- 4 Mart 2013
- 2.348
- 5.267
- 158
Aaa çok üzüldüm şimdi neyse inş bulursun biran öncesirf bulanti icin degil o kadar canim istedi ki cok üzüldüm 10. ay yiyebilecegim heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çok üzüldüm şimdi neyse inş bulursun biran öncesirf bulanti icin degil o kadar canim istedi ki cok üzüldüm 10. ay yiyebilecegim heralde
Evet, dondum. masallah hersey cok guzel cikti, kesesi,bebegin boyu,yolk kesesinin boyu,rahim agzinin boyu simdilik iyi.12 haftada tekrar gidicez tekrar olcum yapilacak, onlem amacli serklaj yapilacak belki, hayirlisi artikcanim döndün mü dr den
Dene bende çok işe yaradı canımLeblebiden midem bulaniyor aldim duruyo. Ayvayi deniyecem
son adet tarıhınden 3 ay cıkarıp 7 gun eklıyosun canım dıyelım nısanın 8 ınde son adetın olsa 3 ay cıkarıyosun ocak adete 7 gun ekleyınce ocagın 15 i normal dogum suren tabı bu 40 haftalık surec sımdıkı sıstemde ultrasona gore ayarladıkları ıcın karısıyo bu hesap
benim midemde eksilik var surekli. ve hep midem agzimda sanki.kızlar, benim gibi sabah bulantısı olmayıp akşama doğru bulanan var mı? yeme içme konusunda çok sıkıntılı değilim ama genel anlamda iştahsızım.. kusmuyorum. ama yiyemiyorumda çok. mesela sabah tost yedim peynirli, yarım haşlanmış yumurta o kadar. öğlen makarna salatası yoğurtlu ama inanın 3 kaşık değil. şimdi açım. ama bulantımda başladı. nefret ettim tost yemekten ya![]()
Aaa ne enteresan hiç mi dokunmamak gerekiyormuşrahmetlı annem bana cok kızardı bişeye dokununca sakın bı yerıne surme dıye bazı ınsanların kollarında yuzunde kırmızı lekeler oluyo az buz deıl yuzunun yarısı kırmızı o zaman derdı annesı cıger dograyıp yuzune surmus dıye cok deısık seyler var
Ben oyle yapiyorum kokusundan tiksiniyorum, yiyemiyorum diyorum 9 ayi bu sekilde gecirmeyi planliyorumvalla kuzum azcık naza cek kendınıyemek kokusundan mıdem bulandı de o yapsın :d
yok canım her turlu 7 gun eklemen gerekıyo ona o yıne buluyo dogum tarıhını 7 gun ekledıgınde mart 7 oluyo 3 ay cıkarınca aralık 7 tahmını dogum tarıhın cıkıyoPeki Şubat 28 gün onlar etkiliyor mu
ciğer et dogradıgın ne olursa olsun ellerı ıyıce yıkamak gerekıyo es kaza kaşındıgında boş bulunup kaşımamak gerekıyoAaa ne enteresan hiç mi dokunmamak gerekiyormuş
hayirlisiyla gecsin 9 ayin insallah. sevdin mi dr ni? ben de istanbulda serklajimi yapan perinatologumla konustum. 30 mayisa randevu aldim. uçak bileti bakmam lazim.Evet, dondum. masallah hersey cok guzel cikti, kesesi,bebegin boyu,yolk kesesinin boyu,rahim agzinin boyu simdilik iyi.12 haftada tekrar gidicez tekrar olcum yapilacak, onlem amacli serklaj yapilacak belki, hayirlisi artik
hahaha 9 aya ınanmazda bu ılk 3 ayda zaten oyle olcakBen oyle yapiyorum kokusundan tiksiniyorum, yiyemiyorum diyorum 9 ayi bu sekilde gecirmeyi planliyorum
yok canım her turlu 7 gun eklemen gerekıyo ona o yıne buluyo dogum tarıhını 7 gun ekledıgınde mart 7 oluyo 3 ay cıkarınca aralık 7 tahmını dogum tarıhın cıkıyo
benim midemde eksilik var surekli. ve hep midem agzimda sanki.
sağ sağlim gelsınlerde zaman gecse bıan oncee 3 ay gecınce daha tutamıycaz zamanıBu hesaba göre 5 12 2015 çıkıyor hadi hayırlısı :)
Baska biseyler uydururum o zamanhahaha 9 aya ınanmazda bu ılk 3 ayda zaten oyle olcak
gecmıs olsun canım 12 13 haftalık oldugunda geccek bulantıların ondan sonra sadece acıktıgında olcakAnnislerr nasilsiniz allahima sukur bogazim indi biraz oksuruk var hala ama buna sukur odum kopuyo tekrarlicak diye tabi biraz ayaklanip yiyince mide bulantisi costu ama buna şükür yine yat yat psikolojim bozulmustu deneyimli annisler var aramizda bu bulantilar ne kadar suruyor acaba benim altinci haftada basladi hala devam ediyo aşırı degil ama rahatsiz edici
ne guzel ıste en azından yanında senı oyalıycak ınsanlar var ben butun gun yatakta pc basında yatıyorumBaska biseyler uydururum o zamanGecen hafta esim yapti,dun kayinvalidem geldi 15 gun falan kalir,o gider annem gelir kiyamazlar bana bu donduyle 9 ayi tamamlarim
Ayy hadi inss ona raziyim daha fazla surmesinde 2 kilo vermisim zaten bebis vitaminsiz kalacak diye korkuyorum ama sanirim o beni somuruyogecmıs olsun canım 12 13 haftalık oldugunda geccek bulantıların ondan sonra sadece acıktıgında olcak
yok canım korkma bebek 12 haftalık olana kadar senın yedıklerıne ıhtıyac duymuyo kucuk oldugu ıcın senın vucudunda var olanı emıyo ama 12 haftadan sonra duzenlı beslenmelısınAyy hadi inss ona raziyim daha fazla surmesinde 2 kilo vermisim zaten bebis vitaminsiz kalacak diye korkuyorum ama sanirim o beni somuruyo![]()