• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ayy insan herseyi deniyor valla :KK43:

karesi ?? Cikilcak ? Sanirim otomatik duzeltme kurbani oldun anlamadim bisi :)

valla egitimden cok deneyim oldu bende 18 gun :)) duyduklarim bunlar paylasiyorum kuzum ise yarayanlari

senin bebiste pirti bol bol yapiyormu ? Emzirdikten sonra sirtina vurup gegirmesini sagliyormusun ? Rahatca gegiriyormu ?
Sağol canm paylaş paylaş biz de bişiler öğrenelim :)

meltemcivil meltemcivil sanada yollim

Kizlar simdi aradim 170 i bu maasi nasil alcam napcam diye sordum kadin dediki once hastaneye sgk ile anlasmasi varmi yokmj diye sorcaksiniz eger varsa dogumdan sonra dogum olduguna dair rapor girmelerini soyleyeceksiniz ve isyerine ekrsna dusecek onlarda sgk ya bildiri yapacaklar dedi 20ile 45 gn icinde sonuclanacak ve raporu isyeri parca parca girrrse sen maasi parca parca alicaksin 4 ay snnda girerse toplu alcaksin dedi isyeri parca parca girecegi icin sknti yok sizde sorun isyerine oyle girsin Hee yok eger hastanenin anlasmasi yoksa Dogum raporundan 2 adet alip imzalaticak birini sgk ya birinide isyerine gotrceksiniz o sekilde yapilacak dedi
Baska bir evraga felan gerek yok dedi
Baska calisan varsa dikkat edin arkodislerim

kızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım

kızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım
Isine karismak istemem ama.kan geldiyse genzinden bugun mu gitsen acaba doktora

Bugün git hiç bekleme bir gece daha :(

Teşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugün :KK43: yani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.
Benimki de öyle suyu azalmış dedi doktor ondandır

Back
X