2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nurco sür bisi olmaz, benm dr da temkinliydi ama 36 haftasa uclarindaki kabugu gorunce günde bi kere sür dedi Sen de sür. Zararli olsa benm dr izin vermez
Kızlar ben 32. haftadan beri sürüyorum doktorum sürebilirsin dedi bu kadar panik yapmayın bişey olmaz olsa bana sürdürmezdi benim ilaç düşmanı doktorum

Canım çok geçmiş olsun bol bol su ic ise yarar belki

Ayy Nurcan
Ben de sürekli acaip sesler çıkarıyorum , ah - uh ayyyy ayy:) eşim her seferinde "noldu" diye Soruyor... O sordukça deliriyorum. " ne olmuş bak bakayım halime ne olmuş acaba, hep senin Yüzünden geldi bunlar Başıma diye :))" geçen akşam eşimin bir Gösterisi vardı, ben de gittim. Elbise bileklerinden kısa anneanne ayağı gibi ayağım , Damacana gibi bileklerim , zaten sırf rahat olsun diye hiç Tarzım olmayan ayakkabılara deli gibi para bayılmışım arkadaşlar demez mi "ah hale sen bu hallere düşecek kadın mıydın? Topuklu ayakkabılarla çıtır çıtır salınırdın şurda" diye. Sabır dedim ya sabır :)) ben normale döneceğim siz dombili kalacaksınızxzx

Kizlar biz dogduk dün sabah normal diye gittik suni sanci verdiler açılma var diye akşama çektim açılma ilerlemedi sezaryena girdik oglusum doğdu çok çektim cok
Hadı ya, bu ıkıncı vaka walla, suni sancı verılıp de sezeryan olan, bu olay benı korkutmaya basladı Inş kendı kendıne acılma olur
Senn de gozun aydın nurtencm, saglıkla buyut bebısını.

Tatlm sen bıkac gündür pasaportla ugrasıyorsun, nereye yolculuk?

Kizlar doktorumun sekreteri aradi simdi sali gunku randevumu pazartesiye cekti ve hazirlikli gelin dedi.nasil yani cantamla falan mi dedim evet dedi.ne oluyor ne degisti 1 gunde nerden cikti simdi bu yaaa

Hadı ya, bu ıkıncı vaka walla, suni sancı verılıp de sezeryan olan, bu olay benı korkutmaya basladı Inş kendı kendıne acılma olur
Senn de gozun aydın nurtencm, saglıkla buyut bebısını.
Seninki acilmazsa benimki hic acilmaz herhalde ama buyuk ihtimal ben bu hafta gidiciyim

Sorma cnm o ayakkabilar benm dolap dolu topullu ayakkabi ben kaldim tek ayakkabida tombix gibi dolaniyorum hani bi oburix vardi gobek kocaman pacali don gibi bi pant vardi ayni benm gibi diyorum kocisime oda guluyor napalim az kaldi bende aynini kocama dyorum snn yuzunden ne hale geldim diye sende istedn diyor dedim boyle olcami bileydim 2 3 sene daha dusunurdum dedim bi dogsunlar hemen spora basliycam yoksa tospis gibi dolascam yaa

Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsin

Cok korkuyorum catlaktan, dr krem vermedi bana, yağ karişimi sürüyorum ben
Bende krem surmüyorum canım dediğin gibi yağ ama artık günde bi kaç kez sürüyorum yoksa kasiniyor.açılma olmamasından bende korkuyorum arkadasimda suni sancı aldı ama sonu sezeryan oldu maalesef napsak bilemedim

Ben esime bunu teklif bile edemem,valka kiskandim sizleri
Canımcım biz ilk kızda çok sorunlar yaşadık iki taraf kıskançlık yaptı birbirine küstü hastanede annem kaldı evde onbeş gün kaldı kv surat yaptı çok büyük problemler atlattık kv yüzünden çoğu boşanma noktasına kadar geldik yine yanımda annem kalıcak fakat kv eşim kalıcak diye biliyor inan bana çok zor günler geçirdik eşim ozamanlar beni suçluyordu yaşayarak oda öğrendi herşeyi yine tedirginiz korkularımız var annecim bir hafta anca kalıcak bu sefer bilmiyorum yine benzer şeyleri yaşamam inşallah tabiki sizlerde

40 ını beklemezsen sorun olmammış mıydı?bizde de aylardır bişey yok dışardaki herkesi çok kıskanmaya başladım tv de gördüğüm kızlraı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…