, member: 546155"]Ay tahmin edebiliyorum canim ya bnde oleyim:) hele yatarken her gece saat 4 fiks oldu kasintiyla kalkiyorum evin icinde dolasiyorum.bi arkadas sirkeli su dedi ilik suya elma sirkesi dokuosun onu pamukla suruyorum az biraz rahatlatio krem faln suremicekmisim mecbur bunla rahatlamaha calisiyorum ama 3 aya kadar nasi olur bu bilemedim arada tirlatirsam bi 5 gun igneye donerim olmadi snra fitil bole bole kafayi yerim artk :) insallah sali gunu guzel haberlerini bekliyorum bnde 10 gun snra kalp atisi icin gidicem hayirlisiyla onuda atlatirsam tup bebek doktoruma bnde gitmicem artik.ondan onceki doktoruma devam ederim diye dusundum[/QUOTE]
arkadaslar o kasinti bendede vardi yoğurt suyu içtim hergun 1 cay bar kadar 2 -3 güne bisey kalmadi

günaydın fıstıklar... ben de bugün 8+1 oldum. Allaha şükürler olsun mide bulantısı falan yok. ama o geçen haftaki iştahım da yok. kokuya aşırı hassasiyet var. krem kokusuna bile dayanamıyorum. yemekten yarım saat sonra yanma başlıyo. bastırmak için çubuk kraker, kaşarlı tost ya da mandalina ii geliyor. o yüzden sürekli elimde yanımda çantamda bişiler var.

bulantısı olanlar çubuk krakeri deneyin özellikle sabahları. bir çok arkadaşım onunla atlattı bu dönemi.

Bir de 12. haftaya kadar ilaçlara devam edeceğim için tüp bebek doktoruna gidicem ama gebelik takibi yaptıracağım doktora da başlıyım diyorum. hem bebişten de ara ara haber almak iyi gelicek, 2 hafta beklemek zorunda kalmış olmam hem de doktorla bir tanışmış olurum. ne dersiniz? siz ne zaman doktorunuzu değiştireceksiniz ya da değiştirecek misiniz?

sonuçta tüp bebek doktorumuza bizden daha çok ihtiyacı olanlar var, zamanını da çalmak istemiyorum, merkeze hamile halimle de gitmek istemiyorum.

günaydın fıstıklar... ben de bugün 8+1 oldum. Allaha şükürler olsun mide bulantısı falan yok. ama o geçen haftaki iştahım da yok. kokuya aşırı hassasiyet var. krem kokusuna bile dayanamıyorum. yemekten yarım saat sonra yanma başlıyo. bastırmak için çubuk kraker, kaşarlı tost ya da mandalina ii geliyor. o yüzden sürekli elimde yanımda çantamda bişiler var.

bulantısı olanlar çubuk krakeri deneyin özellikle sabahları. bir çok arkadaşım onunla atlattı bu dönemi.

Bir de 12. haftaya kadar ilaçlara devam edeceğim için tüp bebek doktoruna gidicem ama gebelik takibi yaptıracağım doktora da başlıyım diyorum. hem bebişten de ara ara haber almak iyi gelicek, 2 hafta beklemek zorunda kalmış olmam hem de doktorla bir tanışmış olurum. ne dersiniz? siz ne zaman doktorunuzu değiştireceksiniz ya da değiştirecek misiniz?

sonuçta tüp bebek doktorumuza bizden daha çok ihtiyacı olanlar var, zamanını da çalmak istemiyorum, merkeze hamile halimle de gitmek istemiyorum.

Bende geçen cuma keseyi görmek için gittim.Çok şükür gördük.Tüp bebek doktorum 10 gün sonra kalp atışlarınıda duymamız lazım dedi, duyduktan sonra normal gebelik kontrolü yaptırabilirsin dedi.Tüp bebeğe yönlendiren Kadın doğum doktoruma gideceğim bende.Tüp bebek doktorumda öyle dedi.10 gün sonra ben gördükten sonra normal doktoruna gidebilirsin dedi.Şimdi kalp atışlarını duyarım inşallah sağlıklı bir şekilde ondan sonra burdaki doktoruma gideceğim.

Masllah canm çok sevindim adına allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşallah :) ben bi türlü kendime iyi bir doktor bulamadım sürekli doktor deniyorum kimse benden test falan da yap demedi istemedi direkt 11 ile 14 hafta arası 2 li test yaptir dediler anlamadım valahi bu testleri ben de yaptırmaya karar verdim suan tatlım allah razı olsun senden böyle bilgileri iletirsen biz de yararlanıriz sayenizde kızlar hepinizden ricam kontrollerde doktorunuz ne dedi ne kadar sürede bir çağırdı vs detaylı yazarsak bilgi edinmiş oluruz :KK66:

Şekerim Günaydın ben nette söyle bir şey buldum istersen bir bakiver

http://www.muammerdogan.com/gebelik-takibi

Masllah canm çok sevindim adına allah kucağına sağlıkla almayi nasip etsin inşallah :) ben bi türlü kendime iyi bir doktor bulamadım sürekli doktor deniyorum kimse benden test falan da yap demedi istemedi direkt 11 ile 14 hafta arası 2 li test yaptir dediler anlamadım valahi bu testleri ben de yaptırmaya karar verdim suan tatlım allah razı olsun senden böyle bilgileri iletirsen biz de yararlanıriz sayenizde kızlar hepinizden ricam kontrollerde doktorunuz ne dedi ne kadar sürede bir çağırdı vs detaylı yazarsak bilgi edinmiş oluruz :KK66:
Ben bu sabah testler için aile hekimine gittim. Ortadaki ve idrar testleri hariç hepsini yapıyorlar ücretsiz olarak. Bir de hamilelik takip dosyası açtılar. 4 kez kontrol hakkımız varmış. Kilo kontrol, 5 ayda tetanoz aşısı bir de kontrollerde doblerle kalp atışı dinleyeceklermiş. Sen İstanbul da mısın? Neden beğenmedin gittiğin doktorları? Ben 12. haftaya kadar tüp bebek doktoruna gideceğim. Sonra kendi doktoruma.

Merhaba arkadaslar,bugun dra kese gormeye gittik,cok ama cok mutluyum ikiside tutmus artik bebislerim benimle,dr hersey normal dedi bazi testler yapti cok sukur onlarda normal,bebeklerim 5+3gunluk mus, ve tup bebekte son adet tarihine gore hesaplaniyormus hicbir fark yok dedi dr um, arkadaslar hepimiz insanlh hayirlisiyla sagli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba arkadaslar,bugun dra kese gormeye gittik,cok ama cok mutluyum ikiside tutmus artik bebislerim benimle,dr hersey normal dedi bazi testler yapti cok sukur onlarda normal,bebeklerim 5+3gunluk mus, ve tup bebekte son adet tarihine gore hesaplaniyormus hicbir fark yok dedi dr um, arkadaslar hepimiz insanlh hayirlisiyla sagli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza aliriz

Merhaba arkadaşlar ben de keseyi görene dek yazmıyordum sadece takip ediyordum... Keseyi gördüm ve yazıyorum 5 haftalıkmış hamd olsun...Kalp atışı için gün sayıyorum...Sonsuz şükürler olsunnn...

İkinizinde gözü aydın kızlar. Sağlıkla süren hamilelikten sonra, tosuncuklarınızı sağlıkla kucaklarsınız inşallah.

Ben bu sabah testler için aile hekimine gittim. Ortadaki ve idrar testleri hariç hepsini yapıyorlar ücretsiz olarak. Bir de hamilelik takip dosyası açtılar. 4 kez kontrol hakkımız varmış. Kilo kontrol, 5 ayda tetanoz aşısı bir de kontrollerde doblerle kalp atışı dinleyeceklermiş. Sen İstanbul da mısın? Neden beğenmedin gittiğin doktorları? Ben 12. haftaya kadar tüp bebek doktoruna gideceğim. Sonra kendi doktoruma.
Canm ben istanbul dayım zeynep kamilde tedavi gördüm ama tüp doktorum gene takibe yönlendirdi orda da hoc bir işlem yapmadılar gerek yok dediler çok sinir oldum bu sabah bende gittim sağlık ocagina yaptırdım testleri sadece idrar ve kızamık la ilgili testler kaldı onları da yarı ssk bi hastanede yaptırcam kendime hastane buldum şükür ni çarşamba kontrole gitcem bakalım cevabın içi çok sağol canm allah razı olsun aşamalardan haberdar edersen sevinirim en azından bilgimiz olur :)

Canm ben istanbul dayım zeynep kamilde tedavi gördüm ama tüp doktorum gene takibe yönlendirdi orda da hoc bir işlem yapmadılar gerek yok dediler çok sinir oldum bu sabah bende gittim sağlık ocagina yaptırdım testleri sadece idrar ve kızamık la ilgili testler kaldı onları da yarı ssk bi hastanede yaptırcam kendime hastane buldum şükür ni çarşamba kontrole gitcem bakalım cevabın içi çok sağol canm allah razı olsun aşamalardan haberdar edersen sevinirim en azından bilgimiz olur :)
Benim de yarın kontrolüm var tüp bebek doktorumda , test yapacak kan vb o yüzden aç gidicem . Testler pahalı mı tutuyor bilgin var mı ? Ya da bilgisi olan var mı ?

Esila canim bende gebe takibi icin z.kamili dusunuyodum 3.aydan sonra memnun kalmadin sanirim..hangi hastaneyi buldun canim kendine;)

Back
X