• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
burdayım :d daha doguramadım :d canım bugunde gıttım doktora % 80 sancı cıktı 4 cm acıklık doktor hayret ettım nasıl sancın durdu dedı :KK70: bende dedım kızımda anası gıbı dengesız :KK70:
Daha zamanın var demek ki. Hayırlısı olsun. Sen sancıları hissediyor musun? Yoksa sadece nst de mi çıkıyor?

Daha zamanın var demek ki. Hayırlısı olsun. Sen sancıları hissediyor musun? Yoksa sadece nst de mi çıkıyor?
hıssedıyorum canım hıssedılmezmı ama cok şiddetli hıssetmıyorum kasılma karın agrısı seklındeydı hep bugun belımdede başladı gelcek sanırım bı kac gune

eşim aradı bugün abisini artık ne dedi nasıl dediyse kimse gelmeyecek.. içim rahatladı ya.. böğrüme öküz oturmuş gibi dertlendiydim :KK70: doğumdan sonra gelsinler umrumda değil. ben odama geçip keyif yapacam. yemek temizlik gelen gideni ağırlama onlar düşünsün. dünya kadar iş kitlicem kaçacak yer aricaklar haberleri yok..
Ohh misss, cok iyi olmus walla :)

senn kp den herseyı beklerız artık :) oyle bı anlattın kı :)
Canim ya forum acildimi diye takipteydim smdi senin cvbini gordm tam yazacaktm kp'im aradi

Napiosun falan filan anneni yolluyorum dedi babacim yollama dogumdan snra gelsin dedim tmm ya dogsun alcam.gelcem vermiycem sizde dedi bende tamam annemden yollarim sana dedim

Ilk anneni yollayacagim o gelsin hakani (kaynimi) yollayacagim snra ben gelecem bebegide alip doncem dedi tmm dedim nasil istersen baba dedim.

Dediklerini aldirmiyorum bnm stresim bana yetiyor zaten hala doguramadim tetikteyim inanilmaz agrim var yatiyorumda bu adam niye dusunmuyor bu kiz lohusa olacak gidip gelmeyi ertelesek ne olur

Gerkcekten kayinbalidem gidince onlar gelirse ben naparim zaten evde esim kaynim var 3. Bi etkek bogazina bakamam onlar gelirse annem yanima gelemez bunlari.dusunmek zorundamiyim kime ne dicegmi bilmyrm herseyi oluruna biraktim ama onlar bn daha lohusayken yanima gelmek isterse nasil davranacagim ben ?

Ay bende öyle olsam keşke. :KK70:
Gündüzler iyi de geceler fena. Kemik ağrısı ve tuvalet beni bitiriyor.
Cumartesi akşamı da tiyatroya gittim. Evden çıkana kadar kaç kere tuvalete gittim bilmiyorum. Pantolonumu da yeni yıkamıştım. Giyene kadar canım çıktı. :KK70:
Eşime de bu akşam doğumdan önce gezmek için son çıkışım, izne ayrılınca doktor ve doğum dışında evden çıkmayacağım dedim. Pijamalarımla mis gibi takılıyorum evde. :KK70:

He he, bi iki gün takılırsın da ewde, sonra sıkılırsn nilaycm :)

Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum:KK61:sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum :KK22:sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum

Sırf korktun die mi doktorun sezeryan yapacak pınarcm?

Valla kafamı çok şey karıştırdıgından hiçbişi anlamadım sabah nst girdim bişicik yoktu çatı muayenesinden sonra oldu nolduysa önce geçmeyen adet sancısı şimdi belli aralıklarla geliyor ama çok kötü değil
Rahim agzina uyari vermis olabilirler agrin ondan dolayi baslamis olabilir.

Sırf korktun die mi doktorun sezeryan yapacak pınarcm?
Evet canim,dogumda isbirligi yapmamiz, bize yardimci olman lazim bu sekilde cok zor bebegi tehlikeye sokarsin dedi,normalde hic sezeryan kelimesini agzina almamisti genelde normal yaptiran bir doktor.elimde degil psikolojim cok bozuk bu konuda,is basa dusunce yaparim diyordum ama bugun yapamiyacagimj anladim.evlendigim ilk zamanlarda da bu konuda sorun yasamistim.

Valla cnm bol bol yuru drdi bekliycez yapacak baska bisi yok dedi ne acilma var ne bisi cati muayeneside yaptik su felanda iyi dedi bi tikirti yok anliycagin gezecegiz bol bolda bnm belim kopacak perisanim o ayri nasil yuruycem blmyorum ama kanala girmemis 2 hafta snrada girmesse nolur bende bilmyorum
Aynen canım bel ağrısı beni de zorluyor yürüyorum hunharca günde 2 saat cuma kontrol ise yararsa sana da haber veririm artık umarım sezeryana girmek zorunda kalmayiz

Canim ya forum acildimi diye takipteydim smdi senin cvbini gordm tam yazacaktm kp'im aradi

Napiosun falan filan anneni yolluyorum dedi babacim yollama dogumdan snra gelsin dedim tmm ya dogsun alcam.gelcem vermiycem sizde dedi bende tamam annemden yollarim sana dedim

Ilk anneni yollayacagim o gelsin hakani (kaynimi) yollayacagim snra ben gelecem bebegide alip doncem dedi tmm dedim nasil istersen baba dedim.

Dediklerini aldirmiyorum bnm stresim bana yetiyor zaten hala doguramadim tetikteyim inanilmaz agrim var yatiyorumda bu adam niye dusunmuyor bu kiz lohusa olacak gidip gelmeyi ertelesek ne olur

Gerkcekten kayinbalidem gidince onlar gelirse ben naparim zaten evde esim kaynim var 3. Bi etkek bogazina bakamam onlar gelirse annem yanima gelemez bunlari.dusunmek zorundamiyim kime ne dicegmi bilmyrm herseyi oluruna biraktim ama onlar bn daha lohusayken yanima gelmek isterse nasil davranacagim ben ?
Ay canım bu konularda yorum yapmıyorum normalde bizde kv olucaz diyorum ama çok sinir oldum kp ve kaynin kv yokken mi gelip kalacaklar :KK62:sen onlara mi hizmet edeceksin kendinle ve bebeginle mi ilgileniceksin bu ne dusuncesizlik.bence eşine anlat münasip bir dille anlayacaktır seni

Ay canım bu konularda yorum yapmıyorum normalde bizde kv olucaz diyorum ama çok sinir oldum kp ve kaynin kv yokken mi gelip kalacaklar :KK62:sen onlara mi hizmet edeceksin kendinle ve bebeginle mi ilgileniceksin bu ne dusuncesizlik.bence eşine anlat münasip bir dille anlayacaktır seni
Canim zaten 1 kaynim 4 aydir bizimle yasiyor cok zorlaniyorum kp'im bu soylediklerini kv bilmiyordur sanirim esimede simdilik birsey demek istemiyorum annemi aradim smdi onlar gelip kalamazlar sen lohusayken dedi bakalim ne olacak

Esime onlar gelmek istediklerine soyleyecegim gelmesinler yanlarinda rahat edemem onlara yemek vs yapamam bnm annem gelip kalcsk vs demeyi dusunuyrm ama bu ara asiri stresliyim.ister istemez kafaya takiyorum ; (

Canim zaten 1 kaynim 4 aydir bizimle yasiyor cok zorlaniyorum kp'im bu soylediklerini kv bilmiyordur sanirim esimede simdilik birsey demek istemiyorum annemi aradim smdi onlar gelip kalamazlar sen lohusayken dedi bakalim ne olacak

Esime onlar gelmek istediklerine soyleyecegim gelmesinler yanlarinda rahat edemem onlara yemek vs yapamam bnm annem gelip kalcsk vs demeyi dusunuyrm ama bu ara asiri stresliyim.ister istemez kafaya takiyorum ; (
Çok normal canım öyle hissetmek insan kendi annesi olsun istiyor sonuçta ona nazimiz geçiyor eşine de böyle söyle mutlaka anlar ama bence konuşma yapmak için geç kalma canım.kendine ve doğumuna odaklan :KK200:

Back
X