• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Git yat canım bekleme suni sancıda okadar kötü değil normal sancıyla aynı suniyi normal sancı olmadığı için veriyorlar ne fazlasını ne eksiğini ikisininde ağrısı aynı git boşuna kendinide bebişide riske sokma
Aylacim sen suni sanci aldin mi ilk doğumda, ya beni brz bilgilendrr msn bu konuda?
Nedense cok korktum ben bu suni sancidan, herkes sanciyi aldi ama doğuramadi sezeryan oldu :(

Ayy meltwm sorma ben naptim koparsin :KK66:) bu 300 tl alacaktikya bebek parasi onu sordum kadin bana dedi 140 i arayin o ordan sorulup bilgi alabilirsiniz neyse bende aradim ettim durumu izah ettim adam cikmisti demezmi bana bayan 144 ariyacaksiniz burasi teror ihbar hatti ay ben bi utandim bi utandim ozur dileyip kapatyim ama kipkirmiziydim :KK66:)

Ayy nırcan catlattim beni kız allah seni napmasin :))
Terror hattından bebek altin parasi mi istedin :))

Kızlar bebek bakım çantası için nasıl sizce?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 73
Canım bugün nasıl oğlunun hareketleri? Dediğin gibi sırtını dönmüş olabilir. Bende ayağı görsem diye bakıyorum bazen ama bizim oğlan ayaklarını saklıyor sanırım. :)
:) Sağol faniciğim, genele göre çok zayıf ama düne göre gayet iyi. Zar zor derinlerden de olsa 2 saatte bir hareket ediyor kendiliğinden çok şükür. Kelebek gibi sanki ilk aylarımızdaki gibi hani PIRR yapıp kaçıyor. Aslına bakarsan içim huzurlu değil, sen olsan napardın? Sorduğun için çok teşekkür ederim, gördüğün gibi dolmuşum bak konuş konuş bitiremedim, demek içim gerçekten rahat değil .. o_O

Benim kız 40 çıkana kadar mükemmeldi herşeyi bir çıktı uykusuz geceler birde tam 10 gün kaka yapamadı gitmediğimiz dr kalmadı sadece metsil damla ve zeytinyağı verdiler yok işe yaramadı çocuk çatlıyacak bir dr ameliyat bile demişti popoyu dereceyle uyarıyorduk yok en sonunda kp ve kv minik sabunu kesip popodan ittirdiler anında yaptı hemde ne yapma canbebenin alt açma bezi resmen kakayla doldu sonrasında ne gaz ne kabızlık bir daha hiç yaşamadık
ayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildi :(
Ya korkularimi yaratmak istemiyorum herkes korkutuyor
Kirki ciksin degisir ded egisir
Yaww degismeyeni yokmu yani
Yada dogdugunda aglayipta kirki cikinca duzeleni yapmiyormu kimseeeee
Ay haksizmiyim ya send e :(

Sağol canm paylaş paylaş biz de bişiler öğrenelim :)
birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyin
Benim gibi unibaby yenidogan alip
Bebisin altini silim derken tahris edip
Bide alt acmayi geciktirip
Popislerini kizartmayin :((
2,5 saati gecmesin acin altini muhakak

ayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildi :KK43:
Ya korkularimi yaratmak istemiyorum herkes korkutuyor
Kirki ciksin degisir ded egisir
Yaww degismeyeni yokmu yani
Yada dogdugunda aglayipta kirki cikinca duzeleni yapmiyormu kimseeeee
Ay haksizmiyim ya send e :KK43:

birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyin
Benim gibi unibaby yenidogan alip
Bebisin altini silim derken tahris edip
Bide alt acmayi geciktirip
Popislerini kizartmayin :KK43:(
2,5 saati gecmesin acin altini muhakak

Hastanede mecbur unibaby ama ewe gelir gelmez pamuk kullancam ben de

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..
Hastane ve doktorum evimden 1.5 saat uzaklıkta. Doktorumla telefonda görüştüm.
Bebeğin hareketlerini takip et. Suyun gelirse sancın sıklaşırsa bu gece gel dedi.
Yarın öğlen gel yatışını yapalım dedi.
Duş aldım bel ve kasık ağrılarım geçti. Şuanda bekliyorum..
Nişan konusunda da açık pembe bir kaç damla geldi önce. Sonra baya devam etti kanama şeklinde. Ama rengi kırmızı değil pembe..
Ay hayırlısıyla doğumun olur inşallah birden heyecan yaptım

Back
X