Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırlar canım Dr yanındaki hemşireye söyle arada alıyor bildiğim kadarıylaKixlar devlet hastanesinde sira gecince tekrar aliyorlarmi
Allah yardimcin olsun hamis hamis calismakda zordur yaGünaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis![]()
Durumunu belirt cNm hamileyim diye alirlar.Kixlar devlet hastanesinde sira gecince tekrar aliyorlarmi
Canim bazen benden de leke seklinde geliyor dr gidince daniscam dinlencez zamanla gecicekPsikolojisi bozuluyor insanin ya wcye gitmeye korkar oldum bildigin kahverengi kan renginde değil bazen akinti bazen leke seklinde.Aynen ya annem gelir birazdan iyiki varlar sagolsunlar.
7 de kalkiyorum zor geliyor valla napalım dayancaz artıkcanim
7,5 haftaligim şimdi. daha önce 4,5 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptim.. rahim ağzından suphelenildi, bugün peritanaloga randevum var, simdiden yatmaya basladim, bakalimm ne diyecek. sen nasilsin peki?anladim hamilesin sanirim neckadarlik
Canim ne guzel katlanmis seninle ayni gozukuyo dogum tarihimiz insallah saglikla sihatle aliriz kucagimizaGünaydın kızlar
Sonunda gecikmeli de olsa 2. kan sonucumu öğrendim
14 nisan 47,79
16 nisan 107
İyi mi sizce![]()
kime aldin randevu? ben yatmiyorum su an. gerci benim serklajim duruyor:) yakin tarihlerumiz.7,5 haftaligim şimdi. daha önce 4,5 aylıkken suyum geldi erken doğum yaptim.. rahim ağzından suphelenildi, bugün peritanaloga randevum var, simdiden yatmaya basladim, bakalimm ne diyecek. sen nasilsin peki?
Aaaa evet aynı günmüşüz canımCanim ne guzel katlanmis seninle ayni gozukuyo dogum tarihimiz insallah saglikla sihatle aliriz kucagimizabende dun kan verdim bugun 2 de cikicak sonuc katlaniyor mu die insallah benimde katlanmistir
![]()
inşallahhhh çok heyecanlıyım.ara ara batmalarım oluyor korkuyorum ama ablamda bunlar normal diyor.O zaman çarşamba günü hayırlı haberlerle gelicez allahın izniyle pozitif olalım pozitif olsun hersey![]()
bence çok normal bende 2 gun aralarla yaptırdım testlerimiGünaydın kızlar
Sonunda gecikmeli de olsa 2. kan sonucumu öğrendim
14 nisan 47,79
16 nisan 107
İyi mi sizce![]()
Teşekkürler canımbence çok normal bende 2 gun aralarla yaptırdım testlerimi
10-53-111 çıkmıştı.4 sonrada 712 çıkmıştı.
Ben ilk 13 nisan da verdim 160 cikti insallah 1haftada katlanmistir canim ya aminnnn insallahh aliriz kucaklarimizaAaaa evet aynı günmüşüz canımSen ilk kan değerini ne zaman verdin, kaç çıkmıştı peki ?
İnşallah senin de güzel katlanmıştır. Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimiziHaber ver canım sonucunu
![]()
Maşallah canım güzelmiş senin değerindeBen ilk 13 nisan da verdim 160 cikti insallah 1haftada katlanmistir canim ya aminnnn insallahh aliriz kucaklarimiza![]()