2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Merhaba benim bebeğim 6 haftalık ve doktor kalp atışlarını duyamadı haftayada duyamazsa alttan ultrasonla bakacam dedi. Çok korkuyorum ilk gebeliğim. sizce normalmidir

Günaydınnnn Tatlı annelerrr.:)İşe giderken toplu ulaşım kullanıyorum..Birde ters yere oturdum..Ramak kalmıştı istifra etmeme....:Sİnene kadar zor dayandım...Kızlarr sabahları çay içemiyorum,tiksindim resmen daha dogrusu çayı çok seven ben şuan hiç içmiyorum nerdeyse...

7 de kalkiyorum zor geliyor valla napalım dayancaz artık :KK43: canim

Kendi doğum günümde doğacak bir bebiş görünce yazmak istedim :KK48: 17 Aralık benim de doğum günüm. Yay burcu bir bebiş olacak inşallah sizinki de. Kıpır kıpır, hareketli, candan, insan canlısı ve hep güler yüzlü :KK68:
Aralık anneleri Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hepinize :KK68:Bulantısız, baş ağrısız, kaygısız, stressiz günler size :KK68: Güzel hamilelikler :KK3:

Gunaydin kizlar.. Bende bugun devlet hastanesinden randevu aldim sansa bakalim kesemiz gorunecek mi.. Gorunmezse cuma aksam ozele gidecez.. devletten gebe polikliniginden randevu aldim cunku bi iki yerde okumustum ilk uc ay kayit yapilmazsa sonradan bazi hastaneler takibi yapmiyor diye.. Bakalim hayirlisi merakla bekliom ins kese olusmustur...

anladim hamilesin sanirim neckadarlik
7,5 haftaligim şimdi. daha önce 4,5 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptim.. rahim ağzından suphelenildi, bugün peritanaloga randevum var, simdiden yatmaya basladim, bakalimm ne diyecek. sen nasilsin peki?

Günaydın kızlar :KK36:
Sonunda gecikmeli de olsa 2. kan sonucumu öğrendim
14 nisan 47,79
16 nisan 107
İyi mi sizce :KK46:
Canim ne guzel katlanmis seninle ayni gozukuyo dogum tarihimiz insallah saglikla sihatle aliriz kucagimiza:anneadayı: bende dun kan verdim bugun 2 de cikicak sonuc katlaniyor mu die insallah benimde katlanmistir:KK17:

7,5 haftaligim şimdi. daha önce 4,5 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptim.. rahim ağzından suphelenildi, bugün peritanaloga randevum var, simdiden yatmaya basladim, bakalimm ne diyecek. sen nasilsin peki?
kime aldin randevu? ben yatmiyorum su an. gerci benim serklajim duruyor:) yakin tarihlerumiz.

Canim ne guzel katlanmis seninle ayni gozukuyo dogum tarihimiz insallah saglikla sihatle aliriz kucagimiza:anneadayı: bende dun kan verdim bugun 2 de cikicak sonuc katlaniyor mu die insallah benimde katlanmistir:KK17:
Aaaa evet aynı günmüşüz canım ;) Sen ilk kan değerini ne zaman verdin, kaç çıkmıştı peki ?
İnşallah senin de güzel katlanmıştır. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :KK68::KK46: Haber ver canım sonucunu ;)

Aaaa evet aynı günmüşüz canım :KK66: Sen ilk kan değerini ne zaman verdin, kaç çıkmıştı peki ?
İnşallah senin de güzel katlanmıştır. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi :KK68::KK46: Haber ver canım sonucunu :KK66:
Ben ilk 13 nisan da verdim 160 cikti insallah 1haftada katlanmistir canim ya aminnnn insallahh aliriz kucaklarimiza:anneadayı::KK46:

Günaydın arkadaşlar
Dün midem kötü degıl daha dıyodum bismillah başladık bugün en tez zamanda bıter ınşallah
Yorumlarınızı takip edıyorum kan değerlerinizi ıkıncıye yaptırdığınızı o heyecanınızı fılan kendıme şaşırıyorum ben 36. Gunde gıttım doktora nıye adetım gecıktı dıye mevsımsel dıye düşündüm hep çünkü ilk bebeğim aşılamayla olmuştu. Keseyi görünce dondum kaldım hala da kalbını duymadan ınanamycam sanırım

Back
X