2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar, merhaba. çok giremiyorum evde iş güç derken zaman geçiyor:KK14:

benim dün karnıma adet sancısı gibi sancılar girdi. kanama lekelenme yok. idrar yolu enfeksiyonum vardı. acaba ilgisi olabilir mi? ve arada vajinanın ön duvarı diyeyim oraya batmalar denk geldi. umarım mühim değildir

süreli tuvalette yaşıyorum. çok mutsuzum kızlar. bu hamileliğim çok uğraştırıyor beni..

canım ıdrarın geldıgı zaman yada yaptıktan sonra sancın oluyomu hıc :S
Ben idrarimi yaparken yaşıyorum onu tam böyle şeyin üst kisminda faln oluyo o batmalarinda normal bence ben olmadığında suphelenmeye başlıyorum içini ferah tut kendini bol bol ayetel kursu oku bebisine

Merhaba, 6 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntı geldi. Doktor progestan verdi. Vajinadan al dedi. Vajinadan kullanan var mı?

Merhaba, 6 haftalık hamileyim. Bugün kahverengi akıntı geldi. Doktor progestan verdi. Vajinadan al dedi. Vajinadan kullanan var mı?
gecmıs olsun canım bana vajınadan bı jel verdı ıcınde progestan varmıs hormon tedavısı ıcınmıs ısmı crinone

Ben idrarimi yaparken yaşıyorum onu tam böyle şeyin üst kisminda faln oluyo o batmalarinda normal bence ben olmadığında suphelenmeye başlıyorum içini ferah tut kendini bol bol ayetel kursu oku bebisine
bende cocuklugumdan berı gecmeyen ıdrar yolu enfeksıyonu var bı kac zamandırda ılerı derecede bobreklerım kanıyo o derece enfeksıyon bebek ıcın ıyı deıl dıye bılıyorum yarın gıdınce onuda dıycem doktora

Ya kizlar ben de kanama devam ediyor ama ara sira geliyor.bi de cok yogun degil. Düşük yapsaydim kesinlikle anlar miydim ki. Düsuk icin bekliyorum sonucta. Adet sancisi kadar bile sanci yok. Acaba cok kucuk oldugu icin mi. 8Mmdi ve icinde bir sey de yoktu sonucta. O yuzden mi acaba hissetmeden dusuruyorum.
Düşükte kan hiç durmuyo ve sancı şiddetli oluyo

canım ıdrarın geldıgı zaman yada yaptıktan sonra sancın oluyomu hıc :S

yok canım yanma olmuyor. çok su içiyorum artık midem bulandı su içmekten. 12 15 arası lökosit görülmüştü ben de 12 13 epitel hücre vardı. yüksek ihtimaal kum.

kızlar, kahve akıntısı ve düşük tehlikesi olma oranımız %80 oldu sanırım. her sayfada kanama, kahve akıntı, gibi konular konuşulmaya başlandı. :KK14::KK43: artık psikolojim bozuluyor :KK43: güzel haberlerle gelin lütfen:KK17:

kızlar, kahve akıntısı ve düşük tehlikesi olma oranımız %80 oldu sanırım. her sayfada kanama, kahve akıntı, gibi konular konuşulmaya başlandı. :KK14::KK43: artık psikolojim bozuluyor :KK43: güzel haberlerle gelin lütfen:KK17:
Allah ızın verırse yarın guzel haberle gelırım canım randevum var yarın lekelenmem gectı

Merhabalar yeni katildim. Bir mol gebelikten sonra yine hamile oldum ve insallah araligin 7 sindedoguracagim benim de dogum gunun 6 aralik esiminki de 8 aralik insallah hepimiz sorunsuz ve saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. Bende coraspin ve progestan kullanuyorum onlem olarak

Back
X