Doğuma Hazırlık 2015 annelerinin park yatak tercihleri neler?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Park yatak almayı düşünenler, alanlar, kullanıp fikir ve resim paylaşmak isteyen sevgili anneler bekliyorum

Biz bunu aldik oğlusuma park yatak uyku seti ve visko yatak dahil 500 liraya baya güzel ve sağlam bisey insallah güzel günlerde kullanmak nasip olur

Biz bunu aldik oğlusuma park yatak uyku seti ve visko yatak dahil 500 liraya baya güzel ve sağlam bisey insallah güzel günlerde kullanmak nasip olur
Teşekkürler cvbınız için fikir olsun bizlere de, uyku seti+yataklı fiyatı ile güzel bir fiyat, nerden aldınız? İyi günlerde kullanın inşallah

Teşekkürler cvbınız için fikir olsun bizlere de, uyku seti+yataklı fiyatı ile güzel bir fiyat, nerden aldınız? İyi günlerde kullanın inşallah
Kirklarelinde yasiyorum buradaki siradan bi bebek magazindan aldik fakat suan bebek ürünlerine biraz zam gelmis diyolar nekadar dogru bilemiyorum tesekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun

Kraft 006 park yatak aldik bizde. Ins memnun kaliriz. Fiyati artmis biz indirime denk gelmistik

Eklentiler

• 20150614_142341.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 234
bi bilenden not :) iki yıl önce kraft calipso park yatak almıştık. çok memnun kaldım. çok kullanışlı,tatilde bile yanımızda götürdük. açma kapamasına dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı olmuyo sağlamlar. ben doğum zamanı içine yatak almamıştım. annem yünden şilte yapmıştı. kullandım uzun süre ama yaz gelince terletti oğlumu. aşağı kata inince de normal küçük yaylı yataklardan koymuştum içine. onunla da uzun süre rahat yattı. şimdi 1,5 yaşında ve park yatagından ayağını atarak çıkmaya başladı. haliyle yaylı yatak yüksek olduğundan. park yatakların içine konan ince viskoleks yataklardan aldım ona. daha ince olduğundan boyu kurtarıyo ve yataktan kaçamıyo :) yani ben 3 kere yatak almış oldum. siz siz olun daha başında park yatak için satılan yataklardan alın. uzun vadede kullanırsınız

Keske aldirabilsem... Kaynanam yun yatak yapalim dedi esimde tabiki kafasina yer etti aldiramiyorum.

Keske aldirabilsem... Kaynanam yun yatak yapalim dedi esimde tabiki kafasina yer etti aldiramiyorum.

keşke sadece fikir verip gerisini annelere bırakabilseler. yün yatak başlarda iyidi kış bebeğiydi oğlum yumuş yumuş yattı. ama zamanla o yunler yapışıyo kayıyo toplanıyo. o kadar işin gücün arasında bi de yün mü didicez ve terletiyo bunun yazı da var.

en büyük sıkıntı da yünün bi yere toplanması. hep yatırmadan önce çıkarıp sallardım elimde düzeltirdim. siz yine de uygun bi dille anlatmaya çalışın. sonuçta uzun vadede yatamıyolar.ben çok pişman oldum yün ve yaylı yatak koydugum için. üstelik fiyat olarak da çok uçuk diiller. her markanın var markasız da var. ben dün pepettonunkini 90 tlye aldım

Bu en son yani 3.aldığınız ürün mü pepetto? Nerden aldınız? Ebatları değişiyor ya park yatakların bu yatakların da her ebatı mevcut mu? Çok faydalı oldu verdiğiniz bilgi kış bebeği ve sağlıklı olduğu için ben de yatak yaptıracaktım pamuk veya yünden, ama kullanmadan anlayamıyor insan, dikkate alıcam tavsiyenizi

kızlar ben de kraftın calipso modelini aldım .. yatak da yine kraftın pamuk yatağını aldım park yatak ölçülsünde üst katı için ..inş iyi olur pamuk yatak

Evet bende cok merak ettim hangisinden memnun kalmis acaba visko yataktan mi? Benimde hep aklim karisiyo visko aldik tmm ama bi de kisa yün yatak yaptirsak mi gerek var mi ki?

ben oğluma almıştım artık 3 yaşında şimdi kardeşine kaldı beşiği:)

kızlar pamuk yatak aldım sizce yanlış mı yaptım visco mu pamuk yatak mı sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…