• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Off off bizimki hala kanala girmemis yaa tepiyor ama yok yani gelmiycek bu cocuk dr da diyor bekliycez yaoacak bisi yok

Benim bu sancı 3 saattir aralıksız sürüyor daha önce gece uyandıran kısa kısa ben de de olmuştum bazen fenalaşıyor ama kasılma mı anlamıyorum mesela şuan sağdan vuruyor
Aralıksız olduğu için doğum sancısı olduğunu düşünmedim. Dogum sancısı için düzenli aralıklarla olan gittikçe aralık kısalıp şiddeti artan bir sancı diyorlar.

Kizlar elifeva elifeva dan haber varmi face e giremiyorum,dogum yapti mi en son 3 cm acikla eve gelmusti
yok canım daha dogurmadım bugun yıne doktora gıttım 4 cm acıklıgım doktor hayret ettım nasıl senın sancın durdu dıye dedı nstye soktu % 80 sancım cıktı ısrarla yatırım senı dedı yatmadım hastanede bunalıyorum dıye carsamba gunune yıne cagırdı hayırlısı Allahtan

Dogum sancısı anlatılanlara göre düzenli olarak girip çıkan bir sancı. Bazen bana da adet sancısı giriyor. 5 ya da 10 dakika sürüp sonra geçiyor. Geçen hafta gece uykumdan uyandıran bir adet sancısı oldu sonra geçti. Bence seninki doğum sancısı değil. Ama yine de doktoruna sor canım.

Haberim yok. elifeva elifeva ses ver. :KK66:

Ben çatı kontrolünde hiç hissetmedim bile. Üstelik kendimi çok kasmama rağmen. :KK66:
burdayım :d daha doguramadım :d canım bugunde gıttım doktora % 80 sancı cıktı 4 cm acıklık doktor hayret ettım nasıl sancın durdu dedı :D bende dedım kızımda anası gıbı dengesız :D

Canım ya dr bişey tavsiye etti mi kanala girmesi ıçin geçen cuma bizim bebiste kanala girmemişti dr yürü dedi sadece beni de strese soktu biraz dr hala girmemiş falan diye
Valla cnm bol bol yuru drdi bekliycez yapacak baska bisi yok dedi ne acilma var ne bisi cati muayeneside yaptik su felanda iyi dedi bi tikirti yok anliycagin gezecegiz bol bolda bnm belim kopacak perisanim o ayri nasil yuruycem blmyorum ama kanala girmemis 2 hafta snrada girmesse nolur bende bilmyorum

Back
X