2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
evet canim. ben dehatirladim tam cikaramadim
Tanismiyoruz zaten canim, bende rahim agzi yetmezligi şüphesi oldugundan o topici de okuyorum.oradan görünce tanidim. insallah bu sefer Allah tamamına erdirir de saglikla kavuşuruz yavrularimiza

Ben bu saatlerde hep acıkıyorum kızlar yaa :( Yememeye çalışıyorum ama. 2 saat önce zaten çay yanında da bişeyler yemiştim. Süt içeyim bari :anneadayı:

Sürekli midem bulanıyor, hep uyumak istiyorum, yataktan kalkamıyorum, ne yemek ne ev işi yapabiliyorum. İşe ben değil ölüm gidiyor çünkü sürekli midem bulanıyor, internete bile giremiyorum, ne süt, ne yumurta ne su boğazımdan geçmiyor. Mutsuzum ve korkuyorum. Aynı durumda olan var mı yoksa bir ben mi böyleyim. o_Oo_O:KK17::KK42:Geçsin bu bulantı artık lütfen:KK42:
Aynısı olmasa da bende böyle şeyler yaşıyorum aşırı bulantım var inş atlatıcaz biraz sabır canım

Ben bu saatlerde hep acıkıyorum kızlar yaa :KK43: Yememeye çalışıyorum ama. 2 saat önce zaten çay yanında da bişeyler yemiştim. Süt içeyim bari :anneadayı:
Of bende şimdi ne yesem dıye düşünüyodum
Eşim sadece süt içip yatıyosun gece fena olcan deyınce suçlu çocuklar gıbı sütümü aldım çıktım mutfaktan

Of bende şimdi ne yesem dıye düşünüyodum
Eşim sadece süt içip yatıyosun gece fena olcan deyınce suçlu çocuklar gıbı sütümü aldım çıktım mutfaktan
Gidip abur cubura dadanmaktansa süt içmek hem bize hem de bebişimize faydalı canım.
Ben de içtim geldim, afiyet olsun sana da ;)

kızlar ya benım bete hcg en son bakıldıgında 180di bır daha da bakılmadı cuma gunü kesem görldü çok merak edıyorum düzenli artıyor mu bır aksılık var mı dıye cuma gunu doktor beta hcg ıstememiş :(

benım bulantım baş dönem yok yemek yıyorum yarım saate bır daha acıkıyorum iştahım çok acık karnın şiş ve çok sertleşti sadece hamıelık belirtisi olan memelerım şişti acıyor başka hiç bir belirti yok korkuyorum ya

kızlar ya benım bete hcg en son bakıldıgında 180di bır daha da bakılmadı cuma gunü kesem görldü çok merak edıyorum düzenli artıyor mu bır aksılık var mı dıye cuma gunu doktor beta hcg ıstememiş :KK43:

benım bulantım baş dönem yok yemek yıyorum yarım saate bır daha acıkıyorum iştahım çok acık karnın şiş ve çok sertleşti sadece hamıelık belirtisi olan memelerım şişti acıyor başka hiç bir belirti yok korkuyorum ya
BEnimde ilk hamileligim öyleydi ama bu sefer onunla alakası yok ya mide bulantısı herşey var

kızlar ya benım bete hcg en son bakıldıgında 180di bır daha da bakılmadı cuma gunü kesem görldü çok merak edıyorum düzenli artıyor mu bır aksılık var mı dıye cuma gunu doktor beta hcg ıstememiş :KK43:

ayn durumdayız cnm ben de 7. haftamın içindeyim hiç belirtimyok. bulantı vs de yok. sadece kese göründü 12 gün önce. çarşmba inş gitcem.

canım kese gorundukten sonra betanın onemı kalmıyokı

gunaydın kızlar gercı bana daha gun aymadı doktordan gelınce uyucam ınsallah :D umarım olumlu seyler duyarım

Günaydın kizlar güne yine kahverengi akintiyla basladım hayrolsun insallah göbek cevremde ara ara bicak batmasi gbi agri oluyor.Yataktan cikamiyorum korkudan.:110:

ayn durumdayız cnm ben de 7. haftamın içindeyim hiç belirtimyok. bulantı vs de yok. sadece kese göründü 12 gün önce. çarşmba inş gitcem.
herşey yolunda mı dıye endişelenmekten kendımızı alıkoyamıyoruz. keşke bır ultrason cihazımız olsa şüpelendikce bakarız :-)

Günaydın kizlar güne yine kahverengi akintiyla basladım hayrolsun insallah göbek cevremde ara ara bicak batmasi gbi agri oluyor.Yataktan cikamiyorum korkudan.:110:
canım günaydın göbek çevremde benımde batma oluyor kasıklarımda çok kotu agrıyor. sen iş gun yapma annen yakınca ya ona gıt ya cagır uzan yat dinlen ben burda çok okudum lekelenmesı olan zamnala geçiyo biliyorum ınsanın canını sıkıyor ama takmamaya çalış

canım günaydın göbek çevremde benımde batma oluyor kasıklarımda çok kotu agrıyor. sen iş gun yapma annen yakınca ya ona gıt ya cagır uzan yat dinlen ben burda çok okudum lekelenmesı olan zamnala geçiyo biliyorum ınsanın canını sıkıyor ama takmamaya çalış
Psikolojisi bozuluyor insanin ya wcye gitmeye korkar oldum bildigin kahverengi kan renginde değil bazen akinti bazen leke seklinde.Aynen ya annem gelir birazdan iyiki varlar sagolsunlar.

Günaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis:KK71:

Canım Günaydın bende dün ultrason a girdim doktor kesenin üst kısmında kanama gördü progestan verdi onu kullanıyorum kahverengi lekeler olabilir dedi bi kaç güne dün başladım kullanmaya doktora göründun mu bunun için ?

Back
X