- 11 Kasım 2014
- 7.333
- 4.567
- 198
valla allah razı olsun canım bu nasıl iştir anlamadım herkezde sorun oldu hemen hemenBen elimden geldikce ayetel kursi okuyoruum artik hepimiz icin okumaya calisirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla allah razı olsun canım bu nasıl iştir anlamadım herkezde sorun oldu hemen hemenBen elimden geldikce ayetel kursi okuyoruum artik hepimiz icin okumaya calisirim
Teşekkürler, rahatlattınız beniBende ilk gebeliğimde kullanmıştım sıkıntı yapma kendıne
Onu kullanıncada beyaz akıntı geliyo endişelenme sakın
bizdeki siralama da söyle kizlar ben kasim bebegim aralik esim ocak. akrep yay oglak gidiyoruz :)))hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırdenbende yayım nasıpse bebegımde yay olcak
oda guzelmıs her ay bı dogum gunubizdeki siralama da söyle kizlar ben kasim bebegim aralik esim ocak. akrep yay oglak gidiyoruz :)))
ben sabah deılde bu saatlerde dusuyorum uykuya bı yatıyorum gece 2 gıbı uyanıp bı ıkı saat daha oturup yıne uyuyorumBi haftaki istahim yok oldu sanki birsey yiyemiyirum midem bulaniyor istegim de yokk kazik agrim cok ayakta durursam yada arada gidersem sansim oluyor birde sabah yataktan kalmak istemiyorummm var mi boyle olann
Aynen bende öyleyim bırde öğlen oğlanı okula götürüp geliyorum bi yatıyorum almaya gıdene kadar aptal gıbı oluyorum sonradaben sabah deılde bu saatlerde dusuyorum uykuya bı yatıyorum gece 2 gıbı uyanıp bı ıkı saat daha oturup yıne uyuyorum
Sizde rahim agzi yetmezligi mi vardi, ordan hhatırlıyorum galiba adinizibenim bu 6. gebeligim. 3 kaybim var ve hep leke kanama olurdu bu zamana dek. olmadi şükür. ben de dinliyorum kendimi hep![]()
Geçmiş olsun canmbende cocuklugumdan berı gecmeyen ıdrar yolu enfeksıyonu var bı kac zamandırda ılerı derecede bobreklerım kanıyo o derece enfeksıyon bebek ıcın ıyı deıl dıye bılıyorum yarın gıdınce onuda dıycem doktora
hoşgeldın canım Allah sag saglım kucagına almayı nasıp etsın bebısını ne guzel bı evde 3 yay burcu bırdenbende yayım nasıpse bebegımde yay olcak
Aman canım dikkat et kendine ve bebişine
evet canim. ben dehatirladim tam cikaramadimSizde rahim agzi yetmezligi mi vardi, ordan hhatırlıyorum galiba adinizi
İyiyim iyi diyelim iyi olalım mide bulantisindan hallice yaHayırlı akşamlar kızlar nasılsnz
Ben de yaşamıştım gerçekten çok zor..29 saat sancı çektim en şiddetlisi 11-12 saat sürdü öleyim de kurtulayım dedim doğumum da böyle olursa yandım
Ben üzüntüden ağrımı hissedememiştim bileEvet.. Onda sonunda bebeğe kavuşacak olmanın sevinci varken bunda hem üzüntü hem acı. Hiçbiriniz yaşamazsınız umarım nur topu gibi melekleriniz olur.
canım ben doktora gıttıgımde degerımı ölçmedıler ama 2ye katladıysa 800 lerde olmalıydı karından ultrasonla kesem göründübenim hcg tahmini şuan 1500 lerde falan dr gitmek için sabırsızlanıyorum vajinal istemiyorum karından görünmesi için de 5000 falan diyorlar ondan merak ettim..