- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
:) gercekten mi? Ozaman aşiri tatlı bişey bizim efe desene :)Meltem senin profil resmindeki bebek cidden aynı efeye benziyor![]()
Yanaklarini isir annesi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:) gercekten mi? Ozaman aşiri tatlı bişey bizim efe desene :)Meltem senin profil resmindeki bebek cidden aynı efeye benziyor![]()
Sağol canm paylaş paylaş biz de bişiler öğrenelim :)ayy insan herseyi deniyor valla
karesi ?? Cikilcak ? Sanirim otomatik duzeltme kurbani oldun anlamadim bisi :)
valla egitimden cok deneyim oldu bende 18 gun :)) duyduklarim bunlar paylasiyorum kuzum ise yarayanlari
senin bebiste pirti bol bol yapiyormu ? Emzirdikten sonra sirtina vurup gegirmesini sagliyormusun ? Rahatca gegiriyormu ?
Hadi ya, e okadar agrim var ama acılman yok oyle mi?Yok bacim yok gelsin artik ben daha fazla dayanamiyorum gece agridan aglamak biyana sinirimden catliycam yeter artik gelsin diye bi ara bu agrilara dayanamayip sezeryan olmayi bile dusundum dusun artik yani okadar agri sizi icindeydim
Umut fakirin ekmeğidir lafını hatrlatarak çaresizce beklediğimizi vurgulamak isterim :))Aralık ayi geldiii hosgeldiii sefalar getirdi bize bebeklerimizi meleklerimizi getirecek inş bu ay
İnatlaşa inatlaşa doğurucam bu sıpayı ben :))Badişle inatlaşma devam.![]()
Cnm ben hepsini Dr ibrahim adnan saraçoğlunun sitesinden sipariş verdim geldi çok güzel kokuyorlarKizlar bebe sampuani vicut losyonu oberilernz hangisi daha guzl kokuyr daha almadm alaym,artk
Evet canim bildiğin insan üstü bir güç ile ikinip pirtlatarak sicratiyor ama korkma boksu bok gibi değil sarı kokusuz bişey ben çok tiksindirici bulurdum ama sanırım ek gıdaya geçince tiksinecegim
Maşallah kuzucuğaEveeet oglusumun resmini hiç sakinmam ama maşallah diyin.![]()
Ben ilk başta mustella düşünüyordum ama sonradan semamed aldimKizlar bebe sampuani vicut losyonu oberilernz hangisi daha guzl kokuyr daha almadm alaym,artk
Sorma cnm sorma okadar agri sanci var sirtim kopcak ama acilma 1mm bile yok okadar yani ne akinti ne kan ne bisi yok bacim yok nede kanala adim atmis okadarsa hareketli ama cikmaya niyeti yok delirtti gece beniHadi ya, e okadar agrim var ama acılman yok oyle mi?
nasıpse gıtcem canım sancım yuksek sevıyelerde doktor coktan yatırcaktı benı bunalıyorum dıye hastanede kabul etmedımcanım ne o doğuma mı gidiyorsun?
Isine karismak istemem ama.kan geldiyse genzinden bugun mu gitsen acaba doktorakızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım
ben devlete gıdıyorum canım sımdı gıdersem doktorum degıscek o yuzden bı gun daha sabretcemIsine karismak istemem ama.kan geldiyse genzinden bugun mu gitsen acaba doktora
kızlar artık direnmıycem yarın doktorum tekrar yatıs derse kabul etcem bekledıkce ben kotu olmaya basladım sol tarafımda gogsumde bı agrı var kalbımmı ciğerimmi çözemedım gecede genzımden kan geldı ne olcaksa hastanede olsun dıyorum artık sunı sancıyada razı olcam bakalım
Tmm cnm saolBenimde suyum.azalmis artik su içmekten midwm.bulanmaya başladı zorla su iciyom sonunda ise yaramis.biraz yükselmiş.suyu.değeri bende Pers.günü gotcem.tekrar bol.bol.su icmwn lazim
Benimki de öyle suyu azalmış dedi doktor ondandırTeşekkür ederim kızlar, dünden beri oldukça gerginim ve bebek her zaman gün boyu hunharca tepiniyor normal şartlarda, bilhassa akşam yemeğinden sonra coşardı. Ama birden bıçak gibi kesildi bugünyani tamamen hareketsiz değil ama adeta eli ayağı bağlanmış gibi, sanki zorla hareket etsem etmesem mi der gibi bi havası var sabahtan beri. Yarım saat önce birkaç tane hurma yedim ama aynı.. Teşekkür ederim desteğiniz için. İlk kez böyle oldu, alışık değilim bu haline.