- 22 Mayıs 2014
- 1.631
- 768
- 83
Ben hata ettim pamuga gecmekte biraz gec kaldim ben.ettim size tmeyinHastanede mecbur unibaby ama ewe gelir gelmez pamuk kullancam ben de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hata ettim pamuga gecmekte biraz gec kaldim ben.ettim size tmeyinHastanede mecbur unibaby ama ewe gelir gelmez pamuk kullancam ben de
Sağol canım daha çok Arkadaşlarım yaptı. Magnetleri ve heykeli heykeltraş bir arkadasım, boyamayı ressam . Ben onlar varken işte mıknatı, yapıştırma, paket işlerini falan Yaptım :) kapı süsü, yatak eteği, Takı yastığı vs de becerikli bir arkadaşım yaptı. Ama yastık kolay bence sen de yapabilirsin, tamamen silikonla yapıştırma. Biz küçük prens diye kendimiz kestik ama çok güzel hazır figürler de var. Hele kızlar içinHarika bayıldım küçük prens konseptinehepsini kendin mi yaptın cnm benim Kızımın halen Takı yastığı yok
![]()
Aldım canım suni sancıyla normal aynı normal yetersiz geldiği için yada hiç olmadığı için veriyolar normal doğum gerçekleşsin diye açılma olsun anne ıkınsın bebek rahat gelsin diye yani kendiliğinden gelen sancıyla bir farkı yok işin kötüsü o kadar sancı çekip sezeryana gitmek psikolojiyi o bozuyor dr dinlemek lazım sezeryan diyorsa hiç ısrar edip boşuna sancı stresine girmemek çevremde o kadar çok insan varki suni sancıyla normal doğuran bir arkadaşım taburcu olur olmaz evini kendisi silip süpürmüştü inşallah suni muni hepimiz hayırlısıyla normal doğururuz hiç korkma sancıdanAylacim sen suni sanci aldin mi ilk doğumda, ya beni brz bilgilendrr msn bu konuda?
Nedense cok korktum ben bu suni sancidan, herkes sanciyi aldi ama doğuramadi sezeryan oldu![]()
Diyorum zaten senin yuzunden bu haldeyimdiye bana diyor bende eziyet cektim dedim pardon neymis oo eziyet keyfini surdun diyorum aaa oyle deme askim saglikli bebeler yaomak kolaymi diyor bana deli ,))) gulduruyor ben sancidan kivraniyorum
umöarım pınarcım çok çabuk büyür yaa sende yarın kavuşacaksın bebeğine sağlıla güzellikşe kucağına almak nasib olsun güzel haberler ver bizeDogan buyuyor canim merak etme sen,hatta ne kadar cabuk buyudugune sen bile sasiracaksin![]()
İnşallah kırkı çıkınca hepimizin yavruları melek gibi olur canım birde ben kızda on sene önce primanın bezini ve ıslak mendilini kullandım ara ara niveanın kullandım her altını açtığımda ozamanlar chicco nun bebek bakım çantasını almıştım her bez değiştirmede kremliyorrdum pişik sorunu hiç yaşamadık bunda sadece bez ve şampuan aldım şampuanda nivea çok memnun kalmıştım sebamedde güzeldi alsammı diye düşünüyorum krem almadım mendil almadım almam lazımayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildi
Ya korkularimi yaratmak istemiyorum herkes korkutuyor
Kirki ciksin degisir ded egisir
Yaww degismeyeni yokmu yani
Yada dogdugunda aglayipta kirki cikinca duzeleni yapmiyormu kimseeeee
Ay haksizmiyim ya send e
birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyin
Benim gibi unibaby yenidogan alip
Bebisin altini silim derken tahris edip
Bide alt acmayi geciktirip
Popislerini kizartmayin(
2,5 saati gecmesin acin altini muhakak
Kızlar Selam
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim.
Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ?![]()
dediğn doğru va sanırım ben öylesine alıştırdım hemen huy değiştiriyor bu bebekler yaAyyy süpermişşş eşin yaakahkaha attm çok severim bi de o filmi kibar feyzo
est. cnm bnm hepimiz güzelizz sefamızzz olsun
Cnm bizimki 6.aydan itibaren bir kez bile yüzünü göstermedi maalesef
Cnm o ölçümlere çok takılma en son bnm bebiş de 3300 görünüyodu ama 3 kg doğdu yani ölçümler çok farklı oluyo bi öncekini fazla ölçmüştür muhtemelen o yüzden aynıdır.
Hiiiiii cnmmm bnmm oleyy oleyyyh
Ben genel anestezi istedim cnm, hayırlısıyla kolaylıkla atlaatırsın inş dualarımız seninle
Cnm benim çok kalabalık geçti gelen giden dr çok kızdı bebeğin oksijeni için dönüşümlü ve az az durulcak dedi sonra da dışarı çıkıp herkesi uyarmışöyle pideler fln odada hele o kdr kişi o topa girme bence sen çikolata kurabiyeni götür kısa kısa durur giderler yemekleri de cafeteryalarda yer içerler duranlar.
Zaten emin ol ilk gün rüya gibi geçiyo 2 saatte bir emzircen wc sıkıntın olcak muayeneler olcak yani zaten sen istemicen o kdr kişi. Bir de geç olcakmış senin zaten bnm sbh 8 di gün hiç bitmedi bana yorgunluktan bittim
Leylacım memede doyunca hemen uyuyolar ama ben biraz durup hemen yatağa koyuyorum eğer yatağa alıştırmazsan memede uyutursan hep öyle alışıyolarmış çok zor oluyomuş ilerde![]()
aa ben çok var zannediyordum yaa B bigbabol nasıl doğum yapmış belkiNormal doğum yapan bileylam355 bi de @acmayindedeler biliyorum ben valla, kalan herles sezeryan doğurdı snrm.
Kızlaaaarrrrr baska normal doğuran var mi?
gül canım bu uykusuzluk hiçbirşey sen bebekler doğunca yaşayacağın uykusuzluğu düşün kuzum sıkı kapat gözlerini ben tam zombi oldum uykum var ama uyumama izin yokk :)Uyuyamıyorum ya![]()
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 1704517 Eki Görüntüle 1704518
sepet almak istemedim tepsiye koydum kokulu taslari bide kokulu tastan isimlik yaptiriyorum mavi beyaz onuda koyucam odama
Bilmiyorum vücut agrısı ve asabiyet var acayipHayrdr gülcüm, noldu?
Sıkma canım kendini, eşin anlayışlı davranmış sonuçta... Olur böyle Şeyler hamilelerin ve lohusaların evlat koruma güdüsü doğanın kanunu. , sonuçta bir Erkeğin kadına vurmasıyla aynı şey değil, hiç öyle kıyas yapma. Sen özür dilemişsin, o affetmiş tekrar tekrar özür dilemen de doğru değil... Bak saçımı seviyor diyorsun, ağlayacağına sarıl kocacığına uyu... Son haftalarınız sakin gecelerde.Kızlar bu son dönemde sinirlerim o kadar bozukki yaptığıma gelince hala kendime inanamıyorum ve çok üzgünüm şimdi ütü yapıyordum kızla babası koltukta yatıyorlar babası kızla oynuyor parmaklarını açıp ellerini birleştiriyolar eşimin hoşuna gittiği için sıkıyor kızın canı çok acıdı gözlerinden bir acı fışkırdı bırak diyor bırakmıyo babası ben bağırıyorum bırak babası ısrar ediyor ve bomba ben dayanamayıp gidip eşime yumruk attım on yıllık evlilikte tartışmalarımız atışmalarımız oldu böyle birşey ilk defa eşim bir kere elini kaldırmadı üstüme yürümedi eşyaya zarar vermiştir sinirden bana vermedi ben böyle birşeyi nasıl yaptım eşimin yüz ifadesi değişti şaşırdı kızdı ama tepki vermedi çok pişman oldum kız uyudu binlerce kez özür diledim kızmadığını söyledi fakat yüz ifadesinde kırgınlık var şimdi uyuyor ve ben hala ağlıyorum yaptığımdan dolayı bu hamilelik beni çok yıprattı yatağa yattık saçlarımla oynadı sarıldı herzamanki gibi ben hala özüre devam tabiki korkularımı endişelerimi anlattım yaşlanıyoruz ondan ağır geldi bu hamilelik sana dedi bi doğursanda kurtulsak dedi bilmiyorum sinirlerim artık dayanmıyor yarın nasıl olucak saat iki olsada biranönce dr gitsem sezeryansa sezeryan artık olsun istiyorum gerçi doğunca bizleri daha zor günler bekliyor ama olsun
Bende çok çektim uykusuzluk agrı filan günlerce,son 4-5gündür bebekler gibi uyuyorum hatta 9aydır gündüz uykusu istesem de olmuyodu bugün kahvaltıdan sonra 2saat akşam üzeri 1saat uyudum,Bilmiyorum vücut agrısı ve asabiyet var acayip
Bende canım bu gece hiç ağrı sızı hissetmedim sinirlerimin bozukluğundan uyuyamıyorum birde yarın dr kontrolüm var onu düşünüyorum alt tarfım idare eder şekilde çok tüylü değil hafif var temizlesemmi sanki doğumum haftaya olcakmış gibi dursamı bebek tersti allttan muayne edermi birde onu düşünüyorumUyuyamıyorum ya![]()
Perşembe canım . 1 günüm kaldıSağol zeynom :))
Senn sezeryan cuma di mi?
Kıyamam ya bi dogsa da ben uykusuz kalsam da olur. Şu anımdan daha kötü olwmaz herhalde. Veririm anneme aglarsa çağırır:)) hatta ablama da diyorım beni yorma al sen emzir diye . O zmn kimeeye elletirmezsin diyor.. Of gençliğim ofgül canım bu uykusuzluk hiçbirşey sen bebekler doğunca yaşayacağın uykusuzluğu düşün kuzum sıkı kapat gözlerini ben tam zombi oldum uykum var ama uyumama izin yokk :)
Kendini üzme cnm olur arada tartışma vs.. Bebek tersse ztn alttan kont gerek duymaz benceBende canım bu gece hiç ağrı sızı hissetmedim sinirlerimin bozukluğundan uyuyamıyorum birde yarın dr kontrolüm var onu düşünüyorum alt tarfım idare eder şekilde çok tüylü değil hafif var temizlesemmi sanki doğumum haftaya olcakmış gibi dursamı bebek tersti allttan muayne edermi birde onu düşünüyorum
uni baby vs hikaye hepsi bende pamuk koydum hastane çantasına. Para tuzağı hepsiayg elmis gecmis olsun valla okurken kanim cekildi
Ya korkularimi yaratmak istemiyorum herkes korkutuyor
Kirki ciksin degisir ded egisir
Yaww degismeyeni yokmu yani
Yada dogdugunda aglayipta kirki cikinca duzeleni yapmiyormu kimseeeee
Ay haksizmiyim ya send e
birde siz siz okun ilk dogdugunda pamuk ve suyla alt temizleyin
Benim gibi unibaby yenidogan alip
Bebisin altini silim derken tahris edip
Bide alt acmayi geciktirip
Popislerini kizartmayin(
2,5 saati gecmesin acin altini muhakak