2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Çok kotu o ya bi komşumuz un annesi yılan öldürmüş komsumuza hamileyken. Yılanın dili dışarda kalmis sağ tarafta kadın devamlı dilini sağ tarafa çıkarıp isiriyordu çok acayip şeyler dikkat etmek gerekiyor heleki simdi çilek mevsimi
aynen canım ınsallah değmemısımdır bı yerıme bılmeden gecen cılek aldım :S aslında derlerkı topraga bakcakmıssın cocuk o zaman cok guzel olurmus

hmm sağol canım benim 5 gün kaydı o zaman
şimdilik bebeklerımız cok mınık oldukları ıcın tarıhler yanıltabılır canım azcık daha buyuyunce tam tarıhlerımızı bılırız sağlıkla gelsınlerde oncelıkle benımkının tarıhı ınsallah degısmez ya cok hosuma gıttı 12 12 2015

aynen canım ınsallah değmemısımdır bı yerıme bılmeden gecen cılek aldım :S aslında derlerkı topraga bakcakmıssın cocuk o zaman cok guzel olurmus
Ayyy korkarım benim bebişimin ağzı yüzü çilek gb kıpkırmızı olacak..
zira kuzum istedikçe çilek yiyorum ağzım burnum kıpkırmızı oluyor tabi sanki kaçıran varmış gibi pfffff

Ayyy korkarım benim bebişimin ağzı yüzü çilek gb kıpkırmızı olacak..
zira kuzum istedikçe çilek yiyorum ağzım burnum kıpkırmızı oluyor tabi sanki kaçıran varmış gibi pfffff
ellerın onemlı canım ellerini hıc bı yerıne surmemen lazım yıkamadan hanı onu yerken bı yerın kaşınsa dalgınlıkla kaşısan o sekılde oluyo lekeler aslında çilegı dudaklarımıza sursek kıpkırmızı dudaklı olurlarmı :D

ah aslında tam adetımı bılsem onceden yapabılıyodum tam dogum yapcagım gunu hesaplayabılıyodum buyuk oglumda yapmıstım kucuktede yapmıstım ama velet 8 gun erken gelmıstı :KK70:
NASIL HESAPLIYORDUN CANIM BENIM SAT 8 MART CUMA GUNU DOKTOR 5 HAFTALIK DEDI

Ben hamileliğimin ilk günlerinde tabi hamile olduğumu bilmiyordum canım nasıl toprak istiyor meğer kanım düşükmüş ama toprağa bakınca güzel olacağını ilk defa duydum

canım gun olarakta saydım hafta olarakta saydım 6 aralıkta dogum yapcagın cıktı ama sımdıkı sıstemde ultrasona gore ayarlıyolar
:) HIC HAYAL ETTIGIM BIRSEY DEGILDI KISIN DOGUM YAPMAK AMA KISMET YETERKI SAGLIKLI OLSUN YETERKI BIR AN ONCE KALBINI DUYAYIMM.HERKESE SOYLEMEK ICIN SABIRSIZLANIYORUM.

Ben hamileliğimin ilk günlerinde tabi hamile olduğumu bilmiyordum canım nasıl toprak istiyor meğer kanım düşükmüş ama toprağa bakınca güzel olacağını ilk defa duydum
vucuttakı eksıklıgı ınsan aşerme olarak goruyo bı oncekı bebegımde bende sureklı hacısakır sabun kokluyodum elımden gelse yıycek derecede cok duydum duvarın sıvasını yıyen kadınları toprak yıyen kadınları

:) HIC HAYAL ETTIGIM BIRSEY DEGILDI KISIN DOGUM YAPMAK AMA KISMET YETERKI SAGLIKLI OLSUN YETERKI BIR AN ONCE KALBINI DUYAYIMM.HERKESE SOYLEMEK ICIN SABIRSIZLANIYORUM.
ınsallah canım bugunlerde duyarsın kontrolun varsa bende kısın dogum yapmak ıstemıyodum ogullarımda soguk havada dogdular hanı bebeklerın ılk zıbını varya ben sıcakta dogum yapıp sadece o zıbınla mınıcık kucagımda tasımayı cok ıstıyodum nasıp olmadı saglıklı olsunda kısın gelsın bıde 3 ayını atlatana kadar kımseye deme canım oyle nazar oluyolarkı sadece aıle buyuklerıne soyle 3 ayını atlatınca soylersın arkadaslarına felan

vucuttakı eksıklıgı ınsan aşerme olarak goruyo bı oncekı bebegımde bende sureklı hacısakır sabun kokluyodum elımden gelse yıycek derecede cok duydum duvarın sıvasını yıyen kadınları toprak yıyen kadınları
bende hamile olmadan once duvar sivasi toprak silgi kalem ucu cira yemedigim sey yoktu sonra hamilelik dusunuce tedaviye basladim denir eksikligine bagli kansizliktan mis

ınsallah canım bugunlerde duyarsın kontrolun varsa bende kısın dogum yapmak ıstemıyodum ogullarımda soguk havada dogdular hanı bebeklerın ılk zıbını varya ben sıcakta dogum yapıp sadece o zıbınla mınıcık kucagımda tasımayı cok ıstıyodum nasıp olmadı saglıklı olsunda kısın gelsın bıde 3 ayını atlatana kadar kımseye deme canım oyle nazar oluyolarkı sadece aıle buyuklerıne soyle 3 ayını atlatınca soylersın arkadaslarına felan
CUMA GITTIM ISTE TAHLIL YAPTI BIR SURU BIR HAFTA SONRA GEL DEDI.ACELE ETMEKTE ISTEMIYORUM ASLINDA NEAKADAR GEC OLSA KALP ATISINI DUYMAK ICIN DAHA IYI AMA .ARTIK HAMILE OLDUGUMA EMIN OLMAK ISTIYORRUM..NEYSE ARTIK 9.AYI AGUSTOSTA OLMAKTAN DAHA IYIDIR NE DERSINNNN :)

bende hamile olmadan once duvar sivasi toprak silgi kalem ucu cira yemedigim sey yoktu sonra hamilelik dusunuce tedaviye basladim denir eksikligine bagli kansizliktan mis
aboo kalem ucu bende cok yıyodum eskıden tuhaf gelcek ama bı arada çay bardagı yıyodum ısırA ısıra :D cok sukur gectı

CUMA GITTIM ISTE TAHLIL YAPTI BIR SURU BIR HAFTA SONRA GEL DEDI.ACELE ETMEKTE ISTEMIYORUM ASLINDA NEAKADAR GEC OLSA KALP ATISINI DUYMAK ICIN DAHA IYI AMA .ARTIK HAMILE OLDUGUMA EMIN OLMAK ISTIYORRUM..NEYSE ARTIK 9.AYI AGUSTOSTA OLMAKTAN DAHA IYIDIR NE DERSINNNN :)
tabıkı tam sıcakta dogumda zor ama yınede zorlancaz hamılelıgımızın ortası yaza gelcek o koca gobeklerle gezerken :D sureklı dus bol sıvı tuketımı bol wc :D yakında bulantıların başlayınca anlarsın hamıle oldugunu :D

Hamilelikte kabızlık için ilaç kullanan var mi arkadaşlar
ben ilac deılde cok tıkanırsam karnım agrıycak duruma geldıgınde lagman yapıyorum canım sakın sınamekı felan ıcmeyın rahımde kasılma yapıyomus ıyı deılmıs

tabıkı tam sıcakta dogumda zor ama yınede zorlancaz hamılelıgımızın ortası yaza gelcek o koca gobeklerle gezerken :KK70: sureklı dus bol sıvı tuketımı bol wc :KK70: yakında bulantıların başlayınca anlarsın hamıle oldugunu :KK70:
YA HIC SORMA BULANTIM BAS DONMEM FALANDA YOK 54 KILOYUM VE COK ISTAHLI BIR INSANDIM SIMDI ISTAHIM 2 KATINA CIKTI

Back
X