• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canim hayirlisi olsun akademide suit var mi bilmiyorum teklif etmediler. dogum 650 tl ben ben bir gun fazla kaldim bi gun de kasilma vardi oncesi gun yattim 850 tl. spinal sezaryen canim. oda susu ve dogum fotocusunu biz ayarladik.dahil degil
çok teşekkürler. biz de 725 miş. süit e +500 dediler,vazgeçtik.yarın doğum hayırlısıyla.

Arkadaşlar cok şükür meleğim dogdu sezeryan ile inanın anlattıkları gibi degil çok rahatti sondayi takarken cikartirken bele vurulan igne inanın hic acimiyor içiniz rahat etsin ameliyatta hicbirsey hissetmiyorsunuz bebegimi gorunce sadece ağladım oglen 12 de dogdu sadece ayağa kalkınca dikislerim agiriyor

Gözün aydın canım, sağlıkla sıhhatle büyüt bebişi :)

Canım
Canım hayat çok zor ve boş her şeyin bittiği yerdeyim son sözü yaşadım bir varsın bir yoksun babamı yolcu ettim çok özledim sesini kendisini şimdi annemleri bekliyorum memleketten şimdiden çok kıskanıyorum anne ve babası yanında olanları kıymetini bilin istedim çok şanslılar benim babam torununu goremedi bende babamın mezarını

Babanı kaybetmişsiniz snrm sermincim Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, biliyorum zor ama bebeğin için güçlü dur ltfn

Günaydın kızlar
Nihayet kavuştuk birbirimize.
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
Son zamanlarda internette neredeyse sadece aralık annelerine giriyorum diyebilirim. O da olmayınca 2 gündür kendimi boşlukta hissettim. Neyse ki hafta sonu misafirim vardı da zaman geçti.

Selam kizlar kasim ayini bitirdik nirmalde kasim annesiyim ama bebek hala gelmedi bnde aralik annesi olacam herhalde :KK42:
Bizim aralık anneleri hep kasım annesi oldu. Senin tersi olmuş. ;) Beklenen doğum tarihin ne zamandı? Şimdi kaç haftalık oldun?

Ayy aslı bi alemsin kız :)
Dun doktorum bana nasilsin dedi, ben de "sancim yok, belim ağrimiyo, akıntim yok, sürekli yürüyorum hic agrim yok, brz fazla iyiyim" dedim, kadin güldü bana, olsa dert olmasa dert dedi :))
Herkes ayni olmaz, illa olmasi gerekmiyo dedi

Ay bende öyle olsam keşke. :KK70:
Gündüzler iyi de geceler fena. Kemik ağrısı ve tuvalet beni bitiriyor.
Cumartesi akşamı da tiyatroya gittim. Evden çıkana kadar kaç kere tuvalete gittim bilmiyorum. Pantolonumu da yeni yıkamıştım. Giyene kadar canım çıktı. :KK70:
Eşime de bu akşam doğumdan önce gezmek için son çıkışım, izne ayrılınca doktor ve doğum dışında evden çıkmayacağım dedim. Pijamalarımla mis gibi takılıyorum evde. :KK70:

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa birşey sorucam normalde bebeğim iki hafta önden gidiyor ama sat a göre olur bunun doğumla alakası yok diyorönden gitmesinin. neyse şunu sormak istiyorum şuan 35+3 deyim yani 36. haftanın içerisindeyim. 1 ocak görünüyor doğum sat a göre . asıl konu şu annemin şehir dışında olması sebebiyle yanıma gelme tarihini bilemedik yaaa 38 haftadan sonra her an doğum olablir gibi geliyor o yüzden acaba annem ne zaman gelse yanıma yaaaaa. normal doğum u bekliyrum ama ne zaman geleceği belli olmaz ise evde yanlız olmamı istemediler annemler. bu arada 15 aralık civarı annemin kendi doktor kontrolleri var. o yüzzden de sizce ne zaman gelmeli annem yanıma offffffffff bu hafta 5 aralık cumartesi zaten kontrol var ama normal doğum bekliyeceğimiz için bilemiyoruz doğum ne zman olur. sizce hangi tarihte gelmeli annem yaaaa. :110:

Back
X