- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Tesekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim canım
Sagol canım. Şoka uğrattı sıpa bizi. Çok hazırlıksız yakalandık cantamiz bile hazır degildiRemyacım senide tebrik ederim senin bebis erkenci çıkmışbizde cocuk dr una karar verdik sayilir tavsiye uzerine ama memnun kalmazsam degistiririm bebislerin dr u cok onemli
Cnm ben hem dr hem bebek hemşireleri herkese sordum lansinoh görünce zaten en iyisi bu dediler silmeye de gerek yokmuş ama bazı markalar var reçeteme de yazmışlar hatta başka bir marka onları muhakkak silmek gerekiyorDenizcim silmeden bebisi direk emziriyomusun. Ben sagarken silmiyorum ama efeyi emzirmeye giderken huylanip yıkıyorum
Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Gözünüz aydin kizlar Allah anali babali büyütsun darisi bize olsunGünaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
Ah canim şu misafirler dediğin gibi gelen kalkmak bilmiyor sen yinede firsat buldukca uyu canim yoksa cok zayif düşer bünyen hastalanirsin dikkat et kendine hala ağrim sizim var de uyu misafirle baskasi ilgilensin kimse yokmu yanindacaım gümndüz uyuyor ama gelen giden beni çok yordu bir oturdularmı maşallah gelenler koltuklara yapışıyor gece de nil uyanık ee ben de korkuyorum ya bir şey olurda görmezseö diye senşn anlayacağın bende uykular haram oldu
Sen de benim gibi doğurmaktan vazgeçtim de.Sorma ya deli ederler insanı
artik annem ve esim haric telefonlari açıyorum kolayini öyle buldum
![]()
Cnmmm tşk ederizzz teyzesiDenizcim cok tebrik ederim bebisini almışsin kucagina darisi başımiza![]()
Canım var mı bir gelişme? Ben de beklemedeyim hala tık yok Ne inatçı çıktı bizim bebeler.Iyi aksamlar 40+3 teyim kizlar doktorum ayin 9undan once dogurmazsan gel dedi dua edermisiniz insallah kendiliginden sancim gelsin diger turlu olabilecekleri dusunemiyorum Allah hepinizin sag salim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin duanizi bkliyorum![]()
Bende sordum doktora oda aynısını söyledi. Ama huylandim işte. Sagarken zaten krem kullanmadan sagamiyorum. Yoksa acıyorCnm ben hem dr hem bebek hemşireleri herkese sordum lansinoh görünce zaten en iyisi bu dediler silmeye de gerek yokmuş ama bazı markalar var reçeteme de yazmışlar hatta başka bir marka onları muhakkak silmek gerekiyor
Senin bebeğin baya erken gelmiş canım. Doğumun nasıl oldu? Yazmıştın sanırım. Okumuştum ama unuttum.Sagol canım. Şoka uğrattı sıpa bizi. Çok hazırlıksız yakalandık cantamiz bile hazır degildi![]()
Yavru kuşlar ben geldimBen bi türlü sifremi hatirliyamadim giris yapamadım sonra pes ettim artik. bir cogunuz dogum yapmışsınız tebrik ederim
Bizde daha hareket yok regl ağrıları gibi ağrım var ama kızımın yeri rahat sanırım gelmeye niyeti yok
herkes arayıp duruyor insani strese sokuyorlar sanki dogurdumda sakliyorum
cok sinirli oldum insallah geçer dogumdan sonra
![]()
Canm belli olmaz ki, bi bakarsin cok kanaman olmus 1-2 saatte değişim yapmak istemişsin o telaşta bi de onun derdine düşmeHastane benden biberon ve kaşık getirmemi istedi. Sütüm gelmezse mama vereceklermiş.
Kullan at çamaşır yanıma 3 tane aldım amameltemcivil paketi almamı önerdi.
Pişik kremi hiç almadım. İhtiyaç duyarsam alacağım. Dolayısıyla hastane çantamda yok.
Normal bekliyoruz. Ama 1 gece hastanede kalacağım. 3 tane yetmez mi?
![]()
YaaaSagol canım. Şoka uğrattı sıpa bizi. Çok hazırlıksız yakalandık cantamiz bile hazır degildi![]()
Bende vazgectim :) 40.hafta yarın doluyorSen de benim gibi doğurmaktan vazgeçtim de.
Gerçi ben gerçekten vazgeçtim.Keyfim yerinde. Doğuma dair bir belirti de yok zaten.
Sanırım 41.haftayı dolduracağım.![]()
Biraz şoke olduğum için kaldıramam diye genel anestezi ile sezeryan oldum canım. İlk üç gün bebisimin cigerlerinde sıkıntı oldu. Şimdi iyi çok şükür. Ama önlem için hafta sonuna kadar hastanede kalcakSenin bebeğin baya erken gelmiş canım. Doğumun nasıl oldu? Yazmıştın sanırım. Okumuştum ama unuttum.
![]()
Haklısınız canım cok uzgunum bende cok ozlemisim sizleriCnmmm tşk ederizzz teyzesiçok mrk ettik seniiii nerelerdesinnn sen kaç kere etiketledik özledikkk çok
![]()
Yarın doktorun ne diyeceğine bağlı, açılma varsa beklerim ama açılma yoksa boşu boşuna suni sancı olayını yaşamak istemiyorum ama bakalım hayırlısı olsun![]()
Bizimki 41 bulmazsa iyi olur 4 kg gecer o zaman
Bende vazgectim :) 40.hafta yarın doluyor![]()
Hosbulduk canım cok sukur hersey yolunda artik burdayimHoşgeldin canım. Uzun süre girmeyince merak etmiştik seni.
Benimki pek parlak değil tatlım. Kesik kesik arada bahsettim ama doğum yapacaklarin morali bozulmasın diye şimdilik anlatmiyorum. Gerçi dogumda bi sıkıntım olmadı benim derdim bebegimdiYaaabende hep kendi dogumumu öyle hayal etmistim ama bizim kız sabırlı çıktı
dr son kontrolde bugün yarın dedi ama tık yok bizde
dogum hikayelerinizi yazdinizmi okumayı cok isterim varsa