2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
BN SAĞLIK OCAĞINA GİTTİM Bİ NEVİ DEVLETE BİLDİTİYOR ÇOCUĞU toplamda 4 kez çağıracakmş zaten 20.haftada tetenoz aşısı yapacağım dedi yine gidip bildirmekten zarar gelmez
he saglık ocagına onu bılıyorumda daha ayagım cekıp gıdemedım aşı zamanına daha cok var nasılsa bı ara gıtmem lazım gebelıgı bıldırmek gerekıyo

kızlarrr doktordan geldım
6 haftalık bebişimiz fotosunu aldık
derinden kalp atışınıda duyduk ayy değişik oldum valla
hafıf kanama var dıye iğne olucam bugün
maşşallah Allah bebegını bagıslasın canım. bu ne ya hemen hemen hepımızde lekelenme kanama oldu ben bu işten bişey anlamadım

Mrb bayanlar allah nasip ederse bende aralık ayında 2. Kez anne olacağım.sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?

selam kızlar hamılelık takvımı ekleyebıldım sonunda tahmını dogum 12 aralık bebegım cok ıyıymıs cok sukur kalp atısı cok guçluydu 3 hafta sonra yenıden kontrolum var bakalım hayırlısı ama eve gelınce cok hafıf yıne leke geldı
Ayh çok sevindim canım kaç mm miş bebiş :))

merhaba kızlar ben de yarın bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr a gidecektim sabah hastaneden aradılar dr hanımın yarın ameliyatı var sizin randevunuzu pazartesiye alalım diye tabi bende şarteller attı ben zaten bugüne kadar zor beklemişim bi de pazartesiye kadar bekle diyolar bana sinirlendim bende hastaneyi değiştiriyorum hisar hastanesine randevu aldım yarın sabah gidicem inş hayırlı haberlerle gelirim:KK46::nazar:

Ayh çok sevindim canım kaç mm miş bebiş :))
cok saol canım 6.1 mm olmus teyzesı ama kalbı bı guclukı sukurler olsun güp güp atıyodu doktordan gelınce hafıf lekem olmustu sımdı baktım oda gecmıs leke benle alay edıo bende sımdı onla etmeye başladım adını lekoş koydum :D

merhaba kızlar ben de yarın bebeğimin kalp atışlarını duymak için dr a gidecektim sabah hastaneden aradılar dr hanımın yarın ameliyatı var sizin randevunuzu pazartesiye alalım diye tabi bende şarteller attı ben zaten bugüne kadar zor beklemişim bi de pazartesiye kadar bekle diyolar bana sinirlendim bende hastaneyi değiştiriyorum hisar hastanesine randevu aldım yarın sabah gidicem inş hayırlı haberlerle gelirim:KK46::nazar:
sakın ol canım ınsallah yarın guzel haberlerını duyarız

Mrb bayanlar allah nasip ederse bende aralık ayında 2. Kez anne olacağım.sizler kalp atışlarını kaçıncı haftada duydunuz?
hayırlı olsun canım Allah saglık uzun omur versın evlatlarına ben 6 haftalıkken duydum cok sukur

cok saol canım 6.1 mm olmus teyzesı ama kalbı bı guclukı sukurler olsun güp güp atıyodu doktordan gelınce hafıf lekem olmustu sımdı baktım oda gecmıs leke benle alay edıo bende sımdı onla etmeye başladım adını lekoş koydum :KK70:
:-) hhahhah lekeş mu cok iyi keltoş gibi

doktorumda benım gıbı çatlak azcık :KK70: benım saclarım pembe kırmızı cok akıyo yıkanınca doktora sordum bebege zararı olurmu boyasam dıye olur dedı eyvaahh dedım :KK70: eyvah ya boyle pamuk şeker gıbı gezcen dedı :KK70:
:)))) Görümcem hamileyken bitkisel boya kullanmisti biseyde olmadi.Kına taşi varmis ya siyah kına onu yapsak daha sonra saclari actirmak zorunda kaliriz :cool: Cidden leke bizle dalga geciyo kendimi cok iyi hissedince oluo nedense :KK31:

:)))) Görümcem hamileyken bitkisel boya kullanmisti biseyde olmadi.Kına taşi varmis ya siyah kına onu yapsak daha sonra saclari actirmak zorunda kaliriz :cool: Cidden leke bizle dalga geciyo kendimi cok iyi hissedince oluo nedense :KK31:
benım rengımın bıtkıselı yok malesef :D neyse 3 ayı doldurunca doktoru kandırırım ben :D o lekeye bende gıcık oldum tam oh hersey yolunda dıyorum pat ortaya cıkıo

Back
X