- 9 Nisan 2015
- 81
- 31
- 288
- 44
teşekkür ederim canım hemen deniyorum:))Kişisel Bilgiler yazan yeri tıklayın profil ayarlarında. Muhtemel doğum tarihi olan bölümü doldurup kaydet yapın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım hemen deniyorum:))Kişisel Bilgiler yazan yeri tıklayın profil ayarlarında. Muhtemel doğum tarihi olan bölümü doldurup kaydet yapın
Olmuş olmuşteşekkür ederim canım hemen deniyorum:))
Internette neler goruyorum can atiyorum almak icin ama kahve lekelerle ugrasmaktan birseyler almak ikinci plan oluyor :))bebişe birşeyler almak için can atan sadece ben miyim ki??
Allahin izniyle ya insallah atlatiriz evden cikmiyorum gerekirse 1 ay cikmam yeterki iyi olsunlaraynen canım ben bıraktıydım progestanı yenıden basladım sımdı of ya bı atlatsaydık su donemlerı
selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
Tahmin ettim canm 11 mm de iyi maşallahh bebişlerimizeElim sürçmüş canım :) 11 mm yazacaktım kaza olmuş :)
sabır diye diye oturuyorum popomun üstünde :) zavallı biizzzInternette neler goruyorum can atiyorum almak icin ama kahve lekelerle ugrasmaktan birseyler almak ikinci plan oluyor :))
duymustum 2 gun once ama cok derındendı canım bugun cok gucluydu cok sukur onumuzdekı randevu 3 hafta sonraCnmm çok sevindim şimdi rahat olabilirsin kalp atislarinida duydunn
hepimizinkine inşallaahh :)Tahmin ettim canm 11 mm de iyi maşallahh bebişlerimize![]()
evet canım senin sayende daha uğraşmıştım ama bulamamıştım. tekrar teşekkür ederim. hepimizin hamileliği bu takvimdeki gibi sağlıklı normal ilerlesin ve bizler sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi:))Olmuş olmuş![]()
ne kaydı gı :Skızlar su devlet hastanesi işini ben anlamadım nasıl ve neden kayıt olmamız gerekiyor
Çok iyi canım nazar değmesin maşallahGünaydın kızlar
Sonunda gecikmeli de olsa 2. kan sonucumu öğrendim
14 nisan 47,79
16 nisan 107
İyi mi sizce![]()
Ayva ve leblebi denemeni tavsiye ederm benm kurtarıcılarmSu bulantilara iyi gelecek onerileriniz var mi cubuk kreker disinda
duymustum 2 gun once ama cok derındendı canım bugun cok gucluydu cok sukur onumuzdekı randevu 3 hafta sonra
BN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM Bİ NEVİ DEVLETE BİLDİTİYOR ÇOCUĞU toplamda 4 kez çağıracakmş zaten 20.haftada tetenoz aşısı yapacağım dedi yine gidip bildirmekten zarar gelmezne kaydı gı :S
bendende geldı canım dusuk rıskı olabılıyo kanama progestan ıcmeye basladım yenıdenCnm bendende kahve rengi leke geldi normalmi acaba saat 1 de doktoru arıcam bakalım ne dicek