Ben şunu anladım eşim ne derse desin duymazlıktan geldim onlarla ilgili sonra hep benim dediğime geldi inatlaştıkça üstüme geliyordu en iyisi susmak yavaştan işlemekKendiside benden farkli dusunmuyor aslinda ama o konuyu acip kendisi biseyler soylediginde ben en ufak bir imada bulunsam hemen tepki veriyor.esimle ve ailesiyle ugrasip canimi sikamiycam, kendimce planlar yaptim,gerekirse onlari uyguliycam
Bizim o kadar olmaz canim zannetmiyorum benim asil sorunum,benim bebegi asiri kiskanmam ve uzun sure kalmasindan dolayi duzenimizin bozulmasi,ev yol gecen hanina donecek.benim gorumce kalacak +100liraya esimde kalabiliyomus vazgecmezse esimde kalacak insaljahCanımcım biz ilk kızda çok sorunlar yaşadık iki taraf kıskançlık yaptı birbirine küstü hastanede annem kaldı evde onbeş gün kaldı kv surat yaptı çok büyük problemler atlattık kv yüzünden çoğu boşanma noktasına kadar geldik yine yanımda annem kalıcak fakat kv eşim kalıcak diye biliyor inan bana çok zor günler geçirdik eşim ozamanlar beni suçluyordu yaşayarak oda öğrendi herşeyi yine tedirginiz korkularımız var annecim bir hafta anca kalıcak bu sefer bilmiyorum yine benzer şeyleri yaşamam inşallah tabiki sizlerde
Ya canım ozaman cahildim birde sezeryan olduğum için kanamam dört gün sürmüştü bida memeden kesene kadar regli olmamıştım eşim dayanamamıştı olmuştu ozaman bişey olmadı dikişlerimde acımadı normal doğumda rahimin toplanması gerek diye biliyorumonda bir siklus dönemi beklemek gerekmiş40 ını beklemezsen sorun olmammış mıydı?bizde de aylardır bişey yok dışardaki herkesi çok kıskanmaya başladım tv de gördüğüm kızlraı falan
Valla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrjmda degilCanımcım biz ilk kızda çok sorunlar yaşadık iki taraf kıskançlık yaptı birbirine küstü hastanede annem kaldı evde onbeş gün kaldı kv surat yaptı çok büyük problemler atlattık kv yüzünden çoğu boşanma noktasına kadar geldik yine yanımda annem kalıcak fakat kv eşim kalıcak diye biliyor inan bana çok zor günler geçirdik eşim ozamanlar beni suçluyordu yaşayarak oda öğrendi herşeyi yine tedirginiz korkularımız var annecim bir hafta anca kalıcak bu sefer bilmiyorum yine benzer şeyleri yaşamam inşallah tabiki sizlerde
Bende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime,kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorumBen şunu anladım eşim ne derse desin duymazlıktan geldim onlarla ilgili sonra hep benim dediğime geldi inatlaştıkça üstüme geliyordu en iyisi susmak yavaştan işlemek
Bende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime,kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorumBen şunu anladım eşim ne derse desin duymazlıktan geldim onlarla ilgili sonra hep benim dediğime geldi inatlaştıkça üstüme geliyordu en iyisi susmak yavaştan işlemek
Valla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrumda degilCanımcım biz ilk kızda çok sorunlar yaşadık iki taraf kıskançlık yaptı birbirine küstü hastanede annem kaldı evde onbeş gün kaldı kv surat yaptı çok büyük problemler atlattık kv yüzünden çoğu boşanma noktasına kadar geldik yine yanımda annem kalıcak fakat kv eşim kalıcak diye biliyor inan bana çok zor günler geçirdik eşim ozamanlar beni suçluyordu yaşayarak oda öğrendi herşeyi yine tedirginiz korkularımız var annecim bir hafta anca kalıcak bu sefer bilmiyorum yine benzer şeyleri yaşamam inşallah tabiki sizlerde
Biryere gideceğim yok canım çift vatandaşım süresi dolmuştu bir türlü randevu alamıyordum bir tanıdık aldı çocuk doğmadan olsun istedik otomatikmen oda geçsin diyeTatlm sen bıkac gündür pasaportla ugrasıyorsun, nereye yolculuk?
Hangi krem canm?[/QUOTEnormal vaselin nemlendirici vücut kremi varya onu sürüyorum
Kizlar doktorumun sekreteri aradi simdi sali gunku randevumu pazartesiye cekti ve hazirlikli gelin dedi.nasil yani cantamla falan mi dedim evet dedi.ne oluyor ne degisti 1 gunde nerden cikti simdi bu yaaa
valla canım o bebek senin bebeğin öyle istedikleri gibi bebeğin üzerinde söz sahibi olmalarına izin verirsen cok üzerler seniBende oyle yapiyorum acik ve aleni sekilde birsey soylemiyorum esime,kendi kendimi yiyip bitiriyorum birde burda sizlerin basini sisiriyorum
Aynen öyle canım iyi demişsin benim kızın okula git geli olmasa bizde açıkçası uraşmak istemiyoruzda eşim sen iyi olana kadar katlanıcaz diyoValla kusura bakmasınlar annenin yerini tutamiyolar bende geçen gün tartistim esimle benim annem İstanbul da KV burada hiç arayıp sormaz ben cagirmadikca gelmez hamile kaldığım günden beri bana hiçbir faydası olmadı anca oğluna yardım eder din gelmiş diyorki içim gidiyor acaba yapılacak bi işi varmı diyor bende Allah'a şükür yapabildigimi yapıyorum dedim esimede söyledim şimdi gelmiyor çocuk doguncada gelmesin istemiyorum dedim oda gelmesin diyor valla benim zor anımda yanımda olmayanın normal zamanda benimle işi olmasın hiç umrumda degil
Ne bileyim ya kayinvalidem diyorNe minderi kiz pamukmu bu nolcak sanki kucagima direk alirim temas cok onemli bebek seni hissetmeli minder ne ya
Ama banada minderle tut diyorBenim kızı babası yastıkla tutardı bazen bende emzirirken tutardım kolay olsun diye şanslısın kv çok temas etmicek minder gibi bişeyle tutarsa kucağada alışmaz bebişin
Cok korkuyorum catlaktan, dr krem vermedi bana, yağ karişimi sürüyorum ben
Tutamıyorum zor emziriyorum dersin sen normal tut onlar alt açma gibi minder gibi bişeyle tutsunlar bahane üretAma banada minderle tut diyor
Valla kuzum ilk kez duydum biri bana dese kabul etmem yani ben bebegimi koynumda hissetcem ne o oyle tuhaf geliyor o an poskolojim heralde cok gergin olurum umarim bana birileri karismaz cok kalp kirarim yoksaNe bileyim ya kayinvalidem diyor
Minderle alinirmis kucaga
Kizlar isinize karismis olmim ama islamiyete gore digumdan sonra 40 gun yasak :)Ya canım ozaman cahildim birde sezeryan olduğum için kanamam dört gün sürmüştü bida memeden kesene kadar regli olmamıştım eşim dayanamamıştı olmuştu ozaman bişey olmadı dikişlerimde acımadı normal doğumda rahimin toplanması gerek diye biliyorumonda bir siklus dönemi beklemek gerekmiş
Iyide benim biseyim yok,dun sanci acilma falan hicbisey yoktu,suyum tam,bebek kanalda degil daha 10 gun var gunume ne dogurtmasiDoğurtucak işte seni
Sen sezeryan mi olacaksın canım o yuzden mi öyle dedi acabaIyide benim biseyim yok,dun sanci acilma falan hicbisey yoktu,suyum tam,bebek kanalda degil daha 10 gun var gunume ne dogurtmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?