- 13 Nisan 2014
- 519
- 192
- 43
Benjn de bugun 11 mm olmus :)Elim sürçmüş canım :) 11 mm yazacaktım kaza olmuş :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benjn de bugun 11 mm olmus :)Elim sürçmüş canım :) 11 mm yazacaktım kaza olmuş :)
he saglık ocagına onu bılıyorumda daha ayagım cekıp gıdemedım aşı zamanına daha cok var nasılsa bı ara gıtmem lazım gebelıgı bıldırmek gerekıyoBN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM Bİ NEVİ DEVLETE BİLDİTİYOR ÇOCUĞU toplamda 4 kez çağıracakmş zaten 20.haftada tetenoz aşısı yapacağım dedi yine gidip bildirmekten zarar gelmez
maşşallah Allah bebegını bagıslasın canım. bu ne ya hemen hemen hepımızde lekelenme kanama oldu ben bu işten bişey anlamadımkızlarrr doktordan geldım
6 haftalık bebişimiz fotosunu aldık
derinden kalp atışınıda duyduk ayy değişik oldum valla
hafıf kanama var dıye iğne olucam bugün
Ayh çok sevindim canım kaç mm miş bebiş :))selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
he saglık ocagına onu bılıyorumda daha ayagım cekıp gıdemedım aşı zamanına daha cok var nasılsa bı ara gıtmem lazım gebelıgı bıldırmek gerekıyo
cok saol canım 6.1 mm olmus teyzesı ama kalbı bı guclukı sukurler olsun güp güp atıyodu doktordan gelınce hafıf lekem olmustu sımdı baktım oda gecmıs leke benle alay edıo bende sımdı onla etmeye başladım adını lekoş koydumAyh çok sevindim canım kaç mm miş bebiş :))
sakın ol canım ınsallah yarın guzel haberlerını duyarızmerhaba kızlar ben de yarın bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr a gidecektim sabah hastaneden aradılar dr hanımın yarın ameliyatı var sizin randevunuzu pazartesiye alalım diye tabi bende şarteller attı ben zaten bugüne kadar zor beklemişim bi de pazartesiye kadar bekle diyolar bana sinirlendim bende hastaneyi değiştiriyorum hisar hastanesine randevu aldım yarın sabah gidicem inş hayırlı haberlerle gelirim![]()
hayırlı olsun canım Allah saglık uzun omur versın evlatlarına ben 6 haftalıkken duydum cok sukurMrb bayanlar allah nasip ederse bende aralık ayında 2. Kez anne olacağım.sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
cok saol canım 6.1 mm olmus teyzesı ama kalbı bı guclukı sukurler olsun güp güp atıyodu doktordan gelınce hafıf lekem olmustu sımdı baktım oda gecmıs leke benle alay edıo bende sımdı onla etmeye başladım adını lekoş koydum![]()
aynen canımhhahhah lekeş mu cok iyi keltoş gibi
Maşallah yavruya :)Benjn de bugun 11 mm olmus :)
doktorumda benım gıbı çatlak azcıkhhahhah lekeş mu cok iyi keltoş gibi
Çok teşekkür ederimmÇok iyi canım nazar değmesin maşallah
Aaaa durduk yere korkuttular desenehepimizinkine inşallaahh :)
devlet hastanesinde kalp atışını duyamamamıza ne demeli peki??
sakın ol canım ınsallah yarın guzel haberlerını duyarız
:)))) Görümcem hamileyken bitkisel boya kullanmisti biseyde olmadi.Kına taşi varmis ya siyah kına onu yapsak daha sonra saclari actirmak zorunda kalirizdoktorumda benım gıbı çatlak azcıkbenım saclarım pembe kırmızı cok akıyo yıkanınca doktora sordum bebege zararı olurmu boyasam dıye olur dedı eyvaahh dedım
eyvah ya boyle pamuk şeker gıbı gezcen dedı
![]()
benım rengımın bıtkıselı yok malesef:)))) Görümcem hamileyken bitkisel boya kullanmisti biseyde olmadi.Kına taşi varmis ya siyah kına onu yapsak daha sonra saclari actirmak zorunda kalirizCidden leke bizle dalga geciyo kendimi cok iyi hissedince oluo nedense
![]()