- 29 Mayıs 2014
- 791
- 482
- 123
bende bugün 7+2 yada 3 olmam gerekiyor. randevum haftaya günler de gecmek bilmiyorBugün 7+4 üm canm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugün 7+2 yada 3 olmam gerekiyor. randevum haftaya günler de gecmek bilmiyorBugün 7+4 üm canm.
Doktoru arıyorum ulaşamıyorum ya dün biraz temizlik yaptım ondan mi oldu acaba bikere geldi o leke daha gelmedi :/
Sevindim canım inş onuda atlatırsın bir an önce benmde 6+5 ken 4 mm di çok merak ediorum ne kdar oldu şuan 7+5 imBugün 7+1.. daha once kanamam ilmustu kipkirmizi ve bir gun boyunca.. oyuzden icerde kan toplamasi var kesenin ustune akmis. Onu gozetim altinda tutmamiz gerek dedi o haric hersey yolunda sukur
evet canım ümraniyedeki hisarCnm umraniyede ki Hisar hastanesinemi gıdıceksın ?
cnm benim dr direk vajinadan fitil gibi kullan dedi gerçi benimki ikiz olunca önlem amaçlı ama bi dr sor istersen fitil gibi kullanayım mi diyeKızlar bu progestan beni mahvetti kullananlar da da böyle yapıyor mu acayip bi baş dönmesi yaşıyorum. Is yerindeyim bide baya etkiledi beni. Nasıl kullancam ben bunu..(
sende mi oraya gidiyorsun yoksaCnm umraniyede ki Hisar hastanesinemi gıdıceksın ?
6+3 cıktık canım ultrasonda doktora 1 hafta gerı oldugunu soyledım gec dollenmedır meraklanma dedı
al benden de o kadar cnm benmkiler 5 gün gerideydi normalde 7+6 olmam gerekirken bugün daha 7+1 imSevindim canım inş onuda atlatırsın bir an önce benmde 6+5 ken 4 mm di çok merak ediorum ne kdar oldu şuan 7+5 im
6+3 cıktık canım ultrasonda doktora 1 hafta gerı oldugunu soyledım gec dollenmedır meraklanma dedı
daha gelmedıyse telas yapma canım progestanını ıc su 3 ay bırak dagınık kalsın bebegınden degerlı deıl ya kızDoktoru arıyorum ulaşamıyorum ya dün biraz temizlik yaptım ondan mi oldu acaba bikere geldi o leke daha gelmedi :/
oy buymustur o maşşallah bende 3 hafta sonra gıtcem ama nasıl dayancam gormeden bılmıyorumEvrt canım olabilir hiç sıkma canını bana da testlerde sorn çıkmaynca kanama da yok bir ay sonra gel dedi merak ediyorum kaç mm oldu büyüdü mü
aynıyız canım benımde 7+2 olması gerekırken 6+3 cıktı ya senın ya benım tahmını dogum tarıhınde sorun var benımkı ultrason kagıdında yazıo aynı gun dogum yapcaz senle ınscanım benımde 7+2 olmam gerekirken doktorun hesabına göre geç yumurtlama nedeniyle 6+3 üm bugün.
sıkıntı yapma normalmiş![]()
Tüh ya o bulantıyı iyi bastırıyor üzüldüm şimdi leblebiyi dene bariben burda ayva bulamadim.ayva ayva diye bagiriyorum hicbiryerde yok ama
bu donemde aşersemde ayva yemem benTüh ya o bulantıyı iyi bastırıyor üzüldüm şimdi leblebiyi dene bari
ya inan benmki mecburiyet bulantıma iyi geliyor ama bunu ilk kez duydum bana gamzeli olur dedilerbu donemde aşersemde ayva yemem bencocuk tüylu oluyo kımı ınsan ınanmıyo ama teyzem aşerme donemınde gogsune çilek surmustu kuzenımın gogsunde çilek lekesıyle dogdu
aynıyız canım benımde 7+2 olması gerekırken 6+3 cıktı ya senın ya benım tahmını dogum tarıhınde sorun var benımkı ultrason kagıdında yazıo aynı gun dogum yapcaz senle ıns
cnm benim dr direk vajinadan fitil gibi kullan dedi gerçi benimki ikiz olunca önlem amaçlı ama bi dr sor istersen fitil gibi kullanayım mi diye