2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
daha gelmedıyse telas yapma canım progestanını ıc su 3 ay bırak dagınık kalsın bebegınden degerlı deıl ya kız
Bana o ilac dan vermemişti doktor cuma günü gidicem kalp atışları icin sorarım cnm kayinvalidem geldi onun için yaptım saolsun hiç bişeye el sürmez :(

YA HIC SORMA BULANTIM BAS DONMEM FALANDA YOK 54 KILOYUM VE COK ISTAHLI BIR INSANDIM SIMDI ISTAHIM 2 KATINA CIKTI
ye ye kılon yokmus senın 10 12 kıloya kadar cıkma şansın var :D ben tombulum o yuzden en fazla 7 8 kılo almam gerekıyo ama zor malesef bulantım olsada yıyorum :S

Bana o ilac dan vermemişti doktor cuma günü gidicem kalp atışları icin sorarım cnm kayinvalidem geldi onun için yaptım saolsun hiç bişeye el sürmez :KK43:
hahah o kaynanayı odunla kovalarım :D gelırse gelsın gebe oldugunu bılıyo halsızım de otur nıye temızlık yapmadınmı dıycek sen sımdı herseyden once karnındakını dusun canım Allah korusun kaybetsen senden cokmu uzulcek sankı

kızlar, ben rüyamda 2 dir erkek bebek görüyorum. oğlum mu olacak ne o_O totemim olsun diye profil resmimi kız yaptım valla:p hamileliğimin 3. haftasında dikiş iğneleri gördüm rüyamda. 3 5 gün sonrada erkek bebeğim olmuş çok zeki bir çocukmuş 6 aylık fln. rüya tabirlerine baktım o arada da dikiş iğnesinede baktım. kız bebek demekmiş. bu rüyaların bir anlamı var mı?

kızlar, ben rüyamda 2 dir erkek bebek görüyorum. oğlum mu olacak ne o_O totemim olsun diye profil resmimi kız yaptım valla:p hamileliğimin 3. haftasında dikiş iğneleri gördüm rüyamda. 3 5 gün sonrada erkek bebeğim olmuş çok zeki bir çocukmuş 6 aylık fln. rüya tabirlerine baktım o arada da dikiş iğnesinede baktım. kız bebek demekmiş. bu rüyaların bir anlamı var mı?
senın kızın olcaaaakk basından berı dıom sana :D gorceksın Allah ızın verırse 2 ay sonra

Ben pek inanmıyorum ya:KK48: Heryerin farklı demek bizde de ayvaya gamzeli diolar
rahmetlı annem bana cok kızardı bişeye dokununca sakın bı yerıne surme dıye bazı ınsanların kollarında yuzunde kırmızı lekeler oluyo az buz deıl yuzunun yarısı kırmızı o zaman derdı annesı cıger dograyıp yuzune surmus dıye cok deısık seyler var

hahah o kaynanayı odunla kovalarım :KK70: gelırse gelsın gebe oldugunu bılıyo halsızım de otur nıye temızlık yapmadınmı dıycek sen sımdı herseyden once karnındakını dusun canım Allah korusun kaybetsen senden cokmu uzulcek sankı

Evet öyle de canm kimseyi arkamdan konuşturmak istemiyorum 1 akşam kalıp gidicek ıstemıyorum da kalmasını.

senın kızın olcaaaakk basından berı dıom sana :KK70: gorceksın Allah ızın verırse 2 ay sonra

valla senin hislerine güveniyorum nedense. hislerin kuvvetli mi elif:KK36: ay kız olsa tam istediğim gibi 1 oğlum 1 kızım olacak. ohh yemede yanında yat.

bu arada o çilek yersen leke olur vs.. olayını bizzat yaşamışım. annem bana hamileyken çilek yiyim ensesine vurmuş elini, çimdi tam enseme doğru kırmızı bir lekem var. annem bunu yaprken şaka olsun diye yapmış. hatta ensesine vurmuş ki nasıl olsa kız olacak saçıyla kapatır demiş. ama inanmadan yapmış:KK70:

valla senin hislerine güveniyorum nedense. hislerin kuvvetli mi elif:KK36: ay kız olsa tam istediğim gibi 1 oğlum 1 kızım olacak. ohh yemede yanında yat.

bu arada o çilek yersen leke olur vs.. olayını bizzat yaşamışım. annem bana hamileyken çilek yiyim ensesine vurmuş elini, çimdi tam enseme doğru kırmızı bir lekem var. annem bunu yaprken şaka olsun diye yapmış. hatta ensesine vurmuş ki nasıl olsa kız olacak saçıyla kapatır demiş. ama inanmadan yapmış:KK70:
valla soyle solım canım oncekı gebelıgımde kızımın olcagını hıssetmısyım hatta hastalıgını ogrencegım gunde problem oldugunu hıssetmıstım doktora gıdıp kotu sey duycagımı ve sendede hıssedıyorum ınsallah dogru cıkar bu hıssımde senın kızın olcak. bende hamıleyken gül koklamıstım oglumun goz kapagında kırmızı leke vardı buyuyunce gectı cok sukur kucuk oglumdada meraktan patates soyarken :d elıme akan suyu bacagıma degdırmıstım aynı parmagımın ızı var cocugun bacagında :S kahve rengı leke

Oyüzden kendim yapıyorum cnm :) allahtan uzaklara 3 ayda bi gelio bi aksam kalıo :)) idare ediyorum napimm inşallah doğumda kalmaz yanımda heralde cinnet geciririm:KK70:
kendı annen gelırse ona gerek kalmaz dıycem ama torun sevdasına gelır gıbı gelıyo bana :D Allah yardımcın olsun

ben ilac deılde cok tıkanırsam karnım agrıycak duruma geldıgınde lagman yapıyorum canım sakın sınamekı felan ıcmeyın rahımde kasılma yapıyomus ıyı deılmıs
Bana magnes calsinee diye bi ilaç vermişti kadın dogumcu da hamilelikte kullanilmama li ilk üç ay dio kafam karıştı ondan

Back
X