• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
çok teşekkürler. biz de 725 miş. süit e +500 dediler,vazgeçtik.yarın doğum hayırlısıyla.
ne gerek var o paraya dofum fotocusu ayarlanir 400 e kampanya yapmis fotocu biz onu ayarladiydik.hayirlisiyla dogsun kizin adi ne olacak?

nicki nick nicki nick canım ara ara girebiliyorum bebisine kavusuyomussun canım çok sevindim ben genel anesteziyle sezeryan oldum doğumdan öğlen 12 de çıktım akşam yemeğinden sonra hep ayaktaydim canım çok şükür ağrım sizim olmadı ayaklarimdaki ödem dışında :) diğer kV konusuna gelince de biz eve bir geldik kaç aile oldugumuzu hatırlamıyorum bile son 2 gündür biraz rahatım ama inan artık evim benden bağımsız durumda mutfagim banyom hatta yatak Odam bile hiç umrumda değil hiç kimseyi takmiyorum kızımın bir gülüşü memeyi emerken bir yandan memedeki parmagimi kavramasi bunlar eşsiz hiç bir.duyguyla eşdeğer tutamiycam bebegimin kirlilerini makinaya atarken bile kokusunu icime ceke ceke atiyorum boşuna diğer konulari stres yapmışım hamileligimde. inşallah sende benim gibi yersiz kaygilara kapildigini anlarsın canım benim sana ve henüz doğum yapmamış tüm aralık annelerine hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum.
Canim benim cok duygulandim yazdiklarini okurken,inan yazdiklarin icimi rahatlatti,karmakarisik duygular icerisindeyim,bir taraftan korku bir taraftan heyecan,merak...insallah senin gibi guzel duygulara sahip olurum bende.9 ay cok guzel seyler heyecanlar paylastik,cok guzel dostluklar kuruldu umarim aynen bu sekilde devam ederiz

Ayh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
Bence olabilir,ben ilk cati muayenesi oldugum gun gece cok sancim oldu sonra bir daha olmadi

kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa birşey sorucam normalde bebeğim iki hafta önden gidiyor ama sat a göre olur bunun doğumla alakası yok diyorönden gitmesinin. neyse şunu sormak istiyorum şuan 35+3 deyim yani 36. haftanın içerisindeyim. 1 ocak görünüyor doğum sat a göre . asıl konu şu annemin şehir dışında olması sebebiyle yanıma gelme tarihini bilemedik yaaa 38 haftadan sonra her an doğum olablir gibi geliyor o yüzden acaba annem ne zaman gelse yanıma yaaaaa. normal doğum u bekliyrum ama ne zaman geleceği belli olmaz ise evde yanlız olmamı istemediler annemler. bu arada 15 aralık civarı annemin kendi doktor kontrolleri var. o yüzzden de sizce ne zaman gelmeli annem yanıma offffffffff bu hafta 5 aralık cumartesi zaten kontrol var ama normal doğum bekliyeceğimiz için bilemiyoruz doğum ne zman olur. sizce hangi tarihte gelmeli annem yaaaa. :110:
Hesaplama sat a göre yapılıyor. 30.haftadan sonra her an doğum olabilir, yani 7 aylıkken. ;)
Erken doğum riskin yoksa ve ilk hamileliğin ise 39 ile 40 hafta arası en çok beklenen tarih. Tabii yine de erken olma ya da geç gelme durumu da söz konusu. Ben de normal doğum bekliyorum. Doktorum 39 ile 40 arası olur dedi. Olmazsa 41 in sonuna kadar bekleriz dedi, sonra müdahale ederiz dedi.
Madem annenin 15 aralıkta kontrolü var. Bence kontrolünü olsun gelsin. Beklenen doğum tarihine daha 15 gün kalmış oluyor. 5 aralıktaki kontrolünde sancı ya da açıklık çıkarsa hemen ararsın, erken gelir. ;)

Ben şimdi 38+5 im. Açıkçası daha hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor.
:KK70:
Annemle babam Her ihtimale karşı geldiler. Her an doğum olur diye. Bekliyoruz bakalım. ;)

Seninle ayni sayilir gunlerimiz,bende senin gibiydim,42yi gorucem diyordum ama acilmam ve gizli sancim cikti hic belli olmuyormus gercekten
Ben hep erken gelir diye bekliyordum ama baya gecikecek sanırım benmde ara ara sancim oluyor geçiyor yine bu hafta dogururum ins

Ayh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
canım sancıların başlamıştır bence doğumu tetiklemiş olabilir bak bakalım saat aralıkları nasıl . ayyyyy çatı kontrolu zor muyduu

Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum:KK61:sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum :KK22:sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Hayırlısı olsun canım. Normal sezeryan farketmez artık. Doktorun ne için problem yaratabilir dedi anlamadım. :(

Kizimin besigi geldi :anneadayı: kendide hayirlisyla gelir ins
Güle güle kullan canım.

Neyden bahsediyorsunuz? Anlamadım. :(

Hesaplama sat a göre yapılıyor. 30.haftadan sonra her an doğum olabilir, yani 7 aylıkken. :KK66:
Erken doğum riskin yoksa ve ilk hamileliğin ise 39 ile 40 hafta arası en çok beklenen tarih. Tabii yine de erken olma ya da geç gelme durumu da söz konusu. Ben de normal doğum bekliyorum. Doktorum 39 ile 40 arası olur dedi. Olmazsa 41 in sonuna kadar bekleriz dedi, sonra müdahale ederiz dedi.
Madem annenin 15 aralıkta kontrolü var. Bence kontrolünü olsun gelsin. Beklenen doğum tarihine daha 15 gün kalmış oluyor. 5 aralıktaki kontrolünde sancı ya da açıklık çıkarsa hemen ararsın, erken gelir. :KK66:

Ben şimdi 38+5 im. Açıkçası daha hiç doğuracakmışım gibi gelmiyor.
:KK70:
Annemle babam Her ihtimale karşı geldiler. Her an doğum olur diye. Bekliyoruz bakalım. :KK66:
canım annemın kontrolu ankarada yanı benım oldugumn yerde onlar mersınden gelıcekler. 15 aralık cıvarı kontrolu o zaman gelmesı ıyı olucak sanırım daha once gelse yapacagı bırsey yok gıbı o zamanda 37+4 de olucam 15 aralıkta . ayy yanlızlıktan da sıkıldım sanırım yaaaa bide korkum u belkı o atalatır dıye duüşünüyorum neyse ıkı hafta kalmış:)

Selam kizlar,şükür kavusturana 2 gundur boşlukta hissettim kendimi siteye giremeyince. faceiminde şifresini unuttum,giremiyorum:KK61:sabah doktora gittim ebe muayene etti açılmam varmis nstde de bir kac yuksek sancim cikti.dogumhane tarafina girince cok korktum ebede doktorumda dogumda cok zorlanirsin, problem yaratabilir dediler ve ben utanarak soyluyorum :KK22:sezaryan olmaya karar verdim, cuma gunu olsun istedik ama doktorum bir kere daha muayene etti cumayi beklemez dedi ve carsambaya karar verdik.
yani son 2 gunum. hala inanamiyorum
Cnm hayırlısı olsun bende yarın gidicem muayene için kafa çapında dolayı normal olmayabilir gün verir herhalde

Ben kendimi biliyorum canim cidden cok korkuyorum,esimde bunu bildiginden hic istemiyordu normal dogum yapmami.muayene olurken o koltugun tepesine kadar kactim,dogumda bizimle isbirligi yapman lazim dediler yoksa bebek takilabilirmis
Bana da doktorum, doğumu anne yapar dedi. Doktorlar sadece yardımcı oluyor.

Benimde koltuklarıma yastıklarımı dikmiş annem halımızıda aldık beşiğimizin örtüsünüde dikmiş yıkanıyor şuan her yer maviş maviş oldu oğluşumda gelsin vaktinde çok bekletmeden
Çok güzel olmuş. Güle güle kullan.

Bende çok korkuyorum canım ama benim sezeryanda sonra ayılmamda çok zor olmuştu ağrılarımda çoktu annem kızım sen bebek yolundaysa normal yap diyor senin çok zordu dün geceden beri düşünüyorum çarşamba gelsede dr son kararını açıklasa oğlan döndümü naptı
Hakkında hayırlısı olsun canım. Senin oğlan halen ters miydi?

Benm kızın gelmeye hiccc niyeti yok keyfi yerinde suni sancı yedirtcek bana diye korkuyorum 39 olduk bugün
Aramızda 3 gün var canım. Benim kızın da gelmeye niyeti yok. Benim de doğurmaya niyetim yok. Böyle çok iyiyim.
:KK70::KK70::KK70:

Kızlar bio oil diye birşey çıkmış kullanan varmı bende çatlak olmadı fakat yüzümde çok leke oldu işe yaradığını söylüyordu reklamlar dün gece sipariş verdim siz napıyonuz kekeler için
Reklamlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. Kullananların yorumlarını değerlendirmek lazım.

Ben de çatlak da leke de olmadı. Doğru dürüst birşey de kullanmadım. Arada bebeyağı sürdüm o kadar. Annem hiçbirşey kullanmamış, onda da birşey yok. Genetik çok önemli.

nicki nick nicki nick canım ara ara girebiliyorum bebisine kavusuyomussun canım çok sevindim ben genel anesteziyle sezeryan oldum doğumdan öğlen 12 de çıktım akşam yemeğinden sonra hep ayaktaydim canım çok şükür ağrım sizim olmadı ayaklarimdaki ödem dışında :) diğer kV konusuna gelince de biz eve bir geldik kaç aile oldugumuzu hatırlamıyorum bile son 2 gündür biraz rahatım ama inan artık evim benden bağımsız durumda mutfagim banyom hatta yatak Odam bile hiç umrumda değil hiç kimseyi takmiyorum kızımın bir gülüşü memeyi emerken bir yandan memedeki parmagimi kavramasi bunlar eşsiz hiç bir.duyguyla eşdeğer tutamiycam bebegimin kirlilerini makinaya atarken bile kokusunu icime ceke ceke atiyorum boşuna diğer konulari stres yapmışım hamileligimde. inşallah sende benim gibi yersiz kaygilara kapildigini anlarsın canım benim sana ve henüz doğum yapmamış tüm aralık annelerine hayırlı sağlıklı kolay dogumlar diliyorum.
Ne kadar güzel anlatmışsın. Sağlıkla büyüt bebeğini. Maşallah ikinize de. :nazar:

Evcilik oynar gibi kızlar minik minik ütü yap yap çok şükür bitirdik herşeyi

Eklentiler

• DSC_0070.webp
    DSC_0070.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 93
  • DSC_0069.webp
    DSC_0069.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 96
  • DSC_0071.webp
    DSC_0071.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 91
  • DSC_0065.webp