• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
canım devlete gıdıyorum suan gıdersem acıldekı doktor kımse doktorum o olcak o yuzden bı gece daha durcam gebelıgımı basından berı takıp eden doktorum olsun ıstıyorum hemde cok guvenıyorum doktoruma

Anladım canım dikkat et kendine o zaman bol bol dinlen kısa yürüyüşler yap evin içinde. Yakın zamanda kavusursunuz inşallah bebeginle.

Hahaa alemsin yaa valla bizimkinde kanala girsede acilma olmadiktan sonra bi nane olmu u or sanirim hayirlisiyla gelsinlerde dun gece resmen agridan agladim belim cok fenaydi esimde uzuldu ne yapabilirim diuor nerde aahhh yapilacak bisi olsa keske masaj gelan yapti ama nafile valla cok agriyor
Yaptın sen yapacağını diyeydin :KK70: ben de ayağıma kramp girdi öyle kaldım acıdan, uzanamıyorum ayağıma da eşimi uyandırdım :) doğuruyorum zannetti garibim :) zıplayarak uyandı:)

Günaydınnnnn 1 aralık nihayettt:anneadayı:
Her ne kadar arada aralık görünümlü kasım ayı annesi dense de bize zorunda kaldığımız için olduğunu hatırlatır hala burda kalıp ısrarla kasım annelerine gitmediğimizi belirtirim :KK19:
@nilbebekveannesi di mi ama cnm :KK15:
Aralık annesi olunmaz Aralık annesi doğulur :) gitsen de göndermeyiz denizcim bebek bizim bebek anne bizim anne :)

Yaptın sen yapacağını diyeydin :KK70: ben de ayağıma kramp girdi öyle kaldım acıdan, uzanamıyorum ayağıma da eşimi uyandırdım :) doğuruyorum zannetti garibim :) zıplayarak uyandı:)
Diyorum zaten senin yuzunden bu haldeyim ;) diye bana diyor bende eziyet cektim dedim pardon neymis oo eziyet keyfini surdun diyorum aaa oyle deme askim saglikli bebeler yaomak kolaymi diyor bana deli ,))) gulduruyor ben sancidan kivraniyorum

Kızlar Selam :anneadayı:

Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim. :KK12:

Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ? :KK51:

@meltemcivil sanada yollim

Kizlar simdi aradim 170 i bu maasi nasil alcam napcam diye sordum kadin dediki once hastaneye sgk ile anlasmasi varmi yokmj diye sorcaksiniz eger varsa dogumdan sonra dogum olduguna dair rapor girmelerini soyleyeceksiniz ve isyerine ekrsna dusecek onlarda sgk ya bildiri yapacaklar dedi 20ile 45 gn icinde sonuclanacak ve raporu isyeri parca parca girrrse sen maasi parca parca alicaksin 4 ay snnda girerse toplu alcaksin dedi isyeri parca parca girecegi icin sknti yok sizde sorun isyerine oyle girsin Hee yok eger hastanenin anlasmasi yoksa Dogum raporundan 2 adet alip imzalaticak birini sgk ya birinide isyerine gotrceksiniz o sekilde yapilacak dedi
Baska bir evraga felan gerek yok dedi
Baska calisan varsa dikkat edin arkodislerim

ben de şimdi maaşıma baktım. 9 kasımda izne çıkmıştım o kadarlık günü yatırmışlar.
iş yerime ulaşamadım da.daha doğum da olmadı benim. doğumdan sonra mı kalanı alabilcem?

Kızlar Selam :anneadayı:

Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 39+5 ile yola devam etmekteyim. Doktorum 41+0'a kadar bekleyeceğimizi söyledi normal doğum için. Haftaya perşembe son. Bana sunduğu açılman olmaz ise rahim ağzına ilaç yerleştirip 12 saat bekletip rahim ağzının açılmasını sağlarız ve suni sancı veririz. Ama gerek yok beklemeyelim dersen epidural sezeryana alalım.
İlacın etkisini göstermesi için 12 saat beklemek zorundayız. Oldu ki ben dayanamadım 6-7 saat sonra sezeryana da alırız dedi. Ailem hiç riske girme canını yakma direk sezeryan ol diyor. Eşim de normal doğumu başlatalım dayanamıyorum dersen alsınlar diyor. Benim fikrimi sorarsanız çok fikirsizim. :KK12:

Siz olsanız ne yapar ne düşünür nasıl hareket edersiniz ? :KK51:
Merhaba hEaWenLy, epeydir görmüyordum seni. Nasıl geçti haftalar? Umarım rahat bir hamilelik yaşamışsındır ve umarım doğumun da kolay olur.

Sorunun cevabına gelince, ben normal doğumu destekliyorum ama eğer bütün süreç kendi doğallığında gelişecekse.
Seninki gibi bir durumda kalsaydım sezaryen düşünebilirdim. Çünkü o kadar sancı çektikten sonra bile açılma olacağının, normal doğum yapacağının garantisi yok. Kendime o kadar eziyet çektirmezdim sanırım. Bir de haftan bayağı ilerlemiş olacak, bebeğin kaç kilo, bu da normal doğum mu sezaryen mi diye düşünürken dikkate alman gereken bir nokta çünkü. İnşallah tüm bunlara gerek kalmaz da miniğin kendiliğinden geliverir. =)

Back
X