2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canım Günaydın bende dün ultrason a girdim doktor kesenin üst kısmında kanama gördü progestan verdi onu kullanıyorum kahverengi lekeler olabilir dedi bi kaç güne dün başladım kullanmaya doktora göründun mu bunun için ?
Evet canm bende günde 2 tane kullaniyorum progestan.Göründüm kalbi kesesi herseyi guzeldi ama insan korkuyor ister istemez.

Tanismiyoruz zaten canim, bende rahim agzi yetmezligi şüphesi oldugundan o topici de okuyorum.oradan görünce tanidim. insallah bu sefer Allah tamamına erdirir de saglikla kavuşur anladim kac huz yavrularimiza
Günaydın kızlar Nasılsıniz ? Benim gibi ise giden var mı sabahın köründe hamis hamis:KK71:
ben üç dalika sonra derse girecegim:)

Evet canm bende günde 2 tane kullaniyorum progestan.Göründüm kalbi kesesi herseyi guzeldi ama insan korkuyor ister istemez.

Seni çok iyi anlıyorum bende korkuyorum daha kalp atışını bile duymadım ben önümüzdeki çarşambaya duyucam inş. Bi sorun olmaz sağ salim alırız kucagimiza

Seni çok iyi anlıyorum bende korkuyorum daha kalp atışını bile duymadım ben önümüzdeki çarşambaya duyucam inş. Bi sorun olmaz sağ salim alırız kucagimiza
Aynıyız canım bende hala kalp atışlarını duyamadım tospiklerimin. önumuzdeki çarşamba gidicem bende.inşallah gümbür gümbür gelir o kalplerin sesi :)

ultrasonikeannn, post: 40605149, member: 429850"]aynen cnm :):) ama ultrasona fazla girmek de iyi değil diyorlar..[/QUOTE]
ultrasonun hiçbir zararı yok,yüksek frekansli ses dalgaları kullanılıyor.doktorlar uydurmustur bunu kesin hergün gidip durmayalim diye:KK48:esimin isyerinde mini ultrason var büyüsün biraz bebeğim,akşamları tvye bağlayıp seyredicez

Aynıyız canım bende hala kalp atışlarını duyamadım tospiklerimin. önumuzdeki çarşamba gidicem bende.inşallah gümbür gümbür gelir o kalplerin sesi :)

O zaman çarşamba günü hayırlı haberlerle gelicez allahın izniyle pozitif olalım pozitif olsun hersey :KK49:

Back
X