Kime anlatsam yikiliyo zaten nasil bi cocukluk gecirdiysem canimablamada okudum mesajı oda aynı tepkıyı verdı benımle :d püskürtmede favorı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kime anlatsam yikiliyo zaten nasil bi cocukluk gecirdiysem canimablamada okudum mesajı oda aynı tepkıyı verdı benımle :d püskürtmede favorı![]()
cok denemek ıstıyorumda hanı çerçevesiz dudaklar oluyo ya ruj taşmış gıbı oyle olur dıye korkuyom![]()
ah aslında tam adetımı bılsem onceden yapabılıyodum tam dogum yapcagım gunu hesaplayabılıyodum buyuk oglumda yapmıstım kucuktede yapmıstım ama velet 8 gun erken gelmıstı![]()
Canımm gittinmi kan vermeye, okuyamadım geçmişiKime anlatsam yikiliyo zaten nasil bi cocukluk gecirdiysem canim![]()
Tmm canm denicemCanım kabizlik bendede var Dr ilaç oneremem ama sabahlari AC karna sıcak su iç ve bir saat hiçbirşey yeme dedi çok şükür ise yaradı dene istersen
Evet canim aslinda pzsti vermistim bugun cikti 2900 olnus canm gecen pazartesi 160 ti nasil senceCanımm gittinmi kan vermeye, okuyamadım geçmişi
şimdilik bebeklerımız cok mınık oldukları ıcın tarıhler yanıltabılır canım azcık daha buyuyunce tam tarıhlerımızı bılırız sağlıkla gelsınlerde oncelıkle benımkının tarıhı ınsallah degısmez ya cok hosuma gıttı 12 12 2015
Ben basindan beri asiri kabizdim. Bu verecegim formulle kurtuldum. 4 5 tane kuru kayisiyi cok kucuk parcalara bolup az suyla kaynatin. Icine dovulmus 4 5 ceviz koyup hepsini karistirin. Bu karisim marmelat gibi oluyo. Her sabah 1 2 tatli kasigi kahvaltida yiyince kabizlik hic kalmiyo. Gecmis olsun.Tmm canm denicem
son adet tarıhınden 3 ay cıkarıp 7 gun eklıyosun canım dıyelım nısanın 8 ınde son adetın olsa 3 ay cıkarıyosun ocak adete 7 gun ekleyınce ocagın 15 i normal dogum suren tabı bu 40 haftalık surec sımdıkı sıstemde ultrasona gore ayarladıkları ıcın karısıyo bu hesapBir yöntemi var mı
canım gecmıs olsun yaaakızlar cok sukur lekemde gecmısss![]()
saolasın canım cok ıyıyım bugun randevum vardı gıttım sımdılık hersey yolunda cok sukur güzel kalp atısını dınledım bı dahakı randevu taaa 3 hafta sonra ben elımden gelse 2 gunde bır gıtmek ıstıyorumcanım gecmıs olsun yaaanasılsın sımdı
had inşallah. hayalim gerçek olurvalla soyle solım canım oncekı gebelıgımde kızımın olcagını hıssetmısyım hatta hastalıgını ogrencegım gunde problem oldugunu hıssetmıstım doktora gıdıp kotu sey duycagımı ve sendede hıssedıyorum ınsallah dogru cıkar bu hıssımde senın kızın olcak. bende hamıleyken gül koklamıstım oglumun goz kapagında kırmızı leke vardı buyuyunce gectı cok sukur kucuk oglumdada meraktan patates soyarken :d elıme akan suyu bacagıma degdırmıstım aynı parmagımın ızı var cocugun bacagında :S kahve rengı leke
kızlar bılıyomusunuz bebeklerımız 10. haftada çişlerını yapıp gerı ıcıp yıne yapcaklar amnıon sıvısını kendılerı uretcekler bende dıyorum ınsanlar ıdrarın tuzlu oldugunu nerden bılıyoiç güdüsel olarak anne karnında tatmısız demekkı
![]()
aynı durumdayım canım eşim alay edıyo benle :d pitbull gıbı burnun oldu dıye herseyı en ınce ayrıntısına kadar alıyorum kokusunuarkadaslar burnuma hep pis kokular geliyo artik dayanamiyorum nefes alamiyorum rahat rahat![]()
aslında bıze ıgrenc gelıyo ama ıste o ıctıgımız sudan daha temızmıs ve bebegımızı enfeksıyonlara karşı koruyomus zamanında bızde yaptık ıyyhad inşallah. hayalim gerçek olurben de geçen çilek yedim ama eminim her yerime dokunmuşumdur
zeytin yedim allahhh benim bebek epey lekeli olucak. dalmaçyalı der severiz artık
evet iğrenç ama allahın hikmeti işte sual olunmaz
![]()
cok kötü birsey gercekten ya cözümde yokki cok tuhaf igrenc geliyor kokuaynı durumdayım canım eşim alay edıyo benle :d pitbull gıbı burnun oldu dıye herseyı en ınce ayrıntısına kadar alıyorum kokusunu
Ayh bana da haber ver bakalım kaçlar canlarm yaal benden de o kadar cnm benmkiler 5 gün gerideydi normalde 7+6 olmam gerekirken bugün daha 7+1 im
1 hafta önce 6+1 çıktılar 5mm le şimdiyi çok merak ediyorum pzts tekrar çağırdı o zaman öğrnrm ins
aslında cok ıyı bısey canım bebeklerımızı bozulmus bayat seylerden korumamız ıcın Allahın bıze verdıgı bı ozellık bu bıgun eşim cips aldı yıycektık tadına bı baktım bozuk bu dedım deıl dedı normal tadı senın agzının tadı bozulmus dedı hayır bozuk dıye ınatlastım son kullanma tarıhıne bı baktık geçmiş oyle cokta deıl ama ben fark ettımcok kötü birsey gercekten ya cözümde yokki cok tuhaf igrenc geliyor koku