• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar günaydın 26.11.2015 normal doğum diye gittim açılma var dedi doktor suni sanci verdiler sabah 9 da girdim aksamuzeri 4 bucuga kadar sancı çektim açılma 4cm geçmedi doktor olmuyacak sezaryen olcak dedi ve öyle oldu ertesi gün eve geldik hemen çıkardı sütun inmedi mama verdik çocuk yemedi çok millet mama verme gogune tut süt yok çocuk agliyo çocuk morardi hemen gitti şekeri düşmüş Yatcak dedi çok korktuk seker düşmesi çok şeye neden olurmuş sukur dün akşama çıktık düzeldi yememiz sagiyorum olduğu kadar ememiyo daha Sonrada mama veriyorum yavrum çok korktuk siz siz olun sezaryen olunca süt inmiyosa zorlamayın verin manayı hemen süt bazen 1 hafta bile inmeyebilirmis insan başına gelmeyince bilmiyomus

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım.

Ay bende durmadan arıyolar doğurmadımmı daha çok var vakti saati belli değilki bi kere rahatsızlandık diye hemencik doğmuyorki sıpalar bıktım kızın okul arkadaşları bile kızda bıkmış hergün bende ayla teyze doğurdunmu bi doğursam canlı yayın yapıcam diyorum

Whatsapp grubu kur canım. Benim bir arkadaş hastaneye gidince yapmıştı. Gruptakiler de pek meraklıydı. :KK70::KK70::KK70:

Kızlar dr geldim 2800 gr olmuş oğlum ve 16 aralığa sezeryan günü verdi bebeğim ters dönmez artık dedi haftaya yine çağırdı kontrole anestezi uzmanıyla görüşürüz dedi artık günüm belli çok şükür 38+5 te olucak inşallah

Maşallah canım oğluna. :nazar:
Günün belli olması da rahatlatmıştır seni.

Kizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari

Cuma sezeryan dedi bnde pazartesi yapalim dedim cuma nst istyrm o zaman daha beklemeyelim dedi pazartesi 40+4 olcam daha beklemelimiyim napcam bilmiyorum ; (
Benimde durumum aynı acılmam var ama sancım yok yarın yatısa hazır gel dedi.ama bn pazartesiye beklıyecegım.sezeryan olmak ıstemıyorum dua edin lutfen :-(

Canım bizde yasayacaz o süreçleri mecbur bari bu süreç bitseydi
canım ya ben hamileliği çok sevmişim diyeceksin ilk zamanlar hehe benim çok uykum varken diyıorum keşke azıcık daha uyusaymışımm ama bu bebekler çok şirirn ve güzel sevgsi paylaşmama derecesinde psikopatlık yaratan bir duygu yoğunlupu var sağlıkla alın kucaklarınıza

Bende oğlumda cok zorlandigimi düşünmüştüm ama bu hamileliğimde daha cok zorlandim ve oğlum doğmadan once herkes uyku uyuyamama sorunundan bahsediyorlardi hamilelik daha rahat diyorlardi ama doğunca vücüt agrilarimdan kurtuldum daha rahat ettim evet uykusuz kaldigim günlerde oldu ama dedigim gibi 5 dk olsada enazindan uyku cok tatli oluyordu
Neyse dediğin gibi sağ salim alalimda kucağimiza da gececek bu gunler.

Leylecim senin bebiş uyumuyor mu bi sıkıntısı mi var yeni doğanlar ilk zamanlar genelde uyurlar .
Gece uyumuyorsa gündüz mutlaka uyuyordur o sırada sende uyu dinlen canim
caım gümndüz uyuyor ama gelen giden beni çok yordu bir oturdularmı maşallah gelenler koltuklara yapışıyor gece de nil uyanık ee ben de korkuyorum ya bir şey olurda görmezseö diye senşn anlayacağın bende uykular haram oldu

Evet bigbabol dan ben de emin olamadiğim için sıralamadim onu, inş kevok da normal yapar da bize de bi cesaret olur.
Millet suniyi aldi ardından sezeryan oldu korktum :KK43: sen suni aldin mi leyloşum
canım ben tamamen suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım hiç yoktu yada ben hissetmedim ama hastaneye gittiğimizde 3 cm açılmam vardı sancı sıfırdı ben yürüdüğüm ve yaz boyunca yüzdüğüm için rahat doğum yaptım tabi niloşda küçük doğdu 2640 gr belki 3000 ve fazlası olsaydı diyorum ama dr sen herhalıkarda rahat doğum yapardın dedi

canım ben tamamen suni sancıyla doğum yaptım kendi sancım hiç yoktu yada ben hissetmedim ama hastaneye gittiğimizde 3 cm açılmam vardı sancı sıfırdı ben yürüdüğüm ve yaz boyunca yüzdüğüm için rahat doğum yaptım tabi niloşda küçük doğdu 2640 gr belki 3000 ve fazlası olsaydı diyorum ama dr sen herhalıkarda rahat doğum yapardın dedi
Leylacim nasilsiniz tatlım

canım ya ben hamileliği çok sevmişim diyeceksin ilk zamanlar hehe benim çok uykum varken diyıorum keşke azıcık daha uyusaymışımm ama bu bebekler çok şirirn ve güzel sevgsi paylaşmama derecesinde psikopatlık yaratan bir duygu yoğunlupu var sağlıkla alın kucaklarınıza
İnşaallah canım ne süreçler stresler yaşadık ikilidir üçlüdür testleri vs çok şükür hep sağlıklı Bebek haberleri alıyoruz Rabbime şükürler olsun sağlıkla büyüsünler inşaallah :KK68:

Odamızın fotosunu atacaktım fikir olsun diye doğum girdi araya anca atabildim :KK46:
Eymen nin odası çok güzel Maşaallah. Güle güle büyüsün oglusun. Bu arada Maşaallah baya sut biriktirmissin. Her paket tek sagmadami çıktı canım. Çünkü benım sutun geliyor az mı çok mu anlamıyorum. Seninkine göre benimki çok az ve bebeğim kuvezde. Arttırmak için nelere dikkat ediyorsun

Ayy canım benim inan aklıma geldim gecen gun, kartopi ve Lady 23 Lady 23 nerelerde die dusundum Allahım yardımcınız olmuş atlatmışsınız. Güle güle büyüt bebişi, zamn buldukca bizleri de unutma.
Yavru kuşlar ben geldim :KK45: Ben bi türlü sifremi hatirliyamadim giris yapamadım sonra pes ettim artik.bir cogunuz dogum yapmışsınız tebrik ederim:KK76: Bizde daha hareket yok regl ağrıları gibi ağrım var ama kızımın yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok:KK46: herkes arayıp duruyor insani strese sokuyorlar sanki dogurdumda sakliyorum:KK67: cok sinirli oldum insallah geçer dogumdan sonra :KK66:

Sormadım çiçeğim, ama çevremden de duyuyorum. Faydası olur, zararı olmaz deniyor. Zaten bnmki mecburiyetten, doktor kullanma derse paraşüte geçmem lazım :KK53:
He he :) cidden senn baska sansin yok :)
Benm sansim olmasa ölürdüm heralde, 12. Kat :)

Back
X