Kızlar ben 32. haftadan beri sürüyorum doktorum sürebilirsin dedi bu kadar panik yapmayın bişey olmaz olsa bana sürdürmezdi benim ilaç düşmanı doktorumNurco sür bisi olmaz, benm dr da temkinliydi ama 36 haftasa uclarindaki kabugu gorunce günde bi kere sür dedi Sen de sür. Zararli olsa benm dr izin vermez
tamam canım sağol onu yaparım bak, ne de olsa düşme tehlikesi yokBenm doktorum ıkı elinde bi yerden tutunarak top üzerinde hafif zıplama hareketi yap dedi canmdilosanne
Canım çok geçmiş olsun bol bol su ic ise yarar belkiKizlar sabhtn beri doktrdydm oglen 1 de anca isim bitti alttarafi mst ye baglndm doktra goster fln tahlillerm kotu cikmis kum dokuyorum hala gecmems ilacimi cogaltti bebege gecme riski vrmus ins gecmeden kurtulurum acayp yorgunum haftaya nst icin gel dier haftada kontrol dedi
Yapıyorum canim neyse daha fazla yürüdüm bugün ama belim koptu resmen biraz dinlendikten sonra topta ziplarim artikBenm doktorum ıkı elinde bi yerden tutunarak top üzerinde hafif zıplama hareketi yap dedi canmdilosanne
Ayy NurcanAma napim kuzucum ben aynaya baktikca kendimi halden hale sokuyorum kopuyorum sonra kendimde kizkardesimde bana diyoe aynini ne benzetmelerin var abla ya diye aklima geliyor napiyimgobek onde gidiyor got desen arkada sallaniyor tipim desen kaydi makyaj bile kurtarmiyor artik )) patates gibi oldum gobegimle brek dans yapicim ,) gorumcem diyor aksam daha dogmadimi bu nurcan abla ne rahatsin ya bende snn gibi olurum ins diye dedim bacim sennoyle goruyon bide bana sor heryerim aldi basini gidiyor toapa gibiyim yatinca kaldirmak icin vinc cagircam diye gukuyor
Hadı ya, bu ıkıncı vaka walla, suni sancı verılıp de sezeryan olan, bu olay benı korkutmaya basladı Inş kendı kendıne acılma olurKizlar biz dogduk dün sabah normal diye gittik suni sanci verdiler açılma var diye akşama çektim açılma ilerlemedi sezaryena girdik oglusum doğdu çok çektim cok
Dayanamıyorum bazen vallaKaşımaaa
Tatlm sen bıkac gündür pasaportla ugrasıyorsun, nereye yolculuk?Bende bugün ulusa gittim sabahın köründe pasoport işlemlerim için giderken iyiydi eşim bıraktı dönüşüm felaket üç vesait ve bu karınla otobüste kimse yer vermiyor son otobüste yaşlı bir kadın verdi utandım onca genç varken insanlar çok acımasız gamsız olmuş o teyzeden allah razı olsun diyorum pasoport işimde bitti şu halılarımda yıkamadan bi gelsin tm bütün işlerim bebiş te gelsin artık bende bebişler
Görünce dayanamıyorum artık birde çok zorlanıyorum
Hangi krem canm?Kaşıma meltem geçengün bende kaşıdım kızardı hafif kanadı hatta krem sür o kesiyor kaşıntıyı çatlak olur
Allah allah benm doktorum 35. Haftada başlatmişti, her hafta giriyorum artkBen nst ye hiç girmedim
Cok korkuyorum catlaktan, dr krem vermedi bana, yağ karişimi sürüyorum benCanım kaşima sende çatlak yapıyor dr sor madem hastanedesin
Seninki acilmazsa benimki hic acilmaz herhalde ama buyuk ihtimal ben bu hafta gidiciyimHadı ya, bu ıkıncı vaka walla, suni sancı verılıp de sezeryan olan, bu olay benı korkutmaya basladı Inş kendı kendıne acılma olur
Senn de gozun aydın nurtencm, saglıkla buyut bebısını.
Sorma cnm o ayakkabilar benm dolap dolu topullu ayakkabi ben kaldim tek ayakkabida tombix gibi dolaniyorum hani bi oburix vardi gobek kocaman pacali don gibi bi pant vardi ayni benm gibiAyy Nurcan
Ben de sürekli acaip sesler çıkarıyorum , ah - uh ayyyy ayy:) eşim her seferinde "noldu" diye Soruyor... O sordukça deliriyorum. " ne olmuş bak bakayım halime ne olmuş acaba, hep senin Yüzünden geldi bunlar Başıma diye :))" geçen akşam eşimin bir Gösterisi vardı, ben de gittim. Elbise bileklerinden kısa anneanne ayağı gibi ayağım , Damacana gibi bileklerim , zaten sırf rahat olsun diye hiç Tarzım olmayan ayakkabılara deli gibi para bayılmışımarkadaşlar demez mi "ah hale sen bu hallere düşecek kadın mıydın? Topuklu ayakkabılarla çıtır çıtır salınırdın şurda" diye. Sabır dedim ya sabır :)) ben normale döneceğim siz dombili kalacaksınızxzx
Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşirsinKizlar sabhtn beri doktrdydm oglen 1 de anca isim bitti alttarafi mst ye baglndm doktra goster fln tahlillerm kotu cikmis kum dokuyorum hala gecmems ilacimi cogaltti bebege gecme riski vrmus ins gecmeden kurtulurum acayp yorgunum haftaya nst icin gel dier haftada kontrol dedi
Gerek duymayınca sokmuyorum ben dedi hiç girmeden doğuran hastaları oluyormuşAaaa neden peki,sordunmu hic doktoruna
Canım son günlerin çatlak oluşmamış ne güzel git kaşınn yeri soğuk suya tutDayanamıyorum bazen valla
Bende krem surmüyorum canım dediğin gibi yağ ama artık günde bi kaç kez sürüyorum yoksa kasiniyor.açılma olmamasından bende korkuyorum arkadasimda suni sancı aldı ama sonu sezeryan oldu maalesef napsak bilemedimCok korkuyorum catlaktan, dr krem vermedi bana, yağ karişimi sürüyorum ben
Canımcım biz ilk kızda çok sorunlar yaşadık iki taraf kıskançlık yaptı birbirine küstü hastanede annem kaldı evde onbeş gün kaldı kv surat yaptı çok büyük problemler atlattık kv yüzünden çoğu boşanma noktasına kadar geldik yine yanımda annem kalıcak fakat kv eşim kalıcak diye biliyor inan bana çok zor günler geçirdik eşim ozamanlar beni suçluyordu yaşayarak oda öğrendi herşeyi yine tedirginiz korkularımız var annecim bir hafta anca kalıcak bu sefer bilmiyorum yine benzer şeyleri yaşamam inşallah tabiki sizlerdeBen esime bunu teklif bile edemem,valka kiskandim sizleri
40 ını beklemezsen sorun olmammış mıydı?bizde de aylardır bişey yok dışardaki herkesi çok kıskanmaya başladım tv de gördüğüm kızlraı falanCanım benim kızdayken son güne kadar olmuştu bir problem yaşamadık herşey yolundaysa sıkıntı yok diyor dr lar zaten ama bunda benim eşim çok tedirgin sanki ilkkez hamile kalmışım gibi uzak duruyor yanaşmıyor bu gebeliğimin dördüncü ayından beri ayda bir veya iki kere oldu şimdi 30 haftadan beri tık yok birde kızda yarı kırkım çıkmıştı dayanamamıştı bu sefer kırkımı bile hesaplıyor he birde çok şaşkınım önceden ben kaçardım şimdi okaçıyor komik ve kötü bir durum iki aydır sesimi çıkartmıyorum kırkım çıkıncada ben kaçıcam inat ettim bunca zaman o bana eziyet etti sıra banada gelicek yani derin konulara giriyorum ama illa birlikte olmak değil okşanmak öpülmek istiyorum bunu açık açık söylediğimde dayanamıyorum diyor e ben napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?