2015 Ankara anneleri

selam canım naısl geçti test umarım herşey yolundadır biraz anlatsana:)
Tabi anlatirim canim :) gittim ultrason olcumu yapildi 1.1 mm ense kalinligi cikti anlamadigim bazi terimlerde var tabi :) ama herkes gayet iyi dedi doktorda iyi gozukuyor dedi benim doktorum degildi yoktu ogun biraz ilgisizdi iyiki o cevabi verebildi usteledim yine iyi dedi sonra beni kan icin gonderdi sonuclari 15 gun sonra buradan alacaksiniz dedi bende icimden nah alirim dedim haha randevu aldim kendi doktorum osman beye 5 ocakta kan tahlilleri icin gidicem asil onemli olan o inss cok cok iyi cikar hepimizin ki caniim. Simdi makyaj yapiyorum optimuma gidicem esimle :)))

iyi eğelnceler canım teşekkür ederim. bend edün oradaydım, x-ray cihazından geçme:)

Slm bende ankarada mamakta oturuyorum m6hendisim bende bi kurumda is yerime yakin vede seviyorum sakinligini akropol egidiyorum daha cok minigiz inş bu cuma kalp atislarini duyariz hayirlisi ile
sizin oradaki doktorunuz kim acaba

iyi eğelnceler canım teşekkür ederim. bend edün oradaydım, x-ray cihazından geçme:)
Canim yarin gidiyorum insallah Hastaneye. ikili test icin olcum yapan doktora cinsiyetini sordugumda 14 haftada soylenir dedi simdi kendi doktoruma sonuc almaya gidiyorum yarin birde muayene istesem yapar mi acebaa ??

Herkese merhaba :)

Isim geregi etimesgutta oturuyorum. Insallah kismetse 2015 nisanda dogum yapacagim. Ilk hamileligim. 26. Haftanin icindeyim. Sincan koru hastanesinde Askin Bey doktorum. Hamilelik oncesinde de kendisine gidiyordum. Gata mezunu oldukca bilgili ve guleryuzlu insani rahatlatan biri. 2li ve 4lu testleri atlattim. Gecen hafta ayrintili ultrasona girdim. (Birazdan yarismaci arkadaslara basarilar diyecekmisim gibi hissettim kendimi ) bu haftaya kadar merak ettiginiz ne varsa yardimci olmaya calisirim.
benim de suan en buyuk sorunum kis geldi ve 7. Aya girerken karnim iyice buyudu, eski kabanlarim dar geliyor. :/ kaban ya da mont bulabilecegim hamile kiyafetleri satan bir yer biliyor musunuz? :/

Merhaba sat 7 ekim temmuz annesi olacagim insallah.sincan da oturuyorum.eryamandaki arkadaslara bir sey soracagim.eflatun yoga diye bir yer var gebelik yogasi dusunuyorum.bir bilgisi olan var mi yerle alakali?

Bir de su an koru hastanesine gidiyorum kontrollere ama degistirmek istiyorum.bir onerisi olan var mi?

Kızlaaar bebegimin cinsiyeti erkek :) Dün ogrendim sımdı kayserideyim Hüma'ya gittim iyiki de gitmisim Ankara yenimahallede kontrollerim onlar günü güne atıp durdu devlet hastanesi bakmadi cinsiyetine ilgilenmediler bile dogru düzgün bende annemleri ziyarete geldim hazır gelmisken bizimkilerin ısrarı uzerine tavsıye edılen bir doktora gıttık vee hemen soyledi cinsiyetini bir oglusum olacak allah ızın ederse. Allahim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin ınsallah hersey gönlünüzce olsun.

selam kızlar bende doğum için ankarada olacağım kısmet olursa inş.şuan görev icabı şehir dışında yaşıyoruz.ankarada birçok hastane ve fiyat araştırdım kafam çok karışık napıcam bilmiyorum.bu arda 11+5 ken doktorum bebeğmn kız olacağını söyledi

selam bulabildin mi doktor hastane, doktor çok erken bilmiş cinsiyeti bende pzt si öğreneceğim inş 17.haftadayım

bir arkadaşım özel eryaman hastanesi için sigorta yaptırmıştı çok uyguna geldi diye hatırlıyorum bir araştır bence.

Kızlar etimesgut ta özel etimed hastanesine gittiniz mi hiç. Doğum fiyatları çok uygun detaylı ultrason u orada yaptırdım salı günü. ölçüm yapan doktordan çok memnun kaldım. Ve kontrolleri.me orada devam etmeyi düşünüyorum ayrıca doğumu da tabi. Eğer hastane hakkında bir bilginiz varsa paylaşın lütfen. Çevrenizde giden veya siz. 22 haftalik hamileyim suan. Devlete gidiyorum suan ama hastane son haftalarda kontrole buraya gelin doktor kabul etmeye bilir dedi. Bende buraya başlayacağım bekliyorum cvplarinizi

bir arkadaşım özel eryaman hastanesi için sigorta yaptırmıştı çok uyguna geldi diye hatırlıyorum bir araştır bence.

ben hastane tericihimi yapalı çok oluyor canım bayındır hastanesine devam ediyorum acil durumlar için eryaman hastanesinede gidebiliryorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…