• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canm dediğin gibi hormonlardan olmus, normal zamanda yapmadiğimz seyleri yapmaya basladık, eşin de sağolsun anlayiş göstermiş zaten. Bi de bz anneyiz, annelk babalk cidden ayni sey degil, esim bazen sakayla, bade soyle yaparsa tokat atarım diyo da cdden vurmus da badenn cani acimiş gibi hssediyorum.
Sen sıkma canını, esin de bişi dememiş zaten, biz büyük yük ve stres altndayiz, onlara da bize anlayıs göstermek düşüyo
Çok şükür eşim anlayışlı sabah konuştuk yine normal zamanda yapmazsın biliyorum dedi bir kaç gündür gergin olduğumun farkında durup dururken ağlamalarım atlattım şimdilik bakalım

D
ne mutlu sana. pozitif bir normal doğum olmuştur umarım :) allah analı babalı büyütsün Yusuf'u. :KK200::nazar:

maşallah. tebrik ederim. analı babalı büyüsün Alperen :KK60: kilosu boyu harika:nazar:

canım ben de 3 gündür yürüyorum 4.5 km hızla 30 dk. ve squat yapıyorum. yani yere çömelip kalkma hareketi. çatılar genişlesin diye. sıcak duş alıp perine masajı yapıyorum. tavsiye ederim. bugün de medine hurması alacağım :KK50:

benim hamileliğimin başından beri 9-5 9-4 arası gidip geliyor. doğuma yakın ya daha da düşer ya da yükselir. tuzlu ayran içmeni ve ayaklarını havaya dkerek dinlenmeni öneriyorum :KK25: geçmiş olsun

@folik ciğim, iyi olmana sevindim. sen de normal bekliyorsun değil mi?
Saol cnm bnmde hep dusuk fkt 5 ve 4 hic olmamsti 8 e 6 , 9 a 6 ckiyrdu ama bole olmamstm dinlen dedi doktrda yukselrse kotuyms

Kızlar bu sabah 06:20 de oğlum Yusufu normal doğumla kucağıma aldım.
5.5 saat sancı çektim. Doğum sırasında başından önce eli geldi. Son anda sezaryen olacaktım nerdeyse.. Ama şükürler olsun ben ve bebeğim iyiyiz..
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Slm kizlar bugun itibariyle Kaan bebek 7 gunluk.
dogum hikayem 25 Kasım sezeryandi biliyorsunuz,24 Kasım uykusuz gece heyecandan ilk bebek bizim 25 Kasım sabah 08:00 de hastanedeydik.08:30 ameliyat önlüğü giyme , serum yolu, sonda e vs......ve heyecan had safhada 09:00 da ameliyathaneye giriş en don tavandaki havalandırma boşluklarını hatırlıyorum boğazımda acı bir duman (genel anastezi) ameliyattan çıkış narkozdan ayılma ve ağrım var ağrım diye sayiklâma....aile ferdleri ağlama krizi .sanilanin aksine bebek ile ilk bağlantı bende cok kuvvetli değildi sezeryan dikişleri cok acıyor bı hemşireden yardım isteyin vebebek. 7 gunluk cooook tatliii
Canım sağlıkla büyüt bebeğini.
;)

Günaydın kızlar nasılsınız ben 01.12.2015 saat 9.00 gibi doğum yaptım epidural sezeryan oldu 3.830 gr 52 cm oğluşum ismine alperen diye karar verdik ben hep mehmet efe olsun diyordum ama eşim alperen istedi bu arada hamilelik süresince 10 kilo almışım ilk doğumuma göre çok rahattı çabuk ayaklandım şükürler olsun şimdilik herşey yolunda
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

Kızlar hiç sormayın ya, pazartesi nst de çatı muayenesi sonrası sancı çıktı, şiddetlenince dönmem için eve yolladılar. Bildiğiniz 5 dk bire düştü sabaha karşı, ama hala beni aşırı zorlamıyor diye doktora gitmedim. Salı sabahı şak die kesildi herşey, ben şok halbuki ki 2 güne doğum bekliyorduk, doktoruma danıştım olabilir dedi, yoklama yapmış benim kız, Cuma 40+0 olcaz o zamana kadar gelmezse, o gün konuşucaz. Bildiğiniz evde gün dolsun cuma olsun die bekliyorum. Allahım hepimize sabır versin
Biz de seni doğurdun sandık. Güzel haberlerini bekliyoruz. ;)

Sezaryan olan kizlar,ilk sutunuz gelmedigi zaman hastaneden mama veriyorlar ya onu biberonla mi kasikla mi veriyoruz bide ilk hemsiremi veriyor siz mi veriyorsunuz
Normal ya da sezeryan farketmez benim hastanemden süt gelmezse diye kaşık istediler. Sanırım ilk etapta hemşireler verir diye düşünüyorum.

Aynı benim durumdasın cnm :KK43: ödemelerimiz çok fazla bu ay nerdeyse nakit kalmadı dün annesi arayıp para istedi gönderirim dedi, bugün tutmuş bana bu ay az harcıycaz kartını alacam falan dedi iyice sinir oldum. Sanki sürekli gereksiz şeyler alıyorum hep Bebeğin zorunlu ihtiyaçlarını alıyorum, kendime bi Göğüs Kalkan'ı bile alamadm bana dediğine bak. Ben de zaten hiç bişey almıyorum benden Kartı alacağına annenden al önce dedim. Kaldı ki çalışıyorum ve maaşım ödemelere gidiyor. Bu dediklerime Kırıldı küstü. Ben de hiç özür fln dilemedim sabah da konsola kartını bıraktım Kızımın odasına geçip ağlamaya başladım :KK43: olaya bak ben çalışıp didineyim kartım elimden alınsın, ama annesine harçlık verilsin ek kart çıkarılsın...
Ah ah bizdede benzer sorunlar var eşimin işyeri benim üstüme benim hesabıma yatıyor ödemeler bende ordan kulanıyorum dün kv bizde eşim bak bakalım hesaba para yatmışmı dedi baktım naptın sen hesapta para kalmamış hep sen harcıyosun diye söylendi bende iki aydır harcamaları tek tek yazdım faturaydı mutfaktı bak bakalım kim harcıyormuş dedim bugün pazar var ve hiç birşey almıcam bu ara kv de geliyor son zamanlar diye akşama yemekte yapmıcam gelince sorucak ee hep ben harcıyorumya yemeyin yemek evde bişey yok benimde kendi param yok sen alda biz yiyelim dicem

Sebamet pisik kremi aldim bende
Sudokremde kulkaniyorum
Ama bana her acmada neden suruyorsun surulmez pisik olursa surulur dediler :KK43:
Bende ultra prima aldum simdi 2,5 saate aciyorum altini
Ben ilk zamanlar sürüyordum birde her emzirmeden sonra bekliyordum biraz öyle değişiyordum bezi

Benimki anormal bir sezeryan hikayesi oldu gece 3.14 de sezeryanla dogum yaptim :) sezeryan dedigin soyle gun icinde planli programli olur dimi ama :)
Aaa niye böyle bir saatte sezeryan oldun? Sanırım aniden zorunlu sezeryan oldu. Ben de hep sezeryanın en iyi tarafı günü ve saati belli derdim.
:KK70:

Acilma varsa suni sanci yoksa sezeryan

Acilma.olmadan suni sanci verip sizi riske atamam dedi ama biri yazmiz kim goremedm acilma olmasi icin hap koyup 12 saat bekleyeceklermis oda bi secenek sanirim bana boyle bisey demedi doktor bugun butun detaylari ogrencem gerxekten agrim sizim o kdr cokki bu kdr bekleyip sezeryan olup bide onun agrisini cekmek istemiyorumm cok odaklandim normale ; (
Hayırlısı olsun canım. Kendini çok da şartlandırma. Her şey olabilir. Tabii ki adı üzerinde normal doğum güzeli ama illa normal de dememek lazım. Ben de normal istiyorum. Son 8 günüm. Hiç doğum belirtisi yok. Bakalım ne olacak?

meltemcivil meltemcivil canım Nasıl bi hızda yürüyorsun ben yürüme bandında 3.5 da anca yürüyom o yüzden yüzüyorum genelde yürüsem mi daha iyi napsam

:KK57:Günaydın kızlar rüyamda oğlumu gördüm birses bana dokuz gün kaldı ibrahimin gelmesine dedi ben çocuğumu kucağıma aldım ibrahim diye sevdim ama ibrahim ismi nerden çıktı anlamadım hiç düşünmediğimiz bir isimdi bu rüya ne demek şimdi eşimde bugün dr ne diyecek bakalım dokuzgün sonra olursa ibrahim koyarız dedi ben herşeyi kuzey diye hazırladım hep kuzeyim diye sevdim oğlumu
Ibrahim Kuzey koyarsınız.
;)
Ya da göbek adı Ibrahim olur.

Kizlar ciktim doktordan sancim acilmam yok bebegin kafasi yerlesmemis suyum normal bebek 3600 civari

Cuma sezeryan dedi bnde pazartesi yapalim dedim cuma nst istyrm o zaman daha beklemeyelim dedi pazartesi 40+4 olcam daha beklemelimiyim napcam bilmiyorum ; (

Back
X