Aldığınız yatağı ilerde alt katı içinde kullanabiliyor msnz pekikızlar ben de kraftın calipso modelini aldım .. yatak da yine kraftın pamuk yatağını aldım park yatak ölçülsünde üst katı için ..inş iyi olur pamuk yatak
Markası, ebatları nasıldı? Ben de en az 3,4yaşına kadar kullanılabilsin istiyorum 70e 1.20 den küçük almak istemiyorum, sallanma özelliği gerekirse kullanılabilir ama çoğu yerde gıcırdama yapıyor diye yazıyor, bilgi verebilir msnz:) ?ben oğluma almıştım artık 3 yaşında şimdi kardeşine kaldı beşiği:)
üst katı için sadece bu yatak inceAldığınız yatağı ilerde alt katı içinde kullanabiliyor msnz peki
evet çok gıcırdıyor özellikle bebeğin kendi başına kalkınca o beşiğin kenarlarını tutup deli gibi sallıyor. ebatını hatırlamıyorum ama standart boylarda üstü tüllü bişeydi hatta belki tülleri çıkarırsam rahat eder dedim ama ne fayda. arkadaşımınki 6 aylıkken istemedi beşiğini.Markası, ebatları nasıldı? Ben de en az 3,4yaşına kadar kullanılabilsin istiyorum 70e 1.20 den küçük almak istemiyorum, sallanma özelliği gerekirse kullanılabilir ama çoğu yerde gıcırdama yapıyor diye yazıyor, bilgi verebilir msnz:) ?
Ben de enaz 70e1.20düşünüyorum, bu viskoleks yatağı hem ara katta hem de altkatta kullanabiliyoruz sanırım, yukarıda bir arkadaş yazmış ara kat için icin yün şilte aldım diye, bu arada park yataklar da zamdan nasibini almış sanırım kraft calipso tav. edilen satış fiyatı 549tl diyoriki gün önce pepettonun viskoleks yatağını 90 tlye aldım. 100 dedi de nakitte 90a verdi. istanbul saraçhane imre bebeden. bu tarz şeyleri saraçhaneden almayı tercih ediyorum zaten hem piyasaya göre daha uygun hemde pazarlık da edebiliyosunuz. hemde yan yana tüm mağazaları gezip tüm ürünleri görebiliyosunuz. pamuk kullanmadım o yuzden yorum yapamıcam ama aldığımız yatak gayet iyi. oğlum içinde iki gecedir rahat yatıyo. yazlık ve kışlık yüzleri de var. ölçüsü 70e 120.
eğer yeriniz varsa 70*120 ölçüsünü öneririm. şu an oğlum 1,5 yaşında çok rahat kullanıyo. ellerini açarak yatsa da geniş geniş alanı var. annemlere aldıgım park yatağın eni 60 cm çok farkediyo dar geliyo gözüme. mobilya beşiğimizde var ama odasında kaldı kullanamıyoruz. çünkü oğlum deli yatıyo. sürekli vurur kafasını mobilyaya.
kraftın sallanmasından çok memnunum. yazın yanımızda götürürken kapatmayı becerememiştik zorladık ondan sonra gıcırdamaya başlamıştı. ama halkalıda bi yer söylediler aldıgımız yerden. eşim götürüp yaptırdı şu an sıkıntı yok yeni gibi oldu
Eki Görüntüle 1676745 Ben de çok araştırdım lakin başta fotoğraflarını paylaştığım ürünlerin ebatları hep küçük geldi 65-60 a 95 fln olanlardan bahsediyorum.. Ben eni en az 70cm olsun tavsiyesi aldım her tecrübeli anneden. 70 120 veya 110 olsun diye baktım. Ayıcıklı tavsanlı vs figürlü desenli istemedim ve neticede hepsinin hammadesi belli metal aparatlar, polyester kumaş vs bir de uzun vadede kullanacağı şık bir oda takımı aldığım için park yatağı geçici ucuz birşey aldım ve gayet de güzel çıktı. 183liraya bebedor burun aspiratörünü ve baby max ın bu park yatağını aldım kampayayla, zaten kraftın yan sanayi ürünü diye geçiyor calipsodan da çok farklı değil fakat fiyat farkı 3katı kadar neredeyse çok araştırdım ben memnunum.nemesis1903
Eylül sonu gibi aldım canım 189 tl idi, 200tl üzerine %11 n11 indirimi vardı, 17tlydi sanırım bebedor burun aspiratörünü de aldım 200ü geçsin diye sonra toplam 183emi ne geldi... Arkadaşımın ikizleri var biri kraftcalipso park yatağını vermiş oda ikinciye baby max almış ikisini de karşılaştırdım fark yok denecek kadar az zaten herşeyiyle çok benziyor, kesinlikle çok para vermek mantıklı değil, kraftın gri pembesini incelemedim malesefMerhaba. Ben de sizin gibi çokça araştırdım ve istediğim görüntü-kalite ve özellikleri taşıyan iki ürün gördüm. Biri kraft calipso diğeri de resimde belirttiğiniz baby max'ın rosa park yatağı. baby max'ın gri-pembe rengini yakından inceledim, rengi çoook güzel, kalitesi de orta diyebilirim. Kraftın gri-pembesini inceleyemedim, kırmızısını inceledim ve kumaşını biraz daha kaliteli buldum... acaba kraftın gri-pembesi bu babymax ile aynı mıdır? fotograflarda sanki daha koyu renk görünmüş...
baby max park yatağı nereden aldınız? internette dediğiniz kadar uygun fiyata göremedim... hele ki calipso gereksiz pahalı geldi..
Eylül sonu gibi aldım canım 189 tl idi, 200tl üzerine %11 n11 indirimi vardı, 17tlydi sanırım bebedor burun aspiratörünü de aldım 200ü geçsin diye sonra toplam 183emi ne geldi... Arkadaşımın ikizleri var biri kraftcalipso park yatağını vermiş oda ikinciye baby max almış ikisini de karşılaştırdım fark yok denecek kadar az zaten herşeyiyle çok benziyor, kesinlikle çok para vermek mantıklı değil, kraftın gri pembesini incelemedim malesef
Teşekkür ederim sonra darısı size inşallahçok teşekkür ederim bilgi için... dediğiniz gibi çok para vermeye bence de gerek yok. zaten arkadaşlar bana önemli olan iç yatağının kalitesi demişlerdi...
şimdiden bebeğiniz için gözünüz aydın diyeyim, az süre kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?