2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kendiside benden farkli dusunmuyor aslinda ama o konuyu acip kendisi biseyler soylediginde ben en ufak bir imada bulunsam hemen tepki veriyor.esimle ve ailesiyle ugrasip canimi sikamiycam, kendimce planlar yaptim,gerekirse onlari uyguliycam
Ben şunu anladım eşim ne derse desin duymazlıktan geldim onlarla ilgili sonra hep benim dediğime geldi inatlaştıkça üstüme geliyordu en iyisi susmak yavaştan işlemek

Bizim o kadar olmaz canim zannetmiyorum benim asil sorunum,benim bebegi asiri kiskanmam ve uzun sure kalmasindan dolayi duzenimizin bozulmasi,ev yol gecen hanina donecek.benim gorumce kalacak +100liraya esimde kalabiliyomus vazgecmezse esimde kalacak insaljah

40 ını beklemezsen sorun olmammış mıydı?bizde de aylardır bişey yok dışardaki herkesi çok kıskanmaya başladım tv de gördüğüm kızlraı falan
Ya canım ozaman cahildim birde sezeryan olduğum için kanamam dört gün sürmüştü bida memeden kesene kadar regli olmamıştım eşim dayanamamıştı olmuştu ozaman bişey olmadı dikişlerimde acımadı normal doğumda rahimin toplanması gerek diye biliyorumonda bir siklus dönemi beklemek gerekmiş

Valla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrjmda degil

Ben şunu anladım eşim ne derse desin duymazlıktan geldim onlarla ilgili sonra hep benim dediğime geldi inatlaştıkça üstüme geliyordu en iyisi susmak yavaştan işlemek
Bende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime,kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorum

Bende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime,kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorum

Valla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrumda degil

Tatlm sen bıkac gündür pasaportla ugrasıyorsun, nereye yolculuk?
Biryere gideceğim yok canım çift vatandaşım süresi dolmuştu bir türlü randevu alamıyordum bir tanıdık aldı çocuk doğmadan olsun istedik otomatikmen oda geçsin diye

valla canım o bebek senin bebeğin öyle istedikleri gibi bebeğin üzerinde söz sahibi olmalarına izin verirsen cok üzerler seni Hastaneden itibaren tavrını koy ben doğum planıma bebek benden once doğumhaneden çıkmasın diye bile ekledim birlikte benim koynumda çıkacak bebeğim o benim yavrum kimse kusura bakmasın hevesli olan yapsın bir tane kendine

Aynen öyle canım iyi demişsin benim kızın okula git geli olmasa bizde açıkçası uraşmak istemiyoruzda eşim sen iyi olana kadar katlanıcaz diyo

Cok korkuyorum catlaktan, dr krem vermedi bana, yağ karişimi sürüyorum ben

Ben kızımda ilk kaldığm günden itibaren dördüncü ayına kadar birde sekizden sonra göbeğim ve kalçalarıma bağdem yağı sürdüm sadece bir göğüslerim çatladı onlara sürmemiştim bundada bikaçkere lierac sürdüm çekmecede duruyor birde ozon yağı oda çekmecede şimdide vazelinin vücut losyoonunu kaşıntı oldukça sürüyorum şimdilik çatlak görünmüyor bakalım sönünce nolcaz

Ne bileyim ya kayinvalidem diyor
Minderle alinirmis kucaga
Valla kuzum ilk kez duydum biri bana dese kabul etmem yani ben bebegimi koynumda hissetcem ne o oyle tuhaf geliyor o an poskolojim heralde cok gergin olurum umarim bana birileri karismaz cok kalp kirarim yoksa

Kizlar isinize karismis olmim ama islamiyete gore digumdan sonra 40 gun yasak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…