• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Hayırlısı olsun canım. Normal sezeryan farketmez artık. Doktorun ne için problem yaratabilir dedi anlamadım. :KK43:

Güle güle kullan canım.

Neyden bahsediyorsunuz? Anlamadım. :KK43:
Benim korkup ikinamamam ve onlarin yonlendirmelerini yapamam dogum esnasinda problem cikarabilir dedi,muayeneyi bile cok acimamasina ragmen ciglik cigliga koltugun tepesine kacarak oldum,psikolojik benim sorunum yoksa hersey normal gidiyordu

Ayh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
Dogum sancısı anlatılanlara göre düzenli olarak girip çıkan bir sancı. Bazen bana da adet sancısı giriyor. 5 ya da 10 dakika sürüp sonra geçiyor. Geçen hafta gece uykumdan uyandıran bir adet sancısı oldu sonra geçti. Bence seninki doğum sancısı değil. Ama yine de doktoruna sor canım.

Kizlar elifeva elifeva dan haber varmi face e giremiyorum,dogum yapti mi en son 3 cm acikla eve gelmusti
Haberim yok. elifeva elifeva ses ver. ;)

canım sancıların başlamıştır bence doğumu tetiklemiş olabilir bak bakalım saat aralıkları nasıl . ayyyyy çatı kontrolu zor muyduu
Ben çatı kontrolünde hiç hissetmedim bile. Üstelik kendimi çok kasmama rağmen. ;)

Ayh site tam zamanında açıldı kızlar, bir bilen bana cevap yazsın, sürekli aralıksız geçmeyen bir adet ağrısı gibi sancım var, bugün çatı muayenesi oldum ondan mıdır?
Olabilir çanım onun etkiside doğum belirtiside tlf aç dr istersen

ne gerek var o paraya dofum fotocusu ayarlanir 400 e kampanya yapmis fotocu biz onu ayarladiydik.hayirlisiyla dogsun kizin adi ne olacak?
Doğum fotoğrafçısı değil de içerden birine makine vermeyi düşünüyoruz foto için. Kızımın adı klasik bir hatay ismi olacak DEFNE. İlerde gidersek burdan bi iz taşısın dedik. Sen nasılsın? Bebek nasıl?

Reklamlar bana hiç inandırıcı gelmiyor. Kullananların yorumlarını değerlendirmek lazım.

Ben de çatlak da leke de olmadı. Doğru dürüst birşey de kullanmadım. Arada bebeyağı sürdüm o kadar. Annem hiçbirşey kullanmamış, onda da birşey yok. Genetik çok önemli.

Ne kadar güzel anlatmışsın. Sağlıkla büyüt bebeğini. Maşallah ikinize de. :nazar:
Çatlak hiç yok çok şükürde şu yüzümdeki lekeler canımı sıkıyor peleng yapıyorum ama etkisi yok

canım annemın kontrolu ankarada yanı benım oldugumn yerde onlar mersınden gelıcekler. 15 aralık cıvarı kontrolu o zaman gelmesı ıyı olucak sanırım daha once gelse yapacagı bırsey yok gıbı o zamanda 37+4 de olucam 15 aralıkta . ayy yanlızlıktan da sıkıldım sanırım yaaaa bide korkum u belkı o atalatır dıye duüşünüyorum neyse ıkı hafta kalmış:)
Himmm anladım canım. Daha önceden gelmesinin bir anlamı yok tabi. Yapacak birşey yok, boş boş bekleyeceksiniz. Esas doğum zamanı ve doğumdan sonra çok işiniz olacak.

Kızlar bende ağrı sancı yok, yarın kontrol var halsizlik ağırlIK oluyor ama hiç son 10 gün gibi değilim.
Bende de ağrı sızı yok. Çok nadiren hafif ağrı girip çıkıyor. Geceleri biraz rahatsızım fakat. Özellikle de yatakta dönerken çok zorlanıyorum. :(

Evcilik oynar gibi kızlar minik minik ütü yap yap çok şükür bitirdik herşeyi
Ne güzel işler bitmiş. Güle güle kullan canım.

Benim korkup ikinamamam ve onlarin yonlendirmelerini yapamam dogum esnasinda problem cikarabilir dedi,muayeneyi bile cok acimamasina ragmen ciglik cigliga koltugun tepesine kacarak oldum,psikolojik benim sorunum yoksa hersey normal gidiyordu
Psilokoji çok önemli tabi. Ben hamile kalmadan önce kesinlikle normal doğum yapamam derdim. Hamileliğim başından beri de normal doğum istiyorum. Psikolojikman kendimi hazırladım. İlla normal olacak diye de bir takıntım yok. Hakkımızda hangisi hayırlı ise o olsun.

Hı hı anladim leyloş :)
Walla iyi ki soyledin bunu, ben de hem kalkan hem kelebek almak istemiyordum, aynen senn gibi kullanrm ben de, ayrıca gerek olursa da kelebekle emziririz, iki fonksiyonlu kullanrz.
Sütyen ben de şimdilik ıkı tane almayı dusunuyordum zaten.
canım kalkan gerek duyarsan alırsın ama kalkan da taksan bir süre meme uçları acıyor azıcık dayanırsan ki en dayandıysam sen çok rahat dayanırsın acısı geçiyor meltemcim

Son kontrol ü de olduk.. Nst sancım çıktı.. Doktor her an doğum olabilir dedi. Ama ben sancı hissetmiyorum .. 2921 kilomuz ..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 82
Oğlumun beşiğide hazır artık çok şükür bugün kasıklarımda regl sancısı var ara ara belime ağrı giriyor dr bugün yurt dışından dönecek oğlum beni dinliyor dr bekle dedim bakalım çokmu bekleticek dayanamayıp gelicekmi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 88
Back
X