2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlarrr perşembe gecesi kandil unutupta ilişkiye girmeyin. Mübarek gecelerde ilişkiden özürlü bebekler doğuyormuş allah korusun bebişlerimizi biilmeyenler varsa kulağına küpe olsun.

Bu regaip kandilinde tüm dualar kabul olurmuş bol bolll dua edin olur mu kuzucuklarım :KK5::KK19::KK75:

l
merhabalar kızlar benim dünden beri pek keyfin yok hafif lekelenmem oldu cok korktum doktora gittim azda olsa risk var dedi progrstanı 200mg günde üç kez verdi ama çalışmak zorundayım ve inanılmaz uyku yapıyor bunu kullanan cok var biliorum ama uyku problemini fitilde yaşamıyormuşuz cuma doktora gidicem gene istesem mi fitil yada igne hap beni mahfetti masadan basım kalkmıyor ne yapsam önerisi olan yardım etsin hepinize çok selam olsun allah yardımcımız olsun bebişleri bize bağışlasın.
canım geçmiş olsun. ptogestan hapi vajinal koy ama biraz uzanman lazım

Bende de daha bulantım olmadı bir kere oldu ama o gün çok su içmemiştim ve yemekte yememiştim pek ben ona vurmuştum açıksası miğdeniz boş olmasın ve bol bol su için tabi bakalım benim düşüncem doğrumudur bilmiyorum...

Tatlim iki haftadir bende bogaz ve kulak agrisiyla ugrasiyotum bana antibiyotik verdi doktor kullanmak zorundasin yoksa iltihap daha tehlikeli dedi ama iltihap oranina gore az ise vermeyebilir doktora gorun bi kbb ye ama cunku aile hekimleri pek sallamiyo antibiyotigi allahtan icmisim ictigim halde daha yeni geciyo cunku feci bi salgin var bi gorun istersen
Canım doğru söylüyorsun bende aradım şimdi kbb randövü aldım bakalım ne diyecek bana yuktunurken acıyor geceleride sanki boğazım yırtılcakmış gibi oluyor dün gece uyuyamadım aslında boğazımdan dolayı aldık bakalım doktor ne diyecek...

Rabbim sabır versin kuzucum sana.. Benim tuzum kuru daha :) Balina gibi yiyorum bu 2-3 gündür :)))
Allah razı olsun canım benim.. sana afiyet bal şeker olsun ilk öğrendiğim haftayla hastaneden çıktığım hafta arasında yani 24 mart-31 mart arası fenaydı sonra 1 hafta rahatladım dedim 9 nisanda hastaneye yattım o günden sonra cozuttuk :( o günden bu yana çevir Allah çevir.. bulantı için bir ilaç verdi doktor almak istememiştim ama el mahkum almam gerekiyor sanırııımm

Canım doğru söylüyorsun bende aradım şimdi kbb randövü aldım bakalım ne diyecek bana yuktunurken acıyor geceleride sanki boğazım yırtılcakmış gibi oluyor dün gece uyuyamadım aslında boğazımdan dolayı aldık bakalım doktor ne diyecek...
Ins ilerlememistirde ilac kullanmaya gerek kalmaz canim allah sifa versin

değerleri görünce doktor ikiz olma ihtimali yüksek demişti ama sonra tek kese göründü. kalp atışını da çok erken gördük 5. haftada o zaman da tekti ama hala tek yumurta ikizi ihtimali var bence. kısmet bakalım. :)

Benim de 4+6 da 8713 dü beta hcg. biz de ikiz olabilir diye düşünüyorduk. ama 4+6 da tek kese görmüştük. tekrar kan testi istemediler. ben de yaptırmadım. bugün yani 6+4 te de iki göreilirim diye beklerken miniğim tekmiş onu öğrendim:) sağlıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar da tek çift çok takılmamak lazım;)

kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)

Eklentiler

• 20150422_075226.webp
    20150422_075226.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 128
benimde 6 haftalık +2 gün ken duymuştum kalp atışlarını sende bu haftalarda duyarsın tatlım...

kızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)
maşşallah canım kesenın boyutunu goremedım ama boş gebelık olmadıgı kesın yolk kesesı olusmus ıcınde

:)) HAY ALLAH RAZI OLSUN CANIM YAA YOLK KESESI DEDIGIN HANGISIII DOKTORDA BISEY DEMEDI
o boslugun ıcınde yuvarlak halka gıbı bısey varya o yolk kesesı canım once o olusur bebegınde onun yanında bı yerdedır ama daha cok mınık olduugu ıcın gorunmuyo

Back
X