- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leblebi galeta ayva.. içim dışıma çıktı be kuzum beee..![]()
canım geçmiş olsun. ptogestan hapi vajinal koy ama biraz uzanman lazımmerhabalar kızlar benim dünden beri pek keyfin yok hafif lekelenmem oldu cok korktum doktora gittim azda olsa risk var dedi progrstanı 200mg günde üç kez verdi ama çalışmak zorundayım ve inanılmaz uyku yapıyor bunu kullanan cok var biliorum ama uyku problemini fitilde yaşamıyormuşuz cuma doktora gidicem gene istesem mi fitil yada igne hap beni mahfetti masadan basım kalkmıyor ne yapsam önerisi olan yardım etsin hepinize çok selam olsun allah yardımcımız olsun bebişleri bize bağışlasın.
Uzananbilirim iş yerim müsait ama uyku yapadığı doğrumul
canım geçmiş olsun. ptogestan hapi vajinal koy ama biraz uzanman lazım
Canım doğru söylüyorsun bende aradım şimdi kbb randövü aldım bakalım ne diyecek bana yuktunurken acıyor geceleride sanki boğazım yırtılcakmış gibi oluyor dün gece uyuyamadım aslında boğazımdan dolayı aldık bakalım doktor ne diyecek...Tatlim iki haftadir bende bogaz ve kulak agrisiyla ugrasiyotum bana antibiyotik verdi doktor kullanmak zorundasin yoksa iltihap daha tehlikeli dedi ama iltihap oranina gore az ise vermeyebilir doktora gorun bi kbb ye ama cunku aile hekimleri pek sallamiyo antibiyotigi allahtan icmisim ictigim halde daha yeni geciyo cunku feci bi salgin var bi gorun istersen
Allah razı olsun canım benim.. sana afiyet bal şeker olsun ilk öğrendiğim haftayla hastaneden çıktığım hafta arasında yani 24 mart-31 mart arası fenaydı sonra 1 hafta rahatladım dedim 9 nisanda hastaneye yattım o günden sonra cozuttukRabbim sabır versin kuzucum sana.. Benim tuzum kuru daha :) Balina gibi yiyorum bu 2-3 gündür :)))
Ins ilerlememistirde ilac kullanmaya gerek kalmaz canim allah sifa versinCanım doğru söylüyorsun bende aradım şimdi kbb randövü aldım bakalım ne diyecek bana yuktunurken acıyor geceleride sanki boğazım yırtılcakmış gibi oluyor dün gece uyuyamadım aslında boğazımdan dolayı aldık bakalım doktor ne diyecek...
Adaçayının düşük tehlikesi var diye duymuştum ben doktorum bana kesinle bitki çaylarını içme demişti... Ben limon bal ve sıcak su içiyorum o biraz rahatlatıyor aslında...http://www.profsaracoglu.com/bademcik-enfeksiyonlari.xhtm kizlar bogaz enfeksiyonlari icin bir bilgi buldum ins ise yarar @zonox da söylemişti adacayi kürünü benim oda midemi bukandirdigi icin yapamadim ama yapabilenler icin ise yarar inss
değerleri görünce doktor ikiz olma ihtimali yüksek demişti ama sonra tek kese göründü. kalp atışını da çok erken gördük 5. haftada o zaman da tekti ama hala tek yumurta ikizi ihtimali var bence. kısmet bakalım. :)
ben bugün 6+4 te duydum canım. günümüz aynı gözüküyor seninle. dduyarsın inşallah:)benım 6*5 hftalık duyarmıyım ki yarın
maşşallah canım kesenın boyutunu goremedım ama boş gebelık olmadıgı kesın yolk kesesı olusmus ıcındekızlar gunaydınnn.ben cuma doktora gıttıgımde 5 haftalık hersey normal dedı gonderdı.bır hafta sonra gel dedı sadece kesesını gordum kalbını duyamadım bana ultrason cıktısını verdı bende heyecandan dr hersey norml dıyınce kesenın ebatını soramadım. resım ekte ınceleyebılırmısınız belkı ıcınde yazıyordur ben anlayamadım ılk gebelık oldugu ıcın :)
:)) HAY ALLAH RAZI OLSUN CANIM YAA YOLK KESESI DEDIGIN HANGISIII DOKTORDA BISEY DEMEDImaşşallah canım kesenın boyutunu goremedım ama boş gebelık olmadıgı kesın yolk kesesı olusmus ıcınde
o boslugun ıcınde yuvarlak halka gıbı bısey varya o yolk kesesı canım once o olusur bebegınde onun yanında bı yerdedır ama daha cok mınık olduugu ıcın gorunmuyo:)) HAY ALLAH RAZI OLSUN CANIM YAA YOLK KESESI DEDIGIN HANGISIII DOKTORDA BISEY DEMEDI
tahmınımce ogullarımız olcak kaburga agrısı cekenlerde kucuk oglumda hatırladım hamıle oldugumu anlamadan sag tarafımda agrı vardıkizlar benim sag kaburgam agriyo dunde sag kasigimla onun hizasinda belim agriyordu![]()