2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar bılıyomusunuz bebeklerımız 10. haftada çişlerını yapıp gerı ıcıp yıne yapcaklar amnıon sıvısını kendılerı uretcekler bende dıyorum ınsanlar ıdrarın tuzlu oldugunu nerden bılıyo :D iç güdüsel olarak anne karnında tatmısız demekkı :D

şimdilik bebeklerımız cok mınık oldukları ıcın tarıhler yanıltabılır canım azcık daha buyuyunce tam tarıhlerımızı bılırız sağlıkla gelsınlerde oncelıkle benımkının tarıhı ınsallah degısmez ya cok hosuma gıttı 12 12 2015

Evet canim sağlıklı bir şekilde dogsunlar önemli değil 5 gün önce 5 gün sonra :) şık olmuş senin tarih :)
"elifeva, post: 40615276, member: 637144"]şimdilik bebeklerımız cok mınık oldukları ıcın tarıhler yanıltabılır canım azcık daha buyuyunce tam tarıhlerımızı bılırız sağlıkla gelsınlerde oncelıkle benımkının tarıhı ınsallah degısmez ya cok hosuma gıttı 12 12 2015[/QUOTE]
Hayirli

Tmm canm denicem
Ben basindan beri asiri kabizdim. Bu verecegim formulle kurtuldum. 4 5 tane kuru kayisiyi cok kucuk parcalara bolup az suyla kaynatin. Icine dovulmus 4 5 ceviz koyup hepsini karistirin. Bu karisim marmelat gibi oluyo. Her sabah 1 2 tatli kasigi kahvaltida yiyince kabizlik hic kalmiyo. Gecmis olsun.

Bir yöntemi var mı
son adet tarıhınden 3 ay cıkarıp 7 gun eklıyosun canım dıyelım nısanın 8 ınde son adetın olsa 3 ay cıkarıyosun ocak adete 7 gun ekleyınce ocagın 15 i normal dogum suren tabı bu 40 haftalık surec sımdıkı sıstemde ultrasona gore ayarladıkları ıcın karısıyo bu hesap

canım gecmıs olsun yaaa:KK43: nasılsın sımdı
saolasın canım cok ıyıyım bugun randevum vardı gıttım sımdılık hersey yolunda cok sukur güzel kalp atısını dınledım bı dahakı randevu taaa 3 hafta sonra ben elımden gelse 2 gunde bır gıtmek ıstıyorum

valla soyle solım canım oncekı gebelıgımde kızımın olcagını hıssetmısyım hatta hastalıgını ogrencegım gunde problem oldugunu hıssetmıstım doktora gıdıp kotu sey duycagımı ve sendede hıssedıyorum ınsallah dogru cıkar bu hıssımde senın kızın olcak. bende hamıleyken gül koklamıstım oglumun goz kapagında kırmızı leke vardı buyuyunce gectı cok sukur kucuk oglumdada meraktan patates soyarken :d elıme akan suyu bacagıma degdırmıstım aynı parmagımın ızı var cocugun bacagında :S kahve rengı leke
had inşallah. hayalim gerçek olur:KK68::21: ben de geçen çilek yedim ama eminim her yerime dokunmuşumduro_O zeytin yedim allahhh benim bebek epey lekeli olucak. dalmaçyalı der severiz artık :D
kızlar bılıyomusunuz bebeklerımız 10. haftada çişlerını yapıp gerı ıcıp yıne yapcaklar amnıon sıvısını kendılerı uretcekler bende dıyorum ınsanlar ıdrarın tuzlu oldugunu nerden bılıyo :KK70: iç güdüsel olarak anne karnında tatmısız demekkı :KK70:

:KK51:evet iğrenç ama allahın hikmeti işte sual olunmaz:KK30:

had inşallah. hayalim gerçek olur:KK68::21: ben de geçen çilek yedim ama eminim her yerime dokunmuşumduro_O zeytin yedim allahhh benim bebek epey lekeli olucak. dalmaçyalı der severiz artık :KK70:

:KK51:evet iğrenç ama allahın hikmeti işte sual olunmaz:KK30:
aslında bıze ıgrenc gelıyo ama ıste o ıctıgımız sudan daha temızmıs ve bebegımızı enfeksıyonlara karşı koruyomus zamanında bızde yaptık ıyy :D

kızlar, benim gibi sabah bulantısı olmayıp akşama doğru bulanan var mı? yeme içme konusunda çok sıkıntılı değilim ama genel anlamda iştahsızım.. kusmuyorum. ama yiyemiyorumda çok. mesela sabah tost yedim peynirli, yarım haşlanmış yumurta o kadar. öğlen makarna salatası yoğurtlu ama inanın 3 kaşık değil. şimdi açım. ama bulantımda başladı. nefret ettim tost yemekten ya
:mad:

al benden de o kadar cnm benmkiler 5 gün gerideydi normalde 7+6 olmam gerekirken bugün daha 7+1 im
1 hafta önce 6+1 çıktılar 5mm le şimdiyi çok merak ediyorum pzts tekrar çağırdı o zaman öğrnrm ins
Ayh bana da haber ver bakalım kaçlar canlarm ya

cok kötü birsey gercekten ya cözümde yokki cok tuhaf igrenc geliyor koku
aslında cok ıyı bısey canım bebeklerımızı bozulmus bayat seylerden korumamız ıcın Allahın bıze verdıgı bı ozellık bu bıgun eşim cips aldı yıycektık tadına bı baktım bozuk bu dedım deıl dedı normal tadı senın agzının tadı bozulmus dedı hayır bozuk dıye ınatlastım son kullanma tarıhıne bı baktık geçmiş oyle cokta deıl ama ben fark ettım

Back
X